Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pü motorozz.hu n
Holnap gurulás?
Heló!
Amit kifújsz belőle,arra gondoltam,mert 1-2 évvel ezelőtt még forgalmaztak piros színűt.Úgy tudtam,hogy piros színűt már nem gyártanak.
Akkor a tiéd ezek szerint fehér.Egyébként nagyon jó cucc,attól függetlenül,hogy minimális szórása van a felnire.
A tulaj nem hazudik...., nem lenne semmi értelme. Kókány a nyilvántartás és ennyi! Japó gyártóknál gyakran megesik, a Honda autó konszern részlegen halottam hasonlóan mókás dolgokat.
már mindegy, úgy is a te motorod, az a lényeg rendbe legyen,és jól működjön
hát ez szopó
Hi,
Csak egy negatív, és egy pozitív élményem szeretném megosztani veletek.
Bementem ma a yamahához egy tömítés és 2 matrica miatt.
kérdezték az alvázszámot. mondtam, erre: akkor szürkéhez kell a matrica? mondom nem kékhez. Pedig ez egy szürke naked fekete kerekekkel. na belém állt a benga egyből. Azt mondta, lehet buherált, törött motor...Most felhívtam az első tulajt (iwiw segítségével kinyomozva) akinek a neve a jótálási jegybe szerepel, és kifaggattam. És a fejidomon, és a kék színén kívül még a sportkipufogó nevére is emlékezett anélkül hogy én mondtam volna ezeket. Ok most lehetne azzal jönni, hogy már ő buherálta át, de akkor miért hazudna? Nem lenne értelme szerintem. Esetleg valakinek volt már hasonló tapasztalata a yamaha nyilvántartással kapcsolatba? Ja egyébként most 7végén rakom vissza az idomokat. eddig 21.500-nál járok. ez tartalmazza az idomok (5 db) hegesztését, a festék árát, és a festés m.díját. már csak a generátorfedél, meg a bukógomba tartó van hátra. De 30.000- ből ki fog jönni nagyon úgy néz ki a tervezett 50 helyett! :) Remélem nem untattam senkit! Széles utat!
ez volt az előző spraym..egy forintor nem ér..
fújás után fél órával már sehol sincs a láncon,viszont a felnin és mindenhol másutt tele vele
Pontosan nem tudom milyenre gondolsz, ilyet vettem a minap.
Heló!
Amit most vettél a láncodhoz az piros Castrol?
csak akkor nentem mikor tiszta volt az út és nem volt lefagyva..(lóf@sz tél volt hál'isten) ha mégis koszos lett volna a gép, akkor sterimob..(természetesen csapágyakra,láncra NO) kordura alsó,felső és még bringás koromból maradt egy windstopper aláöltözék..
guma:metzeller sporttech M3 zsír újjan okt.5.én felrakva és sajna jövő héten csere mert jelen van(jég hideg aszfalton lehetetlen volt az elefánt ormányát elérni)
Wow! Kongrat és irigyellek!
Sós utak megviselték a motorod?
Milyen aláöltöződ van?
Gumi?
októbertől márciusig 6700kmet raktam a gépbe..
és nem paráztam..
Lenne egy pár apróbb kérdésem....
1. Az FZS600-asba DOT 5.1-es fékolajat raktam.., ennek lennének bármilyen negatív tényezői, vagy csak azt a brutális fékhatást érezném?
2. Mennyi hűtővíz és fagyálló kell a motorba, természetesen ugyanaz az FZS600-as, ha 1:1-es lesz?
Mindig parázok mindenen.
Te a 98-assal is parázol a szupersport gumid miatt
Én inkább fázok :)
Ha 150 lóerős motorom lenne nekem is csak most jött volna el.
(3 fokba én PARÁZNÉK 150 LE-vel alattam)
Már lassan 3 hete megjtt a tavasz.
Sziasztok!

Itt a tavasz! :-)

Fz1 en hogy kell fagyállót cserélni?
Illetve milyen olaj kell az első lengéscsillapítóba?
Tegnap már beindítottam a vasat! :-)
Miről hadoválsz?
motozzra gyere inkább
Tegyél rá valami szuper maszkot az majd csillapít és takar
Kakukk emberkék! :-P

Na, végre egyre közelebb vagyok, ahhoz, amikor már nem kell vennem semmit a motorohoz, motorozáshoz. Lehet sosincs vége?
Ma vásároltam a képen látható térdvédőt, egy arcmaszkot, aminek a nyaka beér a kabát alá plusz Castrol láncsprét. Ezelőtt fehéret használtam, ha az elfogy megtakarítsam valamivel a láncot, mielőtt az újat kezdem használni?
Szombaton veszem át a táskákat is.
Viszont sokkal többet vártam a Marushin Silent Kit-től. :-/ Levegő kevésbé fúj be, de ugyanolyan hangos, illetve nem tudtam normálisan betenni a régi helyére. Szerintem lehetetlen!

Már tavasz elején észrevettem, hogy az eséstől kicsit elhajlott valami a kormánynál. A motor nem húz se jobba, se balra. Ha elengedem egyenes úton nincs vele semmi gond, de hogy egyenesbe van a kerék, a kormány 1-2-3cm-re jobbra áll.