Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Megértem a gondolataidat, és biztos sajnálod a cbr-t. Nekem is hasonló szenpontok miatt lett fezer-em. Azért mielőtt belemész próbálj ki egyett, mert Babalunak igaza van, hogy közel sem olyan mint a CBF. Amúgy sok sikert hozzá minden téren. A cbr megvan még?
Új típusú Fazert csak az ABS, és a szebb lengővilla miatt vennék. A fejidom jobban tetszik a "régebbin" (mint amilyen az enyém is). ABS borrrzasztóan hasznos! Most hűvösebb időben kellett motorozzak és volt egy, az átlagosnál nagyobb fékem és a segge elkezdett csúszni, a hátsó fék megfogta a gumit... már várom, hogy olyan idő legyen, hogy olvad a gumi az aszfaltra -képletesen-
Nem akarok beleszólni, de a CBF és a Fazer nem egy és ugyanaz, már üléspozíció szempontból! Jó nem annyira hasalós, de nem hiszem, hogy egyenes hátas Amúgy a CBF nagyon kezes jószág, csak ha kell neked a 100 paci akkor kevés, de ha az sok volt lehet abban kéne gondolkodni, szerintem
Köszi szépen az együttérzést
Igen, valóban jó állapotban volt/van, így fájt is a szívem megválni tőle. De, ha egyszer nem ő az akit keresek, akkor nincs mese :) Holnap (ja hogy már szombat van), megyek két drágaságot megnézni... Remélem köztük lesz a nagy Ő
Szia! Azért adom el, mert nekem valahogy nem fekszik az üléspozíció rajta. Ha motorozok valakivel, aki nem olyan magabiztos, agyon nyom. Amikor tudtam, én magam is maximálisan a tankhoz csúsztam, hogy annyira egyenesítsem a hátam, amennyire csak lehet. Ültem egy CBF-en, és mondtam, hogy nekem kell egy ilyen. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nagyon kezelhetőnek tűnt, mint túra motor, és a (majdnem) egyenes hát, nagyon kényelmes volt. Nem utolsó sorban gerincsérvem is van, amit el lehet képzelni, hogy egy hosszabb út után hogy viselkedik... Miért Fazer? Gondolom túra motor, tehát az első és legfontosabb kritérium pipa. Ne legyen nagy dög, de azért vonszolja a kis lábait, ha kell: pipa. És ez az EGYETLEN motor ebben az árkategóriában, ami tetszik, mint túra motor. Ja és a halálom a dupla kipufogó a segge alatt
Átérzem, én is így jártam annó, de ne add fel, már vár a vasad valahol, csak még nem tudod

A CBR pedig nagyon pöpec állapotban van Nem is tudtam, hogy már a 2001-es megkapta ezt a dupla szemet előlre
az újabbak el lettek rontva, ez a legjobb fazer típus de te tudod...
Igen-igen, papírmotoros vagyok...
grrrrrrrrr
Én az első megállóig kísérem az indulókat, ügyeletes vagyok.
Talán még a héten hazaengedik.
Szia. Ha nem vagyok indiszkrét miért adod el a cbr-t? Jó állapotúnak tűnik, és miért pont fazer-t szeretnél?
Holnapi gurigát kihagyom, esőmentes napot a csapatnak!
9:30az indulás,meglátjuk
Te ott leszel
Köszi, hogy szóltál, de nekem már az újabb kéne! Még egyszer köszi :)
nem lesz ott a talin,jól van
Tegnap kérdeztem valamit
Na, már tudsz mindent
Még nem, de mások is mondták...., akkor szétnézek, csak még gyüjtögetni kell rá... és pont most szezon elején.
Nekem van egy eladó. Fzs 600 2003-as
Sziasztok! Valakinek eladó Fazer? Nagyon szeretnék egy ilyen motort, de sorra azt a választ kapom, mikor felhívok egy hirdetésben szereplő számot: Múlt héten vitték el.... Lassan már megőrülök :D
Nekem Fehérvárról kell 8-ra felérnem. Ha 4 C fok lesz, nem egy üdvös dolog az az órácska amíg 7től-8ig felérek. Nem is teperhetek... mert fázom, és a gumi is hideg marad. Aztán meg rásülök a mocira, a délutáni "vad" melegben... Dögvész egy időjárás!