Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mostanában a Y. Pest jön be. Korrektek, és ott nem cél, hogy elkábítsanak a sok hülyeséggel. Olajcsere alaklmával kiderült, hogy a szerviz munkadíjuk sincs az egekben. Én oda járok...
City?! Mikor vettem a gépet, benéztem oda is. A dealer majdhogynem kiröhögött, hogy kézpénzért venném meg, mert szerinte manapság "nem divat" már kp-ért vásárolni. Arra bátorított, hogy nézzem meg Európában hányan vásárolnak kp-vel, hányan meg hitellel. Ez a szokás csak magyarországon ilyen népszerű még. - Nyilatkozott
Akkor ezt egy kicsit kioktatónak éreztem meg ugye az sem tetszett, hogy annyit nem nézett ki belőlem, hogy tisztában legyek a részletre történő vásárlás plussz terheivel... Ezért nagyot köszöntem nekik búcsúzáskor.
YamahaCity-ről valakinek tapasztalata, javítás vásárlás?
Japánba... örülök ha Budapestre eljutok.
Hú, de ellenszenves lettél hírtelen. Hozzál azért valami szajrét nekünk.
Dzsááá, utállak.

Aztán csak óvatosan a húzottszemű csajokkal...
ez odabasz
Szia!
Itt mégy csak délután fél 2 volt!
Kint vagyok Japánban a Yamaha főhadiszállásán Shizuokában. Ilyen sulis "tanulmányi" kirándulás!
Otthon milyen az idő, lehet még motorozni?
Na lépek aludni, mert mindjárt éjfél.
Gaga Te normális vagy? 4:36-kor fórumozol????
Mennyire sérült?
Tudsz képet küldeni?
Én tuti utánuk mentem volna.
Vagy volt nagyobb bajod is minthogy velük foglalkozz?
Megállt a motor?
Sziasztok!

A hét végén sikerült össze törni a gépemet elég szépen, otthon van valaki cascoban?
Elment az egész eleje, meg kapott hátul is, bár az nem nagyon látszik csak az ülés melletti idom törött így szemre, a kárt még nem vették fel.
Sziasztok!

Akkor tisztázzunk pár dolgot.
Mi a jó, ha sok km, vagy ha kevés km van a dobban?
Én azt hallottam, hogy 10000 km után kiég és jobb hangja lesz. Na én jó drága benzinnel kezeltem!
Amúgy azért adom el a dobot, mert eladom a motort (havernak), csak hát a mocskos anyagiak. Neki is első motor lesz. (De még nem 100 %.)
Februárban vettem. Még a matrica van rajta. Adnak hozzá kis plakettet. Nem akarom más üzletét rontani, de nem érdemes drágább dobot venni rá!

Ja és az alsó idom is eladó lesz lehet!!! Az is karcmentes!!!
Miert adod el? Agyon dicserted kb honappal ezelott:) Amugy lehet engem is erdekelne, de lehet ujat veszek
Szia Gaga! Engem érdekel!

Mennyi idős a dob? és mennyibe kerül?

ha gondolod irj a mailcímemre fotos26@citromail.hu

Üdv : Zoli
Szia! Ha érdekel eladó a dobom!
Köszönöm a válaszod!
B.O.S. a neve. Használtan vásároltam. Nagyon szép a hangja is. Még a mai napig jó érzés ránéznem és amikor beindul a gép.......!
Ez az egész motor eleje, ha abból indulok ki hogy nemrég egy gyerek érdeklődött az XX-ének egyik oldalidomáról és 300 ezer volt az ára egynek akkor ezért a nagy idomért 35 ezer ft nem túl sok. Ha arányait nézed.

Láncszett kérdésedre meg az a válaszom, ha ügyes vagy akkor az utángyártott árán megveheted a gyárit is. Ha például 35-40 az utángyártott láncszet akkor nem 80 ezer lesz az új..érted?? A kocsinkhoz a gyári vízhűtő 240 ezer ft, utángyártott Nissens 80 ezer, itt arányában sokkal-sokkal nagyobb különbség van mint a motorunk láncszett árainál.
elsö lépésben el kellene gurulnod ide a mocival, hogy mi is megállapitsuk a hibát. Ha tényleg az a baja, akkor megrendeljük, és mikor megjön, idöpont eggyeztetés után megvárhato a cseréje. Kb: 1.5 ora
Szia mifarkas!

Milyen pufó van a gépeden? Mennyi volt és hol vetted?

Üdv : Zoli
Krisz,

Szerintem tök mindegy hogy kawára , vagy hondára veszel alkatrészt.Szóval alkatrészekről csevegünk.
De hogy olcsó lenne bármi is az én elutasítom . Bár azt kell nézni ki hány órát dolgozik azért a valamiért. Lehet te egy óra latt megkeresed az új gyári láncszet árát . Én nem. A biztosítókról meg regényt irhatnék.
Mindezek ellenére cascot elvből nem kötök semmire, mert az nem mondható garantált anyagi segitségnek, ha baj van. Legtöbbször úgyis kitalálnak valamit. Az előző mocimra sem volt kötve, pedig azt is ujan vettem.
Hát ja ha 1x elkészül én is bebalzsamozom, és betolom egy piramisba! Ott fogok körözni bent.
Kicsit meghökkentettek ezek az alkatrész árak. Nekem nincs cascom, de még bukógombám sem. Most egy kicsit elbizonytalanodtam, mi van ha csak eldől a vas. Ki se merem tolni a garázsból.