Én is azért vettem a z6-ot de hiányzott az a biztonság érzet,igy meg hogy 2 db van nem aggódok az idén gumi miatt!
800 km-t mentem vele kopás nem volt mérhető a közepén.
Na ez nem igy lesz a contival az tuti,ráadásul az egyik soft!
Jó gumi nagyon ajánlom nagy kilómétert futóknak!
Fényes aszfalton és zebrán az átlagnál jobban csúszik(a szilika=eső tartalom miatt).
Nagyon jó a profilja jó döntögetni. Alattam megcsúszott 2x (1 cm majrécsík) de a csizmaorr is lent volt akkor.
A csere oka: megláttam 2db conti raceattakot a gumisomnál, középen kopás nélkül és annyiért a 2-őt mint amennyiért eladtam a z6-ot.
Még valami:rekord eladás a neten:15 percig volt fenn!
Ja,jogos a kérdés. Előlröl nézegettem,de akkor még a 2 gyertyakulcsban gondolkoztam. Utánna bontottam meg felül és úgy már haladtam. A két középső kijött a kicsi T gyertyakulccsal,de a szélsőkhöz kellet a csőkulcs. Ja és azokat oldalrol-felülröl szedtem ki.A csőkulcsot megkeresni volt sok idő,tudtam hogy van de nem találtam,csak nehezen.
Freepeti kint vannak a gyertyák!
Már megint nagyobb volt a füst mint a láng.
Beigazolódott:csak szerszámmal lehet dolgozni!(itt is )
a 2 fajta 15 cm és 50 cm-s csuklósfejű gyertyakulcs semmit nem ért, de a 16-os csőkulcs pont ide van kitalálva!
A gyertyahézag 0,7-0,9 mm, kicsit oválra kopva a középső elektróda!
Holnap remélem kapok és rakom bele.
Te ezt mondod, más meg mást. Azért a FÖGGETLEN teszteket érdemes elolvasni. A keményet versenypályára ajánlják, a puhát utcára. De kinek a pap, kinek a paplan. Én pl azért vettem meg, mert van kifejezetten női szabású modelljük, nálam ez is szempont volt, no meg 2 éve még 23000 körül volt, míg a Dainese már akkor is 40.
800 km-t mentem vele kopás nem volt mérhető a közepén.
Na ez nem igy lesz a contival az tuti,ráadásul az egyik soft!
Mi is van neked fent? (mis pi rod?)
Jó gumi nagyon ajánlom nagy kilómétert futóknak!
Fényes aszfalton és zebrán az átlagnál jobban csúszik(a szilika=eső tartalom miatt).
Nagyon jó a profilja jó döntögetni. Alattam megcsúszott 2x (1 cm majrécsík) de a csizmaorr is lent volt akkor.
A csere oka: megláttam 2db conti raceattakot a gumisomnál, középen kopás nélkül és annyiért a 2-őt mint amennyiért eladtam a z6-ot.
Még valami:rekord eladás a neten:15 percig volt fenn!
2700.-ért láttam neten gyertyát, tehát ha 3100.- a yamiban nem keresgélek.
Már megint nagyobb volt a füst mint a láng.
Beigazolódott:csak szerszámmal lehet dolgozni!(itt is )
a 2 fajta 15 cm és 50 cm-s csuklósfejű gyertyakulcs semmit nem ért, de a 16-os csőkulcs pont ide van kitalálva!
A gyertyahézag 0,7-0,9 mm, kicsit oválra kopva a középső elektróda!
Holnap remélem kapok és rakom bele.
link