Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton mész még gurigázni is?
link

Zezitt nem egy fazér?
Találtam egy Bódist + S2 Fz-t Tube-on. Szép.

Ide Klikkelj, he!
Cseréljük el a kipuff rendszereinket :D Kisebb összeget ráfizetek!
Eladó 2005 évj FZ6s fekete
ez széP!
Kozel!
A művelet kész is, nem mondom, hogy gyors volt, de legalább nem néz ki idétlenül ott. Köszönöm!
Hú anyám, majdnem eldobtam a vasat ma délután. És még csak nem is menet közben... Hazaérek, tenném középsztenderre, egyszercsak elkezd dőlni jobbra, én meg vele. A jobb lábam (amivel taposom a sztendert), nem akar lejjebb menni. Nagy nehezen sikerült állva maradni, és akkor láttam, hogy a jobb nadrágszáram beakadt abba az ezüst színű csizmavédőbe vagy mibe... Meleg volt...
anyagi okok miatt..
elment a mail
Szia!
az emailem: raki_tomi@hotmail.com
Köszönöm szépen!
Adj egy mail címet, angol Owner Manual-t és Service Manual-t tudok küldeni.
ha adsz egy mailcímet küldök. én találtam neten angolt is, több fajtát is
1 évvel ezelőtt lett volna eladó rámentem volna......
Csere nagyobbra, vagy anyagi okok miatt adod el?
Sziasztok!
Még új vagyok itt, így elnézést, ha mér elhangzott a kérdés, de 2002es FZS 600-hoz hol tudnék kezelési útmutató, esetleg teljes szerelési útmutatót szerezni? Oroszul már találtam, de valahogy nem értem.
Köszi a segítséget!
Üdv!
én körömmel szoktam lekaparni, az nem karcol. a gyári matricákon még lakk is van, szval csak kis darabokban jön le, de lejön. aztán sebbenzin és kész
Jó reggelt!

Valami ötlet vagy tapasztalat, hogyan is lehet leszedni azt a két csúnya fehér matricát a tankról, ami arra figyelmeztet, hogy ne dízelt rakjak bele? Gyáriak, erősen oda vannak ragasztva.
Meg aztán a ragasztó nyomok eltűntetése is érdekelne.
Köszi.
az már régen elkelt
A minap az egyik motoros barátném kapott egy szép kis gyorshajtós csekket. Ezzel nem is volna gond, csak hogy nem őt fotózták le, sőt mi több a képen látható motor nem az ő motorja, csak a rendszám stimmel. Ill. több mint valószínű, hogy átmachinálták, mert az övé már eu-s, ez meg még nem. Arról már nem is szólva, hogy az övé egy XTZ660 Ténéré, a képen pedig szemmel láthatóan egy sportmotor van (valószínűleg egy K1-K2-es Gixxer) Erre varrjatok gombot
Az általad nevezett "hangcsillapítót", angolul "dB Killer"-nek vagy "dB Eater"-nek hívják, ami nekem spec. rohadtul tetszik és nagyon találó, szlenges.
Az a jó a hangjában, hogy ha este jövök haza és hamar felváltok, akkor nem zavar senkit, még a hangcsillapító nélkül sem.
Gratula,széles utat és sok benzint
Vigyázok, amennyire tőlem telik.
Ennél jobb video-t nem tudnék készíteni:

BOS GT
Grat a paripához, vigyázzatok magatokra! A BOS-ról hangjáról követelek egy hangpróbás videót!