Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma nyomtam vagy 10 km vizmosásos földúsas szakaszt... geci jó motor ez a fazer :DDD eltévedtünk sajna, de nem is bánom így utólag :D kormánycsapágyam biztos nem örűl, de leszarom megérte :D
Az vagy biz!
Szeged a napfény városa, ott mindig süt a nap
Aföldi gyerök vagy? 2 napja akart esni az eső, aztán volt pár per fincsi pancsi máma reggel [lightos] majd sütött is a nap. :P
Jah még azt mondták nekem az okosok, hogy az fzr400 meg a cb400 a kimegy a világból blokkos motorok, csak ugye azokhoz sincs alkatrész, meg nem éppen kezdő motorok a 60 körüli pacikkal
Alföldön szuper idő van/volt
Köszi!
Ami 250-es és 400-as, régebbi az többnyire mind belpiacos, ergo semmi sincs hozzá és az is drágán
belpiacos, és nem :) ill attól függ mire!
pályázni tanulni ideális lehet, csak ne törjön semmi idomja.
Ez is belpiacos járgány?
Szerintetek érdemes megvenni
Ez a terv, csak a szerelőm meglehetősen elfoglalt, s addig meg nem akarok menni vele Tudom, hogy így nem lehet motort szerelni, de gondoltam kapok pár nyugtató kommentet, hogy nem kell megint vagyonokért alkatrész, vagy agyalni, hogy mivel egyezhet meg, ami európai és van bontott...
Ha valami rendellenes zörgést hallasz azóta, szerintem nézetsd át egy hozzáértővel! Így a fórumon át úgysem tudja megmondani senki, hogy mi lehet a bibi.
Hogy miért esik, azt nem tudom, de eseget elég gyakran
Ettől parázok én is! Egyelőre annyit lett használva, hogy lábon hazajött s a következő út max a szerelő lesz...
Én mondjuk használat előtt megbizonyosodnék, nehogy egy fogdarab ugráljon a váltóházban...
Mármint a váltó működik jobban és a zörgés is mintha onnan jönne
Igyexem, csak az a fránya zörgés a motorból ne jönne Van valakinek valami ötlete? Az esés következtében mi mozdulhatott el/törhetett le nem tom, ami miatt zörög, ellenben jobban működik mint előtte Karu szerint lehet, hogy a léptetővilla mozdult el, kivételesen jó helyre, és addig zörög, amíg be nem kopik. Jó lenne, ha tényleg csak ennyi lenne Mennyi idő amíg újra összekopik?
mert a Hungaroring kapui befognak záródni előttünk!
az biztos,hogy nem bántam meg amikor először felmentem, nagyon jó élmény volt
miért esik az eső pöstön
Locsolni locsolnak az égiek....sajna
Most olvastam vissza, sajnálom ami történt Gyógyulj meg, és ülj mihamarabb motorra!
Hungaroring honlapján nem találtam semmit a programról
Jelentem én a sebeimet nyalogatom