Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Működik igen, ahogy mondja Babu, a visszajelző néha folyamatosan ég, és ÉPPENHOGY eléri a minimális percenkénti indexszámot, de nem lesz gond. Azt javaslom erőteljesen, hogy ne a Mozaik utcába vidd és ha kell itt-ott helyezz el 4-5.000 HUF-ot. Csak, hogy biztosan átcsússzanjon.
Mondjuk én meglepődtem, hogy mennyivel jobb minőségűek a vidéki utak, mint a pest megyeiek (Budapest, Eger, Nyíregyháza) Jó sikerült Hajdúnánásnál hullámvasutazni egyet, mert azt gondolta a túravezető, hogy arra rövidebb! Hazafelé már nem arra jöttünk
Most szombat? Nekem lenne kedvem
Eger-Lillafüred közötti szakaszon az első 25 km-es rész vadiúj... a többi meg hát... magyar út:)
szombat
Nem tudom én 3 éve voltam ott és a füstölt nagyon bejött, pedig nem vagyok oda a halért, főleg ha nem filé! Mondjuk mocskos drága volt akkor
K.b. 9- körül. Mentem át Esztergomba, majd Komáromba. Meló volt, összekötve a kellemest a hasznossal.
Igen az index működik neki, vészvillogó is, csak a visszajelző led néha nem villog, hanem ég folyamatosan (azt hiszem, ha hosszabb ideig marad kint)
nah! erre fele kóricáltál
mikor voltál
grZack!Most látom neked is olyan indexed van mint nekem.Veszvillogod működik ?Csak mert nemsokára megy muszakira es ott azért kellene működnie .Tudom volt mar róla szó ,csak nem találtam meg.Köszi
mostanában mindenki a pisztrángostól van elhalva, de miért
azt hallottam drasztikusan megcsökkentek a pályanapok
Uhh most nézem a mapson, amerre én voltam azok nem is kanyarok, ellentétben a 24-es úttal, de bevállalom, max beleizzadunk a Zümivel Amúgy milyen az út minősége?
Szia Peti! Én is.
Hát nem hinném, hogy az én csigatempóm megfelel neked, de Lillafüred amúgy is tervbe van véve, megy egy jó kis pisztrángozás Ha megyünk arra majd szólok, hátha van kedved túravezetőt játszani
Már van fenn e-mail cím is
Legközelebb szólj és Veled csapatok ... én mondjuk a 24-esre gondoltam, megnyújtva egy Lillafüreddel...
Nem. Az északi sark és az északi sarkkör nem ugyan az.
Részemről én kifejezetten nem csípem a dobogókői utat, de ez biztos az én hibám

Ellenben a hétvégén voltam részben arra (25-ös Gyöngyös-Eger) s nekem jobban bejönnek az ilyen elnyújtott kanyarok
én többet vártam tőle... hétvégén felkarikáztunk, a kilátás fain, de kanyarból nincs túl sok... egy Gyöngyös-Parád-Eger azért nagyobb flash ... csóró pestiek
énmeg a ringet
Sziasztok!
Már két hónapja boldog tulaja vagyok egy 2001-es Fazernek. Egy kérdésem lenne: a műszereknél a kontrollizzót könnyű cserélni?
Otthon kivitelezhető?
Egyébként Kecskemétről van itt valaki?
ma megjártam dobogókőt
láttam egy fz6 ot is
Kb egy hónapja volt téma a gépjárműadó abból az apropóból, hogy én február elején hoztam forgalomba először Magyarországon a paripát. Akkor arra jutottunk, hogy valószínűleg az ideit megúszom.

Múlt héten küldték a csekket. A szabály a következő:
- alapesetben az fizeti az adott évi adót, aki üzembentartóként (ennek hiányában tulajként) szerepel a jármű forgalmijában az év első napján
- évközbeni első vagy újra forgalomba helyezés esetén az fizet, aki az adott hónap utolsó napján szerepel a forgalmiban, és a következő hónap első napjától időarányosan (ennek tükrében tehát, aki télire ki szokta vonatni a forgalomból, érdemes a visszahelyezést a hó első napjaira időzíteni)

Konklúzió: egy fillért sem hagynak veszni, ami késik nem múlik. :D
Üdv!

Srácok, ha van valakinek ilyen lézeres hőmérője, és persze '99-es 600 Fazer rám írhatna, hogy milyen hőmérsékleti adatokat produkál a motorja üzemi hőmérsékleten.
Ami érdekelne a blokk oldalt a hűtőbordáknál, a szelepeknél fent, a vízpumpa előtti csöveknél, illetve a hűtő 2 szélén és a közepén.
Jól jönne irányadó etalon adatnak.
Előre is köszönöm!