Érdekességképpen. Jövök haza a bécsi úton Bp-en, és egy elég csúnya balesetet pillantottam meg. Egy robogóst elütöttek, a robesz darabokba, ember a mentőautóba. Szemtanuk az út közepén (!)
Remélem nem esett komoly baja.
És ha még adnának is, már benne van a rendszerben az eredeti és egyből bukta van. Legalábbis nekem ezt mondták, amikor 4 kw-ot le akratam szedetni a Darázsból, hogy az első forgalmiba bejegyzett teljesítmény számít.
Amúgy még azt szeretném megtudni, hogy az FZS600-as Fazerből készült-e gyárilag fojtott verzió?
Meg ha lefojtatom(papíron) , akkor gondolom csak új forgalmi törzskönyvel, vagy vizsga is meg minden egyéb hercehurca?
Én tudok, de nem ajánlom, mert drágán dolgozik és közepes minőségben..., és egyszer megkarcolt a szír új Leo dobot ba..a ki.
Amúgy barcikán van ha tényleg érdekel.
USA-ból két dolgot érdemes behozni, a 100 dollár alattiakat (vámtól eltekintenek, az áfától néha igen, néha nem), és azt ami itthon - abszurdisztánban - RENGETEBGBE kerül. Táskát, kiegészítőket kintről vettem/fogom venni. De 1-2 dolog olcsóbb az EU ebay-en, aztán vannak olyanok is, ami olcsóbb ITTHON, s drágább kint. (pl olajhőmérő).
Van valami amire vágysz? Segíjjek?
Múltkor az OMV-nél voltam tankolni, lehet [egészen valószínű], hogy cserélek MOL-ról OMV-re!
Remélem nem esett komoly baja.
Hova jársz suliba, hogy anatómia szig.-ra készülsz?
341,1 km-re tankoltam 14,73l-t
- http://www.motorcycle-supersto...
Csak az a bibi, hogy két hét múlva anatómia szigorlat, szóval itt zsibbadok a lakásban...
Meg ha lefojtatom(papíron) , akkor gondolom csak új forgalmi törzskönyvel, vagy vizsga is meg minden egyéb hercehurca?
Amúgy barcikán van ha tényleg érdekel.
Van valami amire vágysz? Segíjjek?