Tudna valaki segíteni nekem? "98-as Fazer motorkódja kellene (perpill nincs nálam a forgalmi), mert csak így tudnak nekem árat mondani a vezérműlánc feszítőre.
Bukóval, vagy bukó nélkül?
Ha elnézed a GP-s arcokat, azok igen csak aprók. Mundjuk nem árt, ha a kezelőszerveket eléred.
Amúgy én is 186 vagyok és ez az ideális méret!
szerviz szempontbol sincs vele probléma, az eggyik legkiforrottabb tipusa a Yamahának. a kopo-fogyo alkatrészeken kivül más gond nem szokott velük lenni. használt vásárlásakor leginkább a balesetes elöéletre koncentrálj. mindenképpen nézesd meg olyan emberrel is aki látott már több ilyent is.
Csakis jót tudok én is mondani róla, 18500-at mentem az enyémmel, meghibásodás semmi, nekem nyugodt túratempónál 4,2 (!!!)körül evett, persze a tempós haladáshoz azért több benya kell. Kényelmes a futómű, jó az üléspozició, nem bánod meg ha ilyet veszel.
Fogyasztás: 4,5-8-ig kajál, csukló függvényében (kellemesen, tempósan legyen mondjuk 6,2).
3 fajtája volt 2003-ig, az utolsó szériának már 22l tankja, állítható (előfeszítés) futóműve van.
Kényelem: mentem vele már 10 órán keresztül, megpakolva és nem akart leszakadni utána sem a csuklóm, sem a hátam.
Tapadás: nekem Roadtec Z6 van rajta és nekem ez elég is, akár már a józan ész határain kívül is lehet haladni vele.
Ha jó áron van és jó állapotban, ne habozz.
Üdv mindenkinek,ugy néz ki hogy tavasszal veszek egy régebbi Fazert.Tudnátok róla néhány infót mondani?Mennyit kajál hogy tapad,mennyire kényelmes,milyen a futóműve meg ilyenek.Elöre is kössz. ecsacs@freemail.hu
Nem tudom, hogy ez motorkód-e, de 5DM1 a hivatalos modellkód.
Üdv
Tudna valaki segíteni nekem? "98-as Fazer motorkódja kellene (perpill nincs nálam a forgalmi), mert csak így tudnak nekem árat mondani a vezérműlánc feszítőre.
Ha elnézed a GP-s arcokat, azok igen csak aprók. Mundjuk nem árt, ha a kezelőszerveket eléred.
Amúgy én is 186 vagyok és ez az ideális méret!
tehát: FZ6S-el legutóbb az M3-on Miskolctól Bp-ig 170-180-as tempót jöttünk, nem volt veszélyes.
Egy FZ6-al milyen sebességgel lehet menni hosszú távon, ami még elviselhető?
Fogyasztás: 4,5-8-ig kajál, csukló függvényében (kellemesen, tempósan legyen mondjuk 6,2).
3 fajtája volt 2003-ig, az utolsó szériának már 22l tankja, állítható (előfeszítés) futóműve van.
Kényelem: mentem vele már 10 órán keresztül, megpakolva és nem akart leszakadni utána sem a csuklóm, sem a hátam.
Tapadás: nekem Roadtec Z6 van rajta és nekem ez elég is, akár már a józan ész határain kívül is lehet haladni vele.
Ha jó áron van és jó állapotban, ne habozz.
Üdv.
youtube.com/watch?v=1HfkXJXqan...
ecsacs@freemail.hu
Ajánlom figyelmedbe a YW-öt.
Nagyon korrekt társaság az értékesítés terén, a szervízben pedig komoly szakemberek segítenek ha kell.