Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imádom a Fazert, de erre azonnal lecserélném (najó, csak ha kényelmesen elférek rajta ):
http://totalbike.hu/hirek/2011/03/04/trx_1200_na_mit_foz_a_yamaha/
Ha motorozunk, csak rövidet iszunk a vegyi-gyümiben
A 'C'-t választom
Jó, viccen kívül, 10 km-re, nyáron (ha már a fagyit hoztad fel): bukó, T-shirt, kabát, farmer, csizma, kesztyű... "mindig minden körülmények között"
Debéna vagy!
Mi a baj ezzel a kérdéssel? Nem mindenki vesz fel mindent egy 20-25 perces útra, és érdekelt, ti mit gondoltok erről...

A, válasz: Mindig felveszek mindent, mert fontos a biztonság
B, válasz: Nem mindig, csak ha hosszabb útra megyek
C, válasz: takarodj már innen Phase-R_SiX
Neked aztán vannak kérdéseid . Ha el kell menni az Aréna Plaza-ba a Tescoba, én minden esetben felveszem a komplett szerkót (bőrkabát, bőrnadrág, csizma, kesztyű, bukó, vesevédő), sőt még a bevásárlóközpontban sem veszek le semmit, nehogy egy tesco-s kocsit nekem toljanak és megsérüljek
Mindig minden körülmények között? Csak túrázni jártok?
Nincs olyan, hogy elmentek 10km-re a másik városba kondizni, megenni egy fagyit vagy beülni egy sörre (és persze kólát vagy vizet isztok!) Ilyen esetekre lettem volna kíváncsi...
Amúgy a legjobb motorral menni sörözni, mert elveszti minden értelmét a haverokkal való "sörözés".
Motorozás előtt
Használunk óvszert is, csak szeretkezés előtt vesszük le
A vasárnapi misére.
Srácok holnap jó idő tessék kihasználni!
Srácok!

Ti milyen alkalmak előtt veszitek fel minden cuccotokat? Ha csak városba mentek és ha túrázni? A válasz persze sok mindentől függ, van akinek egyben van minden, van akinek külön, kabát, gerincprotektor, kesztyű, nadrág, abba is protektor, stb.
bukócső
Mi a helyes megoldás? Tudom ne essünk el, de ha mégis, mert az ördög nem alszik?
értem
mert szar, fos közútra és alumínium vázas motorra nem való..
az alábbi ábra is mutatja, hogy hiába a gomba a blokk oldala is kapott.
ha meg a vázat is kitörte volna akkor meg többet árt mint használ.
vázra erősített bukógombát egy hülye ötletnek tartom ennyi..
miért is?
ezért nem lesz az én motoromon bukógomba soha....
Mindenki egyben maradt, de a gép árkot fogott... egyik kis kedvenc típusom. Meglátjuk mi lesz belőle.
Te jó ég hol jártak ezzel a motorral? Mintha több hengeresnek tűnne és nem crossnak, mégis sarasabb, mint egy KTM az erdőjárás után télvíz idején
uff, ez kemény lehetett! Remélem aki rajta ült szintén megúszta.
Ilyen egy acélvázas moci bukógombája nagy esés után. A gomba szántott és nem csúszott, úgyhogy nagyot fogott. A blokk alig sérült. Csak horzsolás van rajta.
Láttátok az új AIRBAG (légzsák) rendszerű sisak és kabát kollekciót? Most jött be a "divatba". Eddig nagyon ritka volt.
Jól tudod, ennek ellenére árulnak CE nélküli sapkát robogókra
Ami CE-s az mind tudja az európai normát, kivéve a hamisítványokat. Azt viszont keményen büntizik. Az egész ütésállóság lassan marhaság, mert a nyakad nem fogja bírni. Én spec meg merem mondani a gagyira is ha jó, és a legjobbról is ha sz@r. Nekem nem presztizs kérdés, hogy mi van a fejemen.