Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ámérikából
mennyi volt a kettő
Akkor már megvolt a z6, most meg már nincs 1db se. De elégedett vagyok a 2 conti vétellel.
elszállítom én azt
Annyi dollárba mint itt euróba, csak kicsit több a szállítási díj. ellenben nem minden arany, ami fénylik, szerintem ott több a kínai gagyi...
Cvak!? Amerikában ,hogy állnak a ruha,sisak árak te mindenről tudsz
D207et miért nem raktál fel
michelin pilot road2
Én is azért vettem a z6-ot de hiányzott az a biztonság érzet,igy meg hogy 2 db van nem aggódok az idén gumi miatt!
800 km-t mentem vele kopás nem volt mérhető a közepén.
Na ez nem igy lesz a contival az tuti,ráadásul az egyik soft!

Mi is van neked fent? (mis pi rod?)
legszívesebben én is sportosabb gumit vennék, de pénzügyileg sokkal jobb a mostani, szerintem 20e min elmegy
Ákos! irtam motorozz.hu ra
Ja be is fejeztem a metzeler z6 tesztelését.

Jó gumi nagyon ajánlom nagy kilómétert futóknak!
Fényes aszfalton és zebrán az átlagnál jobban csúszik(a szilika=eső tartalom miatt).
Nagyon jó a profilja jó döntögetni. Alattam megcsúszott 2x (1 cm majrécsík) de a csizmaorr is lent volt akkor.

A csere oka: megláttam 2db conti raceattakot a gumisomnál, középen kopás nélkül és annyiért a 2-őt mint amennyiért eladtam a z6-ot.

Még valami:rekord eladás a neten:15 percig volt fenn!
Van ám sikerélmény! A mumusom volt! Elenorom!

2700.-ért láttam neten gyertyát, tehát ha 3100.- a yamiban nem keresgélek.
ha jol emlékszem újkorában 6 mm er volt
tegnap megmértük, hány mmert kopott a pilotroad2,kb 8e kmer van benne és 1,5-1,7 mmert kopott
az a lényeg kint van
Ja,jogos a kérdés. Előlröl nézegettem,de akkor még a 2 gyertyakulcsban gondolkoztam. Utánna bontottam meg felül és úgy már haladtam. A két középső kijött a kicsi T gyertyakulccsal,de a szélsőkhöz kellet a csőkulcs. Ja és azokat oldalrol-felülröl szedtem ki.A csőkulcsot megkeresni volt sok idő,tudtam hogy van de nem találtam,csak nehezen.
hogy csináltad a végén
Freepeti kint vannak a gyertyák!
Már megint nagyobb volt a füst mint a láng.
Beigazolódott:csak szerszámmal lehet dolgozni!(itt is )
a 2 fajta 15 cm és 50 cm-s csuklósfejű gyertyakulcs semmit nem ért, de a 16-os csőkulcs pont ide van kitalálva!

A gyertyahézag 0,7-0,9 mm, kicsit oválra kopva a középső elektróda!
Holnap remélem kapok és rakom bele.
egy extrás Fzs600
link
Hát úgy látom sehová. Max. a tiédet kitolom egy körre.
Május közepéig ilyen retkes-hugyos időt mond... Remélem, rosszul tippelnek, mert kezdődnek megjelenni a rövidtávú elvonási tüneteim...
Csinál? Akkor persze h mindent lefikáz. Ez az egyik. A másik, hogy úgy gondolom az én tesztem hitelesebb volt. És megbukott.
Keményet versenypályára, puhát utcára? Nem inkább fordítva kellene? Utcán azért jóval könnyebb nagyot fikázni...
Te ezt mondod, más meg mást. Azért a FÖGGETLEN teszteket érdemes elolvasni. A keményet versenypályára ajánlják, a puhát utcára. De kinek a pap, kinek a paplan. Én pl azért vettem meg, mert van kifejezetten női szabású modelljük, nálam ez is szempont volt, no meg 2 éve még 23000 körül volt, míg a Dainese már akkor is 40.