Volt itt szó kuplungról meg váltóról, meg, hogy csattog. Nálam is csattog mikor egyesbe teszem, s egyenesen NEHEZebben veszi be a kettest, attól függően, milyen magas fordulaton raknám be. Alacsonynál nincs gond, viszont, ha felpörgetem nehézkes átrakni és néha kattog is, lehet erősebben kellene toljam neki? Máskor nincs gond.
Lassan szervizes lesz, majd cserélnek benne minden folyékonyat. :)
Köszönöm!
Gyors kérdés! A rendszámtáblatartód fog némi sarat? nekem sokkal kijjebb van és ha esik az eső, eszméletlen mocskos lesz minden ami mögöttem van.
Most akarok egy-két idomot készíttetni, sárfogó gyanánt, de ha ez így megoldja a problémákat, akkor spórolhatnék néhány ezrest.
Mennyit kérnél érte?
Jöhet akár privátban is az árajánlat :-)
favi kukac citromail.hu
Üdv.
Volt itt szó kuplungról meg váltóról, meg, hogy csattog. Nálam is csattog mikor egyesbe teszem, s egyenesen NEHEZebben veszi be a kettest, attól függően, milyen magas fordulaton raknám be. Alacsonynál nincs gond, viszont, ha felpörgetem nehézkes átrakni és néha kattog is, lehet erősebben kellene toljam neki? Máskor nincs gond.
Lassan szervizes lesz, majd cserélnek benne minden folyékonyat. :)
Köszönöm!
Most akarok egy-két idomot készíttetni, sárfogó gyanánt, de ha ez így megoldja a problémákat, akkor spórolhatnék néhány ezrest.
Jó tudom nem kéne meg blaa blaaa de leszarom nekem bejön és kész