Próbád ki a CBF 1000-et. Soha nem akarsz másik motorra ülni ha ez a stílusod.
BOCSÁNAT, de állítólag én vagyok a kém ezen a fórumon mivel már korábban valakivel megosztottam ezt a teszt élményemet.
Szenzációs élmény volt.
Krisztián !
Lehet, hogy ott a gond , hogy nálunk stipi- stopi nak mondják és azért nem értik.
Ha már lefoglaltad amit szerettél volna én is kitalálok addig valamit Teljesen kezdő gépéről, hogy ugyan mit lehetne lecserélnem. Az az igazság eddig még minden működik és sérülve sincs semmi, mondjuk meglepődnék ha valami elromlott volna, mert csak most léptem át a 25000- et ( két szezon alatt ) .
Nekem is ajánlották a két fékcsöves megoldást előre, de az nekem valahogy nem jött be. Most viszont csak egy elosztó kellene és fel tudnám tenni előre az új mocira. A hátsó fékcső rövid, azt majd esetleg eladom. Egy ilyen elosztó mit kóstálhat? Lehet hogy akkor járok a legjobban, ha esztergáltatok egyet? Azért ha valaki tud ilyenről, lehet hogy érdekelne.
Akkor még nem volt meg a vas.
Aztán amikor meglett a vas úgy ítéltem meg, hogy "basic-of-basic" dolgokat kell megtanulni, aztán jöhet ez a komolyabb dolog. Jövőre tervezek menni, ha sikerül regelni időben.
BOCSÁNAT, de állítólag én vagyok a kém ezen a fórumon mivel már korábban valakivel megosztottam ezt a teszt élményemet.
Szenzációs élmény volt.