Ha valakit erdekelne, en aladom a regemen lathato fazert. Iden vettem Szeptemberben, 1300km van benne, szalonban volt szervizelve (ezres kotelezo), szamla/szervizkonyv megvan rola, 3 gyari kulcs, immobiliser, gyari turadoboz, serulesmentes. 20%tol mar viheto, ingyenes hitelugyintezessel. 1.700000 Ft
tel: 06203948356
Visszatérve: ilyen az eredeti (9800Ft)-- www.yamaha-motor-europe.com/Im...
Ez is áttetsző, de mégsem teljesen. Létezik egyáltalán teljesen áttetsző, vagy ennél jobbat úgysem kapok.
a motoron volt már, amikor megvettem, egyébként a yw-ben került rá, de nemtom, h mennyi volt az eredeti ára.
tomato volt a motorom eredeti tulajdonosa, ő biztos emléxik rá, ha erre jár, kérdezz rá. ill a műmájer-topikban tobzódik a sok kiváló yamahás kolléga - kozmax, tom74, korny..., ők is pontos számot tudnak mondani!
Valter Moto-t tudok neked ajánlani, 10.500-17.900 Ft között van a pár, kiviteltől függően. Tankpadból meg szintén van Fazer-es, szebb mint a gyári is olcsóbb.
Konkrétan az FZ6 bukógombái kerültek szóba (pár oldallal visszalapozol), mindenesetre azok 1. könnyen törnek (legalábbis a tartó) 2. olyan rondák, hogy az én vasamra nem kerülnek fel.
Részemről tavasszal LSL-t teszek rá.
Gyári tankpad???
Jól el lehetsz eresztve anyagilag...
tel: 06203948356
bambiVSfazer
Visszatérve: ilyen az eredeti (9800Ft)--
www.yamaha-motor-europe.com/Im...
Ez is áttetsző, de mégsem teljesen. Létezik egyáltalán teljesen áttetsző, vagy ennél jobbat úgysem kapok.
tomato volt a motorom eredeti tulajdonosa, ő biztos emléxik rá, ha erre jár, kérdezz rá. ill a műmájer-topikban tobzódik a sok kiváló yamahás kolléga - kozmax, tom74, korny..., ők is pontos számot tudnak mondani!
Bár ez is narancs-fekete pl.
Hol vetted az lsl-t? ...és mennyi volt?
Részemről tavasszal LSL-t teszek rá.
Gyári tankpad???
Jól el lehetsz eresztve anyagilag...
Milyen bukógombát érdemes venni (FZ6 naked).
Bocs, nem tudtam kihagyni
Majd elválik,de itt nagyon gyereknek érzem magam közöttetek.