Uhh, én is találkoztam motoron egy k0cs0g fácánnal! Az út közepén állt [kicsit jobban volt a jobb oldali sávban], kanyarból jöttem -nem nyugdíjas tempóban- és nem tudtam jobbról vagy balról kerüljem ki, teljesen lefékezni nem lett volna időm. Amikor megláttam a hülye fejét... FFUUUUU-face jött. Végül balról kerültem ki, mert közben elkezdett a jobb széléhez sétálni, de sajnos mindvégig kellett arra számítsak, hogy megfordul.
Egyébként tipikusan a macskák ilyenek... átszaladnak az úton, gondolnak egyet MAJD visszafordulnak és páff... cicc.
már fel is raktad ? ha az alapjáratot nem érzed egyenletesnek szólj bátran és ha motorral lejössz nyíregyre intézek neked egy karbiszinkront gratisba telszám megvan de írhatsz nyugodtan itt is és egyeztetünk
megvettem nem néz ki gagyinak, sem anyagában, sem hegesztésben. a hangja is jó, nem az a sivítós valami, de nem is azt akartam, hogy már 2 km-ről anyázzanak
majd meglássuk, sztem nem lesz vele gond...
köszi Matyi a biztatást ! korábban már kérdezték tőled ,hogy mi a tapasztalatod a túraplexiről ,de arról lemaradtam ,hogy volt-e valami reakciód .szerinted van lényeges különbség ? remélem holnap olyan idő lesz felénk ,hogy az első tapasztalatokat leírhatom .
Semmi gáz nem lesz vele..., kicsit a két alsó csavarnál picit kipúposodik, vagy ki fog..., nem jelentősen csak a bogarat nehéz kikaparászni belőle, ha pont oda fog menni.
Így ebből a négyből egyik sem gáz....
Az hogy sima, vagy oval dob nem gáz egy összekötő és kész..., nagyobb a matrica..., na és lehet új palástot kapott új gyapottal meg mindennel.
Vannak olyan dobok, aminek az akasztója a rúgóhoz be van mélyítve a dobba..., szerintem érdemes jobban megnézni!
Ha van E betűnk és jól muzsikál, akkor no para.(vegyed egyed, és ennyiért nem Shark..., ki nem sz..ja le 35-ért egy jó zsír új csinált dob is megérheti)
ha nem ragaszkodsz a gyári indexhez csak most csak neked baráti (beszerzési) áron adhatok olyan mini indexet ami az adatlapomon az eladó cuccok között van
Nekem nagy és főleg fájdalmas ami az anyagiak részét illeti.Teleszkóp felsőrész kuka,talán a belső dolgok használhatóak.Fejidom sajnos kuka,irányjelző és tükör kell még rá.
fasza hang fasza minőség.. mi kell még ? semmi....
megnézve a Venom többi termékét.. hát annak a dobnak nem adok 3000kilómétert és jöhet a gyapotcsere, perforáltcsőcsere stb..
és abban sem vagyok biztos a képről hogy a sztendert nem engedi fel a láncra .. de végülis azért vesz az ember új látatlan dobot hogy még költsön rá kicsit
Bocs, ha túl egyértelműen írtam, hogy gagyi, természetesen képről nem lehet biztos benne az ember. Meg ugye azt se írtam, hogy attól, hogy nincs rajta a jel (és esetleg valójában nem a feltüntetett márka gyártotta), még lehet jó is. Nem akarok én egy vevőt sem elriasztani, csak a jószándék vezérel (nem titok, mennyi hamisítványt árulnak manapság nem csak kipufogóból).
tévedsz nemgagyi ottvan alul a rugónak a kis bigyókája is annyi hogy valszeg nem Fazerre lett gyártva és csináltak hozzá egy frankó kis összekötőt
Djuree azért ha errejársz sztem nézd meg és hallgasd meg de nem akarlak rábeszélni téged sem és mást sem én nagyon meg vagyok vele elégedve szépen szól nyomatékosabb is mint volt a motor mióta feltettem utassal is lever a gép egy Z750et 0-100ig ha nem adnám el a motort biztos hogy nem vennék másik dobot
de ilyet látatlanul azért ne nyilatkozz rhinolei hogy gagyi vmi mert nekem sokkal nevesebb dobban is égett ki perforált csövem és kellett vinni kipufogóshoz ezt pedig ha megnéznéd közelről nem találnál semmi kifogásolnivalót rajta. (a jeleden kívül)
az veszélyes nagyon, én hétvégén egy fácánt kaptam el, amilyen tetű lassan az száll neki a szélvédőnek, még jó hogy épp kocsival mentem...
még anno az mz-vel macskát meg nyulat ütöttem el, mákok voltak hogy egyszer sem buktam...
A vezérműláncnál a váznyulványnál van az a vez.l.feszítő. Az automata vagy lehet rajta állítani valamit?
köszi szépen az ajánlatot, majd meglátjuk szükség lesz-e rá
Egyébként tipikusan a macskák ilyenek... átszaladnak az úton, gondolnak egyet MAJD visszafordulnak és páff... cicc.
már fel is raktad ? ha az alapjáratot nem érzed egyenletesnek szólj bátran és ha motorral lejössz nyíregyre intézek neked egy karbiszinkront gratisba telszám megvan de írhatsz nyugodtan itt is és egyeztetünk
majd meglássuk, sztem nem lesz vele gond...
Az hogy sima, vagy oval dob nem gáz egy összekötő és kész..., nagyobb a matrica..., na és lehet új palástot kapott új gyapottal meg mindennel.
Vannak olyan dobok, aminek az akasztója a rúgóhoz be van mélyítve a dobba..., szerintem érdemes jobban megnézni!
Ha van E betűnk és jól muzsikál, akkor no para.(vegyed egyed, és ennyiért nem Shark..., ki nem sz..ja le 35-ért egy jó zsír új csinált dob is megérheti)
olvastam hogy csúszka volt vhol de azt asszem nem írtad vagy én nem olvastam hogy mekkora..
lesz majd olyan vevő is aki a szemének és fülének fog hinni és nem is fog csalódni
fasza hang fasza minőség.. mi kell még ? semmi....
megnézve a Venom többi termékét.. hát annak a dobnak nem adok 3000kilómétert és jöhet a gyapotcsere, perforáltcsőcsere stb..
és abban sem vagyok biztos a képről hogy a sztendert nem engedi fel a láncra .. de végülis azért vesz az ember új látatlan dobot hogy még költsön rá kicsit
Djuree azért ha errejársz sztem nézd meg és hallgasd meg de nem akarlak rábeszélni téged sem és mást sem én nagyon meg vagyok vele elégedve szépen szól nyomatékosabb is mint volt a motor mióta feltettem utassal is lever a gép egy Z750et 0-100ig ha nem adnám el a motort biztos hogy nem vennék másik dobot
de ilyet látatlanul azért ne nyilatkozz rhinolei hogy gagyi vmi mert nekem sokkal nevesebb dobban is égett ki perforált csövem és kellett vinni kipufogóshoz ezt pedig ha megnéznéd közelről nem találnál semmi kifogásolnivalót rajta. (a jeleden kívül)
még anno az mz-vel macskát meg nyulat ütöttem el, mákok voltak hogy egyszer sem buktam...