Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Yamaha kezd elszállni az árakkel, majd megbánják.
Jaja. Az S2 drágább, a fojtott olcsóbb lesz. De 2.5 milláért tényleg hülyeség volna kisfazert venni: hozzáteszel még egy százast és van egy VFR-ed, hozáteszel még 300-at és van egy XX-ed...

Monjuk nem t"om mennyivel lesz gyengébb a fojtott: így annyit tud, mint a CBF csak magasabb fordulatszámon.
Nem akciós áron most is 2,2 egy 600-as, akkor majdnem 2,5 milla lesz az új???????? Ritka motor lesz ezentúl a kisfazer.
Igen! Az újnak nagyon tetszik a műszerfala, de voltam egy pár kereskedésben már, és mind azt mondja, hogy 2-300 ezerrel drágább lesz, meg hogy lesz ugyan ilyen áron de az "csak" 72 lóerős, és a mostaninak meg kicsit lejjebb megy az ára. Talán csak szinében fog különbözni, a bordót néztem fekete blokkal.

Márkahűség + típushűség rulz.
Sajnos én voltam, és cascos a motor, sok nem marad belőle az is biztos, de a következő is ugyan ilyen lesz
Sziasztok!

Egy gyönyörű- ha nem a legszebb- kisfazer tulajdonosaként találtam rátok. Ez a kis baszina, amit cserélgetnek, nekem is elment, még csak 2 hónapos volt a masina, és hol máshol kezdett meghalni, mint Horvátországban, a Superbike-osok által szervezett túrán. Pöci táj, meg meleg, meg tenger és egy köhögő, időnként leálló motor.. De hazaértünk és 16 perc alatt kicserélték a szalonban, ahol vettem. (Kivették egy még nem eladott paripából) Nem vészes műtét. Ezen kívül semmi baja nem volt. Az első gumi 26000 km-t bírt, a hátsó 19000-t. Most Metzeler ST K2 gumikon feszít, a hátsó ráadásul 190-es lett. Nem érzek nagy különbséget a méret miatt- van vkinek tapasztalatja ezirányban?
Wrooam!
Szia!

Hívd fel a Y-Hungáriát (a szervízt), alvázszám alapján megmondják, hogy cserés-e vagy sem.
Kaptam én is levelet. A motorom 2005.04. havi. Most van benne 24000 km, én sem vettem semmit észre rajta. Azt hozzá kell tenni mióta nyilvánvalóvá vált, hogy ez bizony széria hiba mindíg ott motoszkált a fejemben úristen csak most ne hagyjon cserben.
Nem jelentkeztem még be én sem én tavasszal szeretném elvinni.
Az áll benne, hogy előfordulhat hogy bizonyos körülmények között leállhat a motor és ez veszély forrása lehet, így ingyen és bérmentve biztonsági okokból cserélik a szenzort, nehogy baj történjen.

Én kaptam levelet, gondolom a motorom abból a szériából való amikkel problémák voltak. Én nem vettem észre semmit, nekem jó.
sziasztok!

valamikor említettem, hogy elmászogat az alapjárat indításnál, meg meleg motornál is.
ez két napig tartott, azóta nincs gond, de körbejár a hír, hogy küldtek mindenkinek levelet, hogy szérihiba, meg szenzorcsere (?) gariban, ingyen és bérmentve...

én nem kaptam levelet, esetleg ha valaki elárulá, hogy pontosan mi áll benne...
még tavasszal is beváltható a lehetőség, vagy még most kell gyorsan szaladni a szervízbe?

köszönöm szépen:
uhu
(mármint a bagoly)
Részvétem ...
Biztosító?
Ki volt a hunyó?
Az eleje teljesen elment, meg a hátulja is kapott, az oldalidom az ülés melletti, mert megpördült. Idomos a gép, illetve az volt
Mennyire törted össze??Mi sérült meg???
Tegnap megtudtam mennyi a kár a motoromom, nemrég törtem össze, 2,2 milliót mondtak rá, az 1.9 -es motorra, jó mi? És még van rajt csomó ép alkatrész
Köszönöm az értékes válaszokat!!
Erre találták ki az R6-os-t.
Szia

Lehet kapni, pont ma voltam a budaörsi yamahaban új gépet nézni, ott van kiállítva egy fekete idomos eladó, bos kipufogóval, nagyon jól néz ki, a teljes idomra kb. 200 e -t mondott az eladó.
Este??? hajnalban.
Lehet kapni hozzá idomot. A banditosok magyar honlapján van valahol egy tuningcég címe, ott láttam.
Majd csak figyeld mindjárt megjelenik itt az este!
Nope.

Nem tudom a mostani árát, de pár oldallal előrébb mintha 70e Ft-ot emlegetett volna alsó idommal kapcs.
Köszi a gyors Választ TeeJay!

Igy idomosan nekem jobban tetszik! Ha veszek bizti igy kérem majd.
A kérdés annyiban nem hülyeség, hogy a Fazer portál tulaja sufnituningolt egyet magának egy "02-es (?) R1 oldalsó/alsó versenyidomaiból.

Gyárilag viszont csak a SF jellegű alsó idom van hozzá. (ld. Krisztián gépe).
De nem kell rá több, így a gyönyörű.