Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze garancias, es yamaha assistance is van
Ha valakit erdekelne, en aladom a regemen lathato fazert. Iden vettem Szeptemberben, 1300km van benne, szalonban volt szervizelve (ezres kotelezo), szamla/szervizkonyv megvan rola, 3 gyari kulcs, immobiliser, gyari turadoboz, serulesmentes. 20%tol mar viheto, ingyenes hitelugyintezessel. 1.700000 Ft
tel: 06203948356
Bocs, ha már volt:
bambiVSfazer
Folyamtban!

Visszatérve: ilyen az eredeti (9800Ft)--
www.yamaha-motor-europe.com/Im...
Ez is áttetsző, de mégsem teljesen. Létezik egyáltalán teljesen áttetsző, vagy ennél jobbat úgysem kapok.
Töltsd ki a reglapod, hogy ne egy fehér folthoz beszéljünk.
a motoron volt már, amikor megvettem, egyébként a yw-ben került rá, de nemtom, h mennyi volt az eredeti ára.

tomato volt a motorom eredeti tulajdonosa, ő biztos emléxik rá, ha erre jár, kérdezz rá. ill a műmájer-topikban tobzódik a sok kiváló yamahás kolléga - kozmax, tom74, korny..., ők is pontos számot tudnak mondani!
Ja, így már értem.
Bár ez is narancs-fekete pl.
Azért keresek áttetsző tanpadot, mert a tankom narancssárga és fekete csíkos (FZ6 N).
Szia Lumberg!

Hol vetted az lsl-t? ...és mennyi volt?
Valter Moto-t tudok neked ajánlani, 10.500-17.900 Ft között van a pár, kiviteltől függően. Tankpadból meg szintén van Fazer-es, szebb mint a gyári is olcsóbb.
nekem is lsl van. jól vizsgázott már mindkét oldalon..
Tudsz ajánlani áttetsző tankpadot, vagy vki?
Konkrétan az FZ6 bukógombái kerültek szóba (pár oldallal visszalapozol), mindenesetre azok 1. könnyen törnek (legalábbis a tartó) 2. olyan rondák, hogy az én vasamra nem kerülnek fel.
Részemről tavasszal LSL-t teszek rá.

Gyári tankpad???
Jól el lehetsz eresztve anyagilag...
Érdemes eredeti dolgokat venni? Tankpad? Bukógomba?
Sziasztok!
Milyen bukógombát érdemes venni (FZ6 naked).
ÁÁÁÁÁ én?

Ez eszembe se jutott......de te már biztos kipróbáltad
Ja közben meg azért kezdesz fiatal csajokkal, mert azoknak még be lehet adni, hogy azért puha, hogy ne fájjon...

Bocs, nem tudtam kihagyni
Az se baj , ha még más is "merevedik"
ezt magyarázod maganak akkor is, amikor a reggeli DERÉKmerevedéssel szembesülsz??
Ne érezd úgy ........ha korba idősebb is vagyok, a szívem FIATAL!!!!!
Még nem tudom
Majd elválik,de itt nagyon gyereknek érzem magam közöttetek.
És akkor mi lesz a neved??
teljes mértékben egyetértünk