ma nyomtam vagy 10 km vizmosásos földúsas szakaszt... geci jó motor ez a fazer :DDD eltévedtünk sajna, de nem is bánom így utólag :D kormánycsapágyam biztos nem örűl, de leszarom megérte :D
Jah még azt mondták nekem az okosok, hogy az fzr400 meg a cb400 a kimegy a világból blokkos motorok, csak ugye azokhoz sincs alkatrész, meg nem éppen kezdő motorok a 60 körüli pacikkal
Ez a terv, csak a szerelőm meglehetősen elfoglalt, s addig meg nem akarok menni vele Tudom, hogy így nem lehet motort szerelni, de gondoltam kapok pár nyugtató kommentet, hogy nem kell megint vagyonokért alkatrész, vagy agyalni, hogy mivel egyezhet meg, ami európai és van bontott...
Ha valami rendellenes zörgést hallasz azóta, szerintem nézetsd át egy hozzáértővel! Így a fórumon át úgysem tudja megmondani senki, hogy mi lehet a bibi.
Igyexem, csak az a fránya zörgés a motorból ne jönne Van valakinek valami ötlete? Az esés következtében mi mozdulhatott el/törhetett le nem tom, ami miatt zörög, ellenben jobban működik mint előtte Karu szerint lehet, hogy a léptetővilla mozdult el, kivételesen jó helyre, és addig zörög, amíg be nem kopik. Jó lenne, ha tényleg csak ennyi lenne Mennyi idő amíg újra összekopik?
pályázni tanulni ideális lehet, csak ne törjön semmi idomja.
Szerintetek érdemes megvenni
az biztos,hogy nem bántam meg amikor először felmentem, nagyon jó élmény volt