Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a puha forcefield semmit nem ér kb. van egy csaj aki gerincvédőket csinál és tesztel, azt mondja a forcefield nem sokat ér. a kemény vázas az jobb...
nem tudtok valakit aki tud kipuffdobhoz összekötőcsövet gyártani?
Köszi!
Keresd fazerimi-t bizalommal, de meg ne említs engem, semmiképp se! Szerintem ha akar tud segíteni.
Hát én sem. De egy madár képes volt leírni, hogy jobb mit a Road2! Eleve lehetetlen. Mások Powert emlegetik tutinak.
Az a helyzet, hogy mindenki más tulajdonságokat szeret, és vár el egy gumitól, és mindez szubjektum. Az egyetlen mérhető dolog a kopás/futás, és a zaj, de az kit érdekel?
Annyira érdekelne egy fasa tartós teszt ezekből a jobb gumikból, különféle körülmények, azonos taligák,és váltott karakterű pilóták véleményével...
Lehet most maradtam le életem gumijáról, pl. egy M5 vagy Z8-ról, vagy Road3, Power, D211, Roadsmart és nem fogom tudni, hogy esetleg a leg szarabbnak örülök itt nagyban, és esetleg sokkal lenne jobb egy másik.
az fasza, csak kár,hogy elég szar idő van,
ami volt neked michelin , arrol túl sok jót nem olvastam
hova is mész motorozni
Sziasztok
FZR 1000 genesis telóhoz (41mm, hagyományos becsúszó) szükségem lenne a teló tetején levő zárócsavarra, a menete cc 36,4mm. Ha jól sejtem az FZS-é hasonló. Akinek van ilyen alkatrésze, vagy esetleg szar telószár ne fogja vissza magát. A legjobb lenne tegnapra.
Köszi!
Sajnálom az esetet.

Egyébként úgy tudom, hogy a rács az éles, hegyes tárgyak elleni védelemre van, nem ez az igazi energiaelnyelő felület.
Az az ócska BT 023 felkerült a mocimra. Egyszerűen besz@rás.hu jó! Halkabb, stabilabb, gyorsabb, könnyebb, ragadósabb, még formaleválasztósan is jobb mint a Mizsleny. A futás meg majd kiderül. Megen élvezem a kanyargást.
Nem tom. Én nem hordok ilyeneket, csak azért, hogy nehogy egy pillanatig is azt higyjem, hogy megúszhatom. Hamis biztonságérzetem lenne. Inkább "gyávább" vagyok, mint vakmerőbb. A tolókocsi nagyon sokkkba kerül, akkor inkább tepsi.
nekem is az a 32ezres forcfield van..
én egyszer néztem egy összehasonlító tesztet és valóban jobb mint a dájnéze :)
tavaly egyhuzamba 9 napig rohadtam benne 40 fokban, és soha sem volt, hogy vizes lett volna a hátam alatta.. kuvajó
ahogy kiveszem a hozzászólásokból, akkor ezek olyanok, mint nagyapám szerint a tejföl, túró, stb,,, "soha sem láttak tehenet"
Én most vettem egy Forcefield Pro L2-t, az 32.500 Ft. De van belőle egy még biztonságosabb, az 45.000 körül van, de az túl vastag. A Dainese belseje egy alumínium rács ami elnyeli az energiát. Na, hát nekem ez a kemény rács eltörte két csigolyámat. Lehet hogy az én csontozatom gyenge, de nálam leszerepelt. Elvileg a Forcefield legyőzte a Dainese-t teszteken, biztonságosabb. Ezekből tudok csak kiindulni.
Annyira faszán sikerült odarögzíteni szigszalaggal, hogy még parkolópályán van Lehet a szerelőm szerez olyat, ami az új horneten van, vagy ebayről rendelek valami olcsót, de e betűst.
Hali! Milyet ajánlanál megfizethető áron?
Amennyire meg tudtam ítélni, én sem hallottam különös zajt a motorból. Bár a tulaj füle sokkal kiélezettebb az ilyesmire.

Indexet kicseréltétek?
Ja, ahogy a többiek is mondják. Egy eredeti Dainese Wave gerincvédő 40 rugó. És az is egy nagy szar.
A baj ott kezdődik, amikor valaki egy ilyen bazári szemétben a hátára esik.
Van, de megnézettem a szerelővel, s azt mondta ez csak működési zaj, használjam nyugodtan. Meg visszahajlítgatta rendesen a váltóm. Jah és kiderült, hogy nem is olyan a kar, mint kéne, de lehet hogy örülhetek neki, mert ha alu lett volna eltörik nem csak elgörbült, mint a vas.

Ellenben a kormány elgörbült, ami azért szerintem kicsit durva, tekintve, hogy nem estem akkorát s azért is lett megvéve, mert erősebb a gyárinál. Akkor az el is tört volna, vagy mi
Örülök, hogy jobban vagy :)
Zörgés van még a motorban?
Nekem már át is repedt..., habár nem gázos. De a karbiszinkronnál a karbisort átmozgatva azért megmoccant a mérőműszer.
De e-Bay-en már vizsgálódok a dolgok után...
Köszönöm kérdésed, lassan de biztosan. Már nem fáj, csak kicsit és a lila is kezd átmenni zöldes-sárgába.

A motorozás még nem megy annyira mint előtte, de az is a lassan, de biztosan kategória. Év végére elérem az idei év eleji szintem
Amit elmondhatok, hogy az az alpinestars soha nem volt alpinestars.
Vagy inkább Fazertől más a DT
Biztos, hogy nem. Viszont ezek a "Fox protektoringek", amiket agyba-főbe árulnak mostanában, maximum álmukban látták a valódi Fox minőséget. Egyszóval: gyenge utánzatok (ja ez két szó )...

http://www.fc-moto.de/epages/f...