Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaly szinte kizárólag a Lidlis esőgöncben közlekedtem. Nincs, nem volt vele gond. A motortakaró szerintem Aldis, vagy Tacskó?. Amelyiken rendszámtábla luk van Az bírja. A Lidlisért pénzt ne adj! Az idei cuccuk vagy drága, vagy gagyi, sajnálatosan.
Az merült fel, hogy neked is ilyened van és kritizáltak miatta?
Úgy tudom, hogy bizonyos CE minősítésen aluli vagy anélküli sisakot be sem engedhetnek az országba, nem hogy árulják. Szóval alapvető biztonsága meg kell legyen, de mint Babulu is mondta, nem bíznék meg benne tartósan. :)
Marhaság amit írsz. A bukó nem esik szét, és nem dobtam ki a pénzt. Megvan a Schubertem is túrázni. Ezt csak városba használom, és oda nagyon jó. Igaz szétszedtem és összeraktam újra. Azóta hibátlan. Arra kíváló, hogy ne a Schubi kopjon.
Ismim tavaly vett ilyen bukót és novemberben belement egy autóba, merr elnambult az meg fékezett. A kormánya is elgörbült, olyan 60 körüli tempóval ment, s a sisakmak kutya baja, akárcsak neki se. Ettől függetlenül sosem vennék ilyer
Én tavaly kellett használjak esőruhát. Plasztik-szerű anyagból volt. Nem volt túl divatos, de a célt tökéletesen teljesítettem. És jó bő volt, mind a kabát, mind a nadrág. Bőven belefértem, meg a ruháim is. Majdnem a nyakamig felhúztam a nadrágot. :D Az ujjvége gumis volt.

Motorponyvánk pedig Louis-os volt, de... szanaszét van szakadozva már. Pedig garázsban vannak tartva a motorok. Elszakadt a varrásánál, az anyag közepén. 2 évesek, de még éppen csak használhatók. Hidegen nem szabad sokat tekergetni, illetve forró motorra rátenni sem.
nem igazán értem miért olyan bukót venni amit ha leejtenek ketté esik.. az olyan mint ha azt a 10-20.000ft-ot kidobnád a kukába...
....vagy legalább nem ázik meg benne a fejed, meg nem ér a szél ?
tavaly 12k körül volt hasonló bukó, tartalék plexivel stb.. annyit szvsz megért

a kesztyűt idén nem néztem, de ha olyan a minősége mint az előzőnek akkor felejtős
Voltam benn a Lidl helyen, és sajnálattal kell kijelentenem, hogy a minőség az elmúlt években nem lett jobb, sőt! A táskamágnes tényleg aggasztó darab. Kb. 1/4-e az enyémnek. A többi se csúcs darab, és a bukó messze nem éri meg a 18 eFt-t habár viszonlag a megfelelő gagyikba sorolható. Majd leárazzák.
Esőruhában sincs tapasztalatom, de úgy gondolom ez a Lidl-féle, mivel csak combközépig zipzározható, lehet csizmában nem egyszerű a felvétele. Legalábbis én ezért vetettem el a vásárlását. Ki nem próbáltam, lehet aztán, hogy elég bő a szára az adott méretnek :).
No meg ruhára kéne próbálni és fogalmam sincs mekkora kellene.
Köszönöm, én debreceni vagyok, így mivel itt nincs Lidl kiautóztam Hajdúhadházra. Vesevédőt vettem, az jó lesz melegíteni, meg egy ponyvát, bár az nekem inkább porfogó lesz, mert zárt helye van a motornak. A többi esetében nem sokkal többért van jobb. A táska nem rossz, főleg ennyiért, viszont az előző tulaj rám hagyományozta az övét, bár még fogalmam sincs milyen, így addig, míg azt nem láttam, nem veszek másikat.
Viszonylag puhának mondanám az alját, más anyag, mint a táska többi része, persze vigyázni kell, nehogy vasreszelék kerüljön a mágnesek alá...
Fényezést mennyire bántja?
Az esőruhát nem bontottam ki, de egy ismerősömnek van tavalyi, ő elégedett vele. A kesztyű vacak. A hátvédő sima szivacs, annyi pénzért jobbakat lehet kapni. A motortakaró rövid és alacsony.

A tanktáskánál sem kell Adidas színvonalú varrásokra és illesztésekre gondolni, de az árát - ha tényleg olyan strapabíró, mint ahogyan az angol fórumokon mondták - megéri. Az anyaga igen erős, a zipzárakat ránézésre közepesnek mondanám. Két körbe-zipzár van rajta, egyik a magasítást szolgálja, a másikkal leválasztható a mágneses részről. Öt igen erős mágnes van benne, 2-2 a szárnyaiban, 1 a tanksapka előtti részben. Az aljáról leválasztva hátizsákként használható, adtak hozzá egy vállpántot és egy ablakos, rugalmas esővédő huzatot is. A hirdetésben és a papírján is 32 litert írnak, szerintem inkább 25 lehet.

A Gubacsi úti Lidliben reggel kb 10 darab volt kirakva, nem tudom van-e még raktáron.
Nem akarom kiemelni a tag nevét, de eléggé vicces az adatlapja, vannak benne ellentmondások.

"17 évesen felültem a barátom gsxr 1100-ére..
azóta nem jön le a vigyor az arcomról ha motorra ülök
sajnos sokáig nem volt pénzem motorra, de azt hiszem ez nem baj mert élek,szemben a sok 18-20 éves jampec, rövidnadrágos hülyegyerekkel akiknek napjaik vannak hátra ha felülnek egy komoly motorra..
persze nagyapám és apám is mániákus autó és motorbuzi volt, és mivel tudjuk hogy az öröklődés folyamán a tulajdonságok erősödnek.... a 2 éves fiam semmire nem figyel oda, csak ha az apja beröffenti a k8-at"

Elég érdekes, hogy lejampecoz embereket, pedig egy 17 évesnek nem sok keresnivalója van 1100 köbcentis motoron.

"1. motorom k5 hayabusa
2. motorom k8 hayabusa"

Azért az is elég nagy bátorság és FELELŐTLENSÉG, hogy egyből ráüljünök egy Busára, nem?

Szia,a többi kisebb cucc, úgy, mint hátvédő, overall, vesevédő szerinted milyen? Nézted közelebbről ezeket?
A táska gondolom tetszett, mert megvetted?
Hátizsáknak is használható, két részre lehet szedni?
Üdv
MINDENKINEK KÖTELEZŐ DARAB, ivás, drog előtt, autóba ülés, motorra szállás előtt!
Szerintem.
No, én vettem egy tanktáskát a Lidliben, remélem kiszolgál majd, meglátjuk.
ott
Kopár/alagút előtt?
kultúra...
Itt nálunk 5 autó karambolozott (3 biztos, mert darabokba voltak). 1 árokba fejjel lefelé. Előttem szálltak ki a tűzoltók, hogy kezdjék szétvágni az autót.
Maradjunk
nekem azér fel tudná állítani a faszom... szóval maradjunk annyiban, hogy férfi szemmel más ám.