Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mehetne a napiszarra a pózolj motorral rovatba
persze imádok dolgozni Igen tényleg nagy a baj,érdemes megtekinteni Egy tanulmány hogy nem kéne kinézzen egy 4 éves motor
lol #3...
csajok is várják már a tavaszt
akkor nem kicsi lehet a baj
amugy szereted csinálni
Már egy fél liter tejet magamhoz vettem
akkor kezdheted is
Basz..i pi..ám kinézek az ablakon hát nem 10 centi hó van?Én hülye meg azt gondoltam marad a napos idő.Mindjárt leiszom magam
Inkább ajándékozd,hátha akkor találsz rá madarat

A sisakmaszkra gondolsz? Az épp eladó lett.
De külömben már nekiálltam a lángvádó meg a flex mindent megold
Igaza van a takonypócnak,csak azt a csúnya bazári vacak sisak csúfságot vehetné le!Tényleg nem kell minden apróságon besértődni mint az ovodások A nyitó mulatágra meg nyugodtan jöhetsz,soha többet nem akarsz menni a déliekkel,az északiak sem kutyák Több danos szájkaratésok gyülekezete
Bontószökevényből jól állok
te nagyon gyagyaaaaaaa
hallom, bevállaltál egy szopást
Én a múltkor láttam egy jót valami rock-koncenten azt tetszett de elfelettem a márkáját.Azon lehetett pergetni
vége a beteg szabinak megszabadultok tőlem
Pont kezdtél hiányozni! Min. 2 oldal óta semmi reeposzt Tőled!
most erre írtam volna valamit, de inkább kitöröltem, nehogy sértődés legyen
Akkor közösen kérem tőletek, hogy ne burkoltan írjatok, hanem konkrétan mondjátok meg a "szemembe", nem szoktam megsértődni.
Ezt egyébként megköszönöm!

Évadnyitóra nem megyek. Pontosan nem tudom hol lesz, de min. 180km-re van tőlem. (Pest) Nekem megvan a motoros baráti köröm itt délen, mélyen délen.
Akkor remek alkalom mondjuk az évadnyitó, hogy személyesen is elelmélkedjünk az élet nagy dolgain!

Megint nem fogtad fel a lényeget, mint már korábban se, de sebaj
Én is vettem egy Marushin (222)sityakot és csodák csodájára made in D van ráírva a sobozára.Persze nem egy csúcs széria,de nem értem ezt már.
ámmen.
Sajnos nem tudom ti milyen burokban éltek, ahol semmilyen hatások nem érnek, érhetnek titeket... Nézzük csak sorjában; elég sok cikizést, lenézést, furkálódást, piszkálódást kaptam, de emellé persze többségében normális és érthető válaszokat. RÁADÁSUL mindezt nem azért mondom, mert én MOST nem piszkáltam vagy sértegettem senkit... egyszerűen vicces volt, hogy szedjünk ki egy mélnyomóból egy 5 kilós mágnest és rakjuk a seggünk alá. Nem jártatok magyarórára? Szarkazmus, poén, vicc, eklektika, semmi sem világos? Én azt hiszem, sőt, tudom, hogy talán 1-2 kivételtől eltekintve sohasem szóltam be senkinek, se direkt, se véletlen...
Egyébként miért küldenétek el nyaralni? Arra valók a fórumok, hogy az "ottlakók" oktassák az újoncokat vagy az érdeklődőket. Nálatok inkább egy nagy chat ez már, de az alapja a fórumoknak az, hogy megvitassunk egy témát... lehet az akármennyire is hülyeség. Aki annak ítéli nem ír rá választ vagy közli, hogy ez egy baromság, próbáld meg elfelejteni.
Imádom, "egyelőre csak szól". Fórumon a legjobb fenyegetőzni, mintha olyan sok mást tehetne egy undorító, idegesítő, aljas fórumozóval szemben. Mit csinál, legyorsul, ha egyszer találkozunk véletlen? Vagy monitorrambóskodik és jól lelő egy játékban vagy csúnya smiley-kat küldd rám, hogy jól megsértődjek? Nem értelek titeket gyakran. EGYÉBKÉNT ez SEM Zack fikázása volt, csupán egy replika a kommentedre...
Ha valakinek valami baja van, keressen fel emailben és mondja el, én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy változtassak a rossz tulajdonságomon. A célom a csoportba való beilleszkedés, a szocializáció, miért akarnám, hogy senki se szeressen?
levagyok maradva
ha hazamegyek megnézem