FZS 600 tulajok ! megérkezett a GIVI túraplexim és töltöttem fel képeket a fotógalériám túraplexi mappájába .az egyik képen még a régi plexi van felszerelve de melléraktam az újat és a mérőszalagot ,hogy látszódjon a különbség . Egy picit feszült mikor raktam fel (kicsit tovább hajlíthatták volna ,ezért van is bennem némi félsz ,hogy hőingadozásnál nehogy elpattanjon . Kipróbálni nem tudtam ,mert mire felraktam eleredt az eső :(
Tegnap sikerült megtapasztalnom milyen az mikor egy galamb olyan plexi magasságban 110 km/h tempónál, éppen előzés közben gondolja úgy, hogy a felező vonalról az út széle felé repül...KÉSŐN.
Szerencsére a lámpa felett kapta el és a plexi sikeresen ívet adott neki nem a fejem, hanem az útpadka felé. ( Szerencsémre nem a túraplexim van, hanem valami kisebb verzió. Azt szerintem rommá törte volna) Kicsit megilletődtem, de aztán megnyugtattam magam, hogy így volt a legjobb, mert ha fejbe ver 110-nél, tuti leveri a fejemről a sisakot is, illetve a kis testem a motorról. Plusz akit előztem és aki mögöttem jött még keresztül is megy rajtam.
Van egy Shark sisakom, azt hiszem Funky a fantázia neve. Ilyen gyors plexi leszedős-felrakos cucc van rajta. A bal oldalon lévő rögzítő rész mintha le akarna jönni a helyéről. ( itt van az a kis fül amivel fel tudod nyitni zárt állapotból a rostélyt. Lehet ezeket javítani, vagy milyen módon lehet rögzítve a sisakhoz. Attól félek, hogy 1x letörik a helyéről, és a kezembe marad a plexi. Megpróbálok majd képeket feltenni.....
Akkor mondom, mi a bajom így ránézésre azzal.
1. Kör keresztmetszetű. Én ebből az alu fajtából csak oválisat találtam mindenhol.
2. Csak a vége szegecselt, az eleje meg csak furcsán lekerekített.
3. Túl nagy az a matrica.
4. Nem látom a rugó akasztóját az elején (a slip-on Shark dobokhoz még rugó is jár).
Szerintem kérdezz rá, hogy küldjön képet a beütött logóról. Ha az rajta van, akkor a fentebbi listámat felejtsd el. Ha viszont nincs, akkor ez nem ér meg 35-öt, és valószínűleg nem Shark, hanem inkább csak Tonhal...
Nem rossz hát. Csak jól nézd meg, nehogy valami felmatricázott gagyi legyen amit fél év múlva dobhatsz ki... Tegnap pont láttam egyet kepesmotoron amit egy fekete FZS-en hirdetnek 35-ért, olyan Shark dob szerintem pl. nincs is. De persze lehet, hogy tévedek, ha a képen látható (beütött) logót látod rajta, elvileg ok:
Most válaszolt az eladó, £40 Budapestre a posta. (Ez mondjuk egy kicsit soknak tűnik, talán tudná olcsóbban is küldeni...)
Szóval, kedves FZS600-as típustársaim itt a lehetőség 40ezer HUF-ért egy jó dobot venni összekötőcsővel.
Tegnap elhagytam a dobozom kulcsát. Este hazafelé Esztergomból látom, hogy kőröznek a lámpával a rendőrök, félrehúzódás, igazoltatás. Mondom nekik, hogy nem tudom megmutatni a papírjaimat, mert mind benne van a dobozban lezárva. Fejvakargatás, motorkerülgetés, hogy most mi legyen. Végül azt mondja az egyik: hisz nekem, mert nincs felhajtva a rendszám, azzal tovább engedtek
Tanulság: nem csak a fel, de a lehajtott rendszám is tud pénzt spórolni. Tanulság 2: ha nincs nálad a jogsid, mondd, hogy elhagytad a dobozod kulcsát :)
A közlekedési hatóságnál ismerős érdeklődött, a CBR600F3-ál..., neki nem engedték, mert nincs gyárilag folytott.
Úgy, hogy a FZS Fazerből van, úgy semmi gáz..., megy be a fojtás, elkészül a papír és jön ki a fojtás.
Nekem jó mert olcsó és finom és nem azzal kell szaroznom, hogy kivonjam a forgalomból télire.
Autóval mentem a "szomszédba" s akkor tünt fel, mintha ismerős lenne. Először fz1-nek gondoltam ez a fehér szin nagyít rajta. Azért az kissé erős, hogy napközben ott lakik, mert délután már nem volt ott az úriember
amúgyis az a venom jobban tetszik azzal a végével, meg is rendelem a gyerektől...
Tegnap sikerült megtapasztalnom milyen az mikor egy galamb olyan plexi magasságban 110 km/h tempónál, éppen előzés közben gondolja úgy, hogy a felező vonalról az út széle felé repül...KÉSŐN.
Szerencsére a lámpa felett kapta el és a plexi sikeresen ívet adott neki nem a fejem, hanem az útpadka felé. ( Szerencsémre nem a túraplexim van, hanem valami kisebb verzió. Azt szerintem rommá törte volna) Kicsit megilletődtem, de aztán megnyugtattam magam, hogy így volt a legjobb, mert ha fejbe ver 110-nél, tuti leveri a fejemről a sisakot is, illetve a kis testem a motorról. Plusz akit előztem és aki mögöttem jött még keresztül is megy rajtam.
Van egy Shark sisakom, azt hiszem Funky a fantázia neve. Ilyen gyors plexi leszedős-felrakos cucc van rajta. A bal oldalon lévő rögzítő rész mintha le akarna jönni a helyéről. ( itt van az a kis fül amivel fel tudod nyitni zárt állapotból a rostélyt. Lehet ezeket javítani, vagy milyen módon lehet rögzítve a sisakhoz. Attól félek, hogy 1x letörik a helyéről, és a kezembe marad a plexi. Megpróbálok majd képeket feltenni.....
1. Kör keresztmetszetű. Én ebből az alu fajtából csak oválisat találtam mindenhol.
2. Csak a vége szegecselt, az eleje meg csak furcsán lekerekített.
3. Túl nagy az a matrica.
4. Nem látom a rugó akasztóját az elején (a slip-on Shark dobokhoz még rugó is jár).
Szerintem kérdezz rá, hogy küldjön képet a beütött logóról. Ha az rajta van, akkor a fentebbi listámat felejtsd el. Ha viszont nincs, akkor ez nem ér meg 35-öt, és valószínűleg nem Shark, hanem inkább csak Tonhal...
Szóval, kedves FZS600-as típustársaim itt a lehetőség 40ezer HUF-ért egy jó dobot venni összekötőcsővel.
http://cgi.ebay.co.uk/yamaha-f...
http://cgi.ebay.co.uk/ws/ebayi...
Tanulság: nem csak a fel, de a lehajtott rendszám is tud pénzt spórolni. Tanulság 2: ha nincs nálad a jogsid, mondd, hogy elhagytad a dobozod kulcsát :)
Úgy, hogy a FZS Fazerből van, úgy semmi gáz..., megy be a fojtás, elkészül a papír és jön ki a fojtás.
Nekem jó mert olcsó és finom és nem azzal kell szaroznom, hogy kivonjam a forgalomból télire.