Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbád ki a CBF 1000-et. Soha nem akarsz másik motorra ülni ha ez a stílusod.
BOCSÁNAT, de állítólag én vagyok a kém ezen a fórumon mivel már korábban valakivel megosztottam ezt a teszt élményemet.
Szenzációs élmény volt.
Az Egészségház u - ban lakom a Rojik pályával szemben.
Gyönyörű helyeken jártatok
A ködös út kifejezetten vadregényes
Én meg XVIII. ker. Pestlőrincen lakozom. Jól összegyűlttünk a régióból
Még nem tudom : )
XVII ker. Hm, melyik részén?
(Csak mert péceli vagyok: "szomszéd" )
Mi lesz helyette?
Na végre, már tudjuk kivel állunk szemben.
Krisztián parancsolj, bár neked biztos van rólam egy pár jobb képed.
Hú tényleg, nem adom senkinek !!!
Köszi!
Ott vagyok.
Ok, pillanat.
Te is feltehetnél magadról egy képet: tök szép tájakon jártál, de eddig ez csak egy motor jó helyeken.
Meg valami Ferko-s képet tehetnél fel, nem tudjuk ki vagy.
Kormánycsapágyat tipp-is-stopp-old le magadnak, nemsokára kell.
Krisztián !
Lehet, hogy ott a gond , hogy nálunk stipi- stopi nak mondják és azért nem értik.

Ha már lefoglaltad amit szerettél volna én is kitalálok addig valamit Teljesen kezdő gépéről, hogy ugyan mit lehetne lecserélnem. Az az igazság eddig még minden működik és sérülve sincs semmi, mondjuk meglepődnék ha valami elromlott volna, mert csak most léptem át a 25000- et ( két szezon alatt ) .
Teljesen kezdő !
Légyszíves fordíts le a vén marhának mi az a "neked különösen thx "
Ezt még nem hallottam ( nem vágom ).
Nekem is ajánlották a két fékcsöves megoldást előre, de az nekem valahogy nem jött be. Most viszont csak egy elosztó kellene és fel tudnám tenni előre az új mocira. A hátsó fékcső rövid, azt majd esetleg eladom. Egy ilyen elosztó mit kóstálhat? Lehet hogy akkor járok a legjobban, ha esztergáltatok egyet? Azért ha valaki tud ilyenről, lehet hogy érdekelne.
Ja. Lehet, hogy marad a magyar módszer.
Sok sikert, az nem lesz könnyű!
Akkor még nem volt meg a vas.
Aztán amikor meglett a vas úgy ítéltem meg, hogy "basic-of-basic" dolgokat kell megtanulni, aztán jöhet ez a komolyabb dolog. Jövőre tervezek menni, ha sikerül regelni időben.
Te voltál?
Íme az első negatív tapasztalat. De ez sem a minőségre vonatkozik.
Na ja, ez nekem is tetszett, de nyár közepe óta egyetlen alkalomra se tudtam regisztrálni.