Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz az infot mindenkinek,már csak a mitot kell eladni,és jöhet az Fzs
Ebben teljesen igazad van, a fekete blokkos FZ6 esetében!
de 178 azért jobban mutat
Köszi szépen megpróbálom!!!
Szia

Nem tudom, hogy ez motorkód-e, de 5DM1 a hivatalos modellkód.

Üdv
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni nekem? "98-as Fazer motorkódja kellene (perpill nincs nálam a forgalmi), mert csak így tudnak nekem árat mondani a vezérműlánc feszítőre.
Bukóval, vagy bukó nélkül?
Ha elnézed a GP-s arcokat, azok igen csak aprók. Mundjuk nem árt, ha a kezelőszerveket eléred.
Amúgy én is 186 vagyok és ez az ideális méret!
Én 186cm magas vagyok. Mi az ideális magasság egy FZ6 naked-re?
Attól is függ mekkora vagy, nekem S-en tartósan kb 160, felette elkezd fájni a hátam és a nyakam: ~2m magas vagyok és ott már nagyon tol a szél.
Naked
fz6 n-nel kb 150 a lélektani határ. ha nincs plexid, vmivel kevesebb..
Bocs, komolytalan voltam, Lum-nak válaszoltam.

tehát: FZ6S-el legutóbb az M3-on Miskolctól Bp-ig 170-180-as tempót jöttünk, nem volt veszélyes.
XXL
n vagy s?
163.78 km/h
Sziasztok!
Egy FZ6-al milyen sebességgel lehet menni hosszú távon, ami még elviselhető?
szerviz szempontbol sincs vele probléma, az eggyik legkiforrottabb tipusa a Yamahának. a kopo-fogyo alkatrészeken kivül más gond nem szokott velük lenni. használt vásárlásakor leginkább a balesetes elöéletre koncentrálj. mindenképpen nézesd meg olyan emberrel is aki látott már több ilyent is.
Most van náluk 0% kamattal hitel, két feltétele van: minimum 30% kezdőbefizetés, és max. 32 hónapos futamidő. Ja, és asszem december végéig van.
Csakis jót tudok én is mondani róla, 18500-at mentem az enyémmel, meghibásodás semmi, nekem nyugodt túratempónál 4,2 (!!!)körül evett, persze a tempós haladáshoz azért több benya kell. Kényelmes a futómű, jó az üléspozició, nem bánod meg ha ilyet veszel.
Régi 600-as Fézer:

Fogyasztás: 4,5-8-ig kajál, csukló függvényében (kellemesen, tempósan legyen mondjuk 6,2).
3 fajtája volt 2003-ig, az utolsó szériának már 22l tankja, állítható (előfeszítés) futóműve van.
Kényelem: mentem vele már 10 órán keresztül, megpakolva és nem akart leszakadni utána sem a csuklóm, sem a hátam.
Tapadás: nekem Roadtec Z6 van rajta és nekem ez elég is, akár már a józan ész határain kívül is lehet haladni vele.
Ha jó áron van és jó állapotban, ne habozz.

Üdv.
Tényleg melót kellene keresni Spanyolországban, ot most is tudnek motorozni...
youtube.com/watch?v=1HfkXJXqan...
Jah bocs,600.
milyen fazer? 600 vagy 1000?
Üdv mindenkinek,ugy néz ki hogy tavasszal veszek egy régebbi Fazert.Tudnátok róla néhány infót mondani?Mennyit kajál hogy tapad,mennyire kényelmes,milyen a futóműve meg ilyenek.Elöre is kössz.
ecsacs@freemail.hu
Hali!

Ajánlom figyelmedbe a YW-öt.

Nagyon korrekt társaság az értékesítés terén, a szervízben pedig komoly szakemberek segítenek ha kell.