Ilyesmi árakért lehet kapni mindenhol. Még nem láttam ilyen Fox inget, de ezzel van tele a Képes Motor is. Gondolom, kínából hozzák zsákszámra. Nekem Rush-M (talán Pakisztán) protektoring volt egyszer, ez is a 15ezer körüli árkategória, ne várj csodaminőséget. Földútra 35 fokban DT-vel ökörködni tökéletesek, másra nem.
hali ! Phase R ! nekem leo vince sbk carbon van a fazeren .Sokat nem tudok róla mert úgy vettem a motort ,hogy rajta volt -de ha valamit szeretnél hogy lemérjek akkor szólj nyugodtan !
Igen, én is egyszerűbbnek találom az elölröl való próbálkozás. Majd meglátom még, nézegetem .A hűtöt szerintem mindenképpen minimum le kell "engedni" !
Hali! Nálam hétfőn volt az olaj, szűrő és gyertyacsere.Sikerült oldalról abszolválni az ügyet, a jobb oldal viszonylag egyszerű, de a baloldali cseréjéhez a hűtőt kibuktattuk. De csak sikerült aránylag elég hamar!
kicsi, de ha nincs megfelelő szerszámod, meg toldóid, hozzá se kezd, csak szopatod magad maga a gyertyapipa kb 10cm er, ha bent van az aksitartó stb,,, akkor elég necces úgy kicserélni, de itt a fórumon Kozmax szerint lehetséges,,,,
(3600-) Legszívesebben én raknám bele,de bajos. Van szerelő kókánymájszter aki 3 e-t mondott,munkadíjra ,akkor már mind1 ha yamiban 5.
Még nézegetem majd. Kicsi vagy nagy kulcsos gyetya amúgy?
ezek jó árak
akkor nem szóltam
azért nem húznám túl sokáig,,,
Még nézegetem majd. Kicsi vagy nagy kulcsos gyetya amúgy?