Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FZS 600 tulajok ! megérkezett a GIVI túraplexim és töltöttem fel képeket a fotógalériám túraplexi mappájába .az egyik képen még a régi plexi van felszerelve de melléraktam az újat és a mérőszalagot ,hogy látszódjon a különbség . Egy picit feszült mikor raktam fel (kicsit tovább hajlíthatták volna ,ezért van is bennem némi félsz ,hogy hőingadozásnál nehogy elpattanjon . Kipróbálni nem tudtam ,mert mire felraktam eleredt az eső :(
na akkor lemondtam, nincs ott az a beütött jel, kérdeztem
amúgyis az a venom jobban tetszik azzal a végével, meg is rendelem a gyerektől...
Grat, hogy megúsztad! Szerintem ha lefotózod a sisakot, többre megyünk vele.
+ a tükröm is behajlott. Még jó, hogy ezen van ilyen "védelem".
Üdv!

Tegnap sikerült megtapasztalnom milyen az mikor egy galamb olyan plexi magasságban 110 km/h tempónál, éppen előzés közben gondolja úgy, hogy a felező vonalról az út széle felé repül...KÉSŐN.
Szerencsére a lámpa felett kapta el és a plexi sikeresen ívet adott neki nem a fejem, hanem az útpadka felé. ( Szerencsémre nem a túraplexim van, hanem valami kisebb verzió. Azt szerintem rommá törte volna) Kicsit megilletődtem, de aztán megnyugtattam magam, hogy így volt a legjobb, mert ha fejbe ver 110-nél, tuti leveri a fejemről a sisakot is, illetve a kis testem a motorról. Plusz akit előztem és aki mögöttem jött még keresztül is megy rajtam.

Van egy Shark sisakom, azt hiszem Funky a fantázia neve. Ilyen gyors plexi leszedős-felrakos cucc van rajta. A bal oldalon lévő rögzítő rész mintha le akarna jönni a helyéről. ( itt van az a kis fül amivel fel tudod nyitni zárt állapotból a rostélyt. Lehet ezeket javítani, vagy milyen módon lehet rögzítve a sisakhoz. Attól félek, hogy 1x letörik a helyéről, és a kezembe marad a plexi. Megpróbálok majd képeket feltenni.....
Akkor mondom, mi a bajom így ránézésre azzal.
1. Kör keresztmetszetű. Én ebből az alu fajtából csak oválisat találtam mindenhol.
2. Csak a vége szegecselt, az eleje meg csak furcsán lekerekített.
3. Túl nagy az a matrica.
4. Nem látom a rugó akasztóját az elején (a slip-on Shark dobokhoz még rugó is jár).

Szerintem kérdezz rá, hogy küldjön képet a beütött logóról. Ha az rajta van, akkor a fentebbi listámat felejtsd el. Ha viszont nincs, akkor ez nem ér meg 35-öt, és valószínűleg nem Shark, hanem inkább csak Tonhal...
pont azt néztem ki na majd meglessük jól...elvileg a shark oladlán nincs is fzs600-ra való, de attól még létezhet...
Nem rossz hát. Csak jól nézd meg, nehogy valami felmatricázott gagyi legyen amit fél év múlva dobhatsz ki... Tegnap pont láttam egyet kepesmotoron amit egy fekete FZS-en hirdetnek 35-ért, olyan Shark dob szerintem pl. nincs is. De persze lehet, hogy tévedek, ha a képen látható (beütött) logót látod rajta, elvileg ok:
Mázli
jó lenne, de 30-ért lehet veszek ma egy sharkot inkább. a shark sem rosszabb nem?
Most válaszolt az eladó, £40 Budapestre a posta. (Ez mondjuk egy kicsit soknak tűnik, talán tudná olcsóbban is küldeni...)
Szóval, kedves FZS600-as típustársaim itt a lehetőség 40ezer HUF-ért egy jó dobot venni összekötőcsővel.
ez tényleg nem rossz. az a baj innen nincs posta, csak uk-ba:( ma megyek megnézni egy shark dobot amúgy
ez ennyiért ajándék.
Visszafelé megtaláltam.
Már, akinek van doboza Amúgy ugye volt otthon tarcsikulcs?
Tegnap elhagytam a dobozom kulcsát. Este hazafelé Esztergomból látom, hogy kőröznek a lámpával a rendőrök, félrehúzódás, igazoltatás. Mondom nekik, hogy nem tudom megmutatni a papírjaimat, mert mind benne van a dobozban lezárva. Fejvakargatás, motorkerülgetés, hogy most mi legyen. Végül azt mondja az egyik: hisz nekem, mert nincs felhajtva a rendszám, azzal tovább engedtek
Tanulság: nem csak a fel, de a lehajtott rendszám is tud pénzt spórolni. Tanulság 2: ha nincs nálad a jogsid, mondd, hogy elhagytad a dobozod kulcsát :)
A közlekedési hatóságnál ismerős érdeklődött, a CBR600F3-ál..., neki nem engedték, mert nincs gyárilag folytott.
Úgy, hogy a FZS Fazerből van, úgy semmi gáz..., megy be a fojtás, elkészül a papír és jön ki a fojtás.
Nekem jó mert olcsó és finom és nem azzal kell szaroznom, hogy kivonjam a forgalomból télire.
motorozz.hu pü
Mákos! Brékóóóóóóóóó
Reggel 9-től este 6-ig van ott, értelem szerűen munkaidőben
18:10-kor indultam el onnan.
Autóval mentem a "szomszédba" s akkor tünt fel, mintha ismerős lenne. Először fz1-nek gondoltam ez a fehér szin nagyít rajta. Azért az kissé erős, hogy napközben ott lakik, mert délután már nem volt ott az úriember