Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos az biztos, kemény lehet. Én csak alapszinten tanultam, de nem valami jó élményekkel gazdagodtam ezen tantárgy tanulhatósága felől.
Ahogy mondod.
Jó döntés
És levetted tankot, vagy csak a hűtőt nyitottad le?
Igen, ott lakik napközbe
Fogorvosira
A te gépedet láttam ma a stadionnal szemben az irodaépület előtt?
~4.3L, az elég csuda!
Múltkor az OMV-nél voltam tankolni, lehet [egészen valószínű], hogy cserélek MOL-ról OMV-re!
Mit akarsz venni már megint?
Érdekességképpen. Jövök haza a bécsi úton Bp-en, és egy elég csúnya balesetet pillantottam meg. Egy robogóst elütöttek, a robesz darabokba, ember a mentőautóba. Szemtanuk az út közepén (!)
Remélem nem esett komoly baja.
Sziasztok.

Hova jársz suliba, hogy anatómia szig.-ra készülsz?
elég jó
Fogyasztási adat:

341,1 km-re tankoltam 14,73l-t
ezt néztem tegnap
Ok, edzés után kezdem a keresést, addig is:

- http://www.motorcycle-supersto...
ha véletlen találsz jó oldalt szólj!
Készülj fel rá rendesen, különben nemcsak bizseregni fog, de ki is csipkézik. LOL
Úúúú de viszket már a seggem!
Csak az a bibi, hogy két hét múlva anatómia szigorlat, szóval itt zsibbadok a lakásban...
Peti, cseréltél gyertyát?
És ha még adnának is, már benne van a rendszerben az eredeti és egyből bukta van. Legalábbis nekem ezt mondták, amikor 4 kw-ot le akratam szedetni a Darázsból, hogy az első forgalmiba bejegyzett teljesítmény számít.
Úgy rémlik, azt olvastam valahol, hogy készült gyárilag 25 kW verzió, de utólag hiába fojtod le, nem adnak kisebb teljesítményről papírt.
Amúgy még azt szeretném megtudni, hogy az FZS600-as Fazerből készült-e gyárilag fojtott verzió?
Meg ha lefojtatom(papíron) , akkor gondolom csak új forgalmi törzskönyvel, vagy vizsga is meg minden egyéb hercehurca?
Én tudok, de nem ajánlom, mert drágán dolgozik és közepes minőségben..., és egyszer megkarcolt a szír új Leo dobot ba..a ki.
Amúgy barcikán van ha tényleg érdekel.
USA-ból két dolgot érdemes behozni, a 100 dollár alattiakat (vámtól eltekintenek, az áfától néha igen, néha nem), és azt ami itthon - abszurdisztánban - RENGETEBGBE kerül. Táskát, kiegészítőket kintről vettem/fogom venni. De 1-2 dolog olcsóbb az EU ebay-en, aztán vannak olyanok is, ami olcsóbb ITTHON, s drágább kint. (pl olajhőmérő).
Van valami amire vágysz? Segíjjek?