Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a Fox és a Rush-m nem egy kategória.
DT től kicsit más a fazer
Na, javulsz Babulu?
Ilyesmi árakért lehet kapni mindenhol. Még nem láttam ilyen Fox inget, de ezzel van tele a Képes Motor is. Gondolom, kínából hozzák zsákszámra. Nekem Rush-M (talán Pakisztán) protektoring volt egyszer, ez is a 15ezer körüli árkategória, ne várj csodaminőséget. Földútra 35 fokban DT-vel ökörködni tökéletesek, másra nem.
Szerintem túl jó is, nekem gyanús. De a Dainese gerincprotiról Jost kérdezd... az Alpine szerintem ua.
Ruha,csizma,buko topicban van egy hozzászólás:[28909]
ezek jó árak
Nézőből nem mondanám...de úgy gondolom hogy szombat,vasárnap már fullos.
ja bocsi ! nekem régi fazerem van ,most látom neked FZ6 .
akkor nem szóltam
hali ! Phase R ! nekem leo vince sbk carbon van a fazeren .Sokat nem tudok róla mert úgy vettem a motort ,hogy rajta volt -de ha valamit szeretnél hogy lemérjek akkor szólj nyugodtan !
Ezért is bosszant,mert én olyan vagyok,hogy ami szerelést kitalálok reggel 8 kor azt már csinálnám 8:15 kor. De ez variálós menet lenne/lesz.
én 26e nél cseréltem, elégé megvolt már kopva, oválisra...
azért nem húznám túl sokáig,,,
Elég elhúzni, de nőgyógyász kezek sem ártanak, többet tapogatsz, mint látsz.
Amúgy a szikra az szikra nem? Van különbség Új szikra és régi szikra közöt? Tehát mi lehet a gubanc később ha nincs cserélve előírt km-nél?
Igen, én is egyszerűbbnek találom az elölröl való próbálkozás. Majd meglátom még, nézegetem .A hűtöt szerintem mindenképpen minimum le kell "engedni" !
szedd le az egész hűtőt és próbáld meg úgy, ha 2 ember azt mondja akkor biztos meglehet csinálni,,,
legközelebb megpróbálom én is úgy
Hali! Nálam hétfőn volt az olaj, szűrő és gyertyacsere.Sikerült oldalról abszolválni az ügyet, a jobb oldal viszonylag egyszerű, de a baloldali cseréjéhez a hűtőt kibuktattuk. De csak sikerült aránylag elég hamar!
kicsi, de ha nincs megfelelő szerszámod, meg toldóid, hozzá se kezd, csak szopatod magad maga a gyertyapipa kb 10cm er, ha bent van az aksitartó stb,,, akkor elég necces úgy kicserélni, de itt a fórumon Kozmax szerint lehetséges,,,,
(3600-) Legszívesebben én raknám bele,de bajos. Van szerelő kókánymájszter aki 3 e-t mondott,munkadíjra ,akkor már mind1 ha yamiban 5.
Még nézegetem majd. Kicsi vagy nagy kulcsos gyetya amúgy?
ha jol emlékszem 2200ft ért vettem, és nem Bakony gyertya
Akkor nem értelek,mennyi 1db gyetya? Szerinted,neked?
föntről sok buktató van,,,aku tartó, az a gumilap meg katasztrófa
3100ért adjak neked nem hiszem el hogy beszerzési áron adjak tovább
Felülröl már próbáltam megnézni a gyertyákat de feladtam,pedig műszaki embernek tartom magam. 3100/db a gyetya azt mondta+ 1 óra munka/5000.
sokan voltak