Igaza van a takonypócnak,csak azt a csúnya bazári vacak sisak csúfságot vehetné le!Tényleg nem kell minden apróságon besértődni mint az ovodások A nyitó mulatágra meg nyugodtan jöhetsz,soha többet nem akarsz menni a déliekkel,az északiak sem kutyák Több danos szájkaratésok gyülekezete
Akkor közösen kérem tőletek, hogy ne burkoltan írjatok, hanem konkrétan mondjátok meg a "szemembe", nem szoktam megsértődni.
Ezt egyébként megköszönöm!
Évadnyitóra nem megyek. Pontosan nem tudom hol lesz, de min. 180km-re van tőlem. (Pest) Nekem megvan a motoros baráti köröm itt délen, mélyen délen.
Sajnos nem tudom ti milyen burokban éltek, ahol semmilyen hatások nem érnek, érhetnek titeket... Nézzük csak sorjában; elég sok cikizést, lenézést, furkálódást, piszkálódást kaptam, de emellé persze többségében normális és érthető válaszokat. RÁADÁSUL mindezt nem azért mondom, mert én MOST nem piszkáltam vagy sértegettem senkit... egyszerűen vicces volt, hogy szedjünk ki egy mélnyomóból egy 5 kilós mágnest és rakjuk a seggünk alá. Nem jártatok magyarórára? Szarkazmus, poén, vicc, eklektika, semmi sem világos? Én azt hiszem, sőt, tudom, hogy talán 1-2 kivételtől eltekintve sohasem szóltam be senkinek, se direkt, se véletlen...
Egyébként miért küldenétek el nyaralni? Arra valók a fórumok, hogy az "ottlakók" oktassák az újoncokat vagy az érdeklődőket. Nálatok inkább egy nagy chat ez már, de az alapja a fórumoknak az, hogy megvitassunk egy témát... lehet az akármennyire is hülyeség. Aki annak ítéli nem ír rá választ vagy közli, hogy ez egy baromság, próbáld meg elfelejteni.
Imádom, "egyelőre csak szól". Fórumon a legjobb fenyegetőzni, mintha olyan sok mást tehetne egy undorító, idegesítő, aljas fórumozóval szemben. Mit csinál, legyorsul, ha egyszer találkozunk véletlen? Vagy monitorrambóskodik és jól lelő egy játékban vagy csúnya smiley-kat küldd rám, hogy jól megsértődjek? Nem értelek titeket gyakran. EGYÉBKÉNT ez SEM Zack fikázása volt, csupán egy replika a kommentedre...
Ha valakinek valami baja van, keressen fel emailben és mondja el, én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy változtassak a rossz tulajdonságomon. A célom a csoportba való beilleszkedés, a szocializáció, miért akarnám, hogy senki se szeressen?
amugy szereted csinálni
A sisakmaszkra gondolsz? Az épp eladó lett.
hallom, bevállaltál egy szopást
Ezt egyébként megköszönöm!
Évadnyitóra nem megyek. Pontosan nem tudom hol lesz, de min. 180km-re van tőlem. (Pest) Nekem megvan a motoros baráti köröm itt délen, mélyen délen.
Megint nem fogtad fel a lényeget, mint már korábban se, de sebaj
Egyébként miért küldenétek el nyaralni? Arra valók a fórumok, hogy az "ottlakók" oktassák az újoncokat vagy az érdeklődőket. Nálatok inkább egy nagy chat ez már, de az alapja a fórumoknak az, hogy megvitassunk egy témát... lehet az akármennyire is hülyeség. Aki annak ítéli nem ír rá választ vagy közli, hogy ez egy baromság, próbáld meg elfelejteni.
Imádom, "egyelőre csak szól". Fórumon a legjobb fenyegetőzni, mintha olyan sok mást tehetne egy undorító, idegesítő, aljas fórumozóval szemben. Mit csinál, legyorsul, ha egyszer találkozunk véletlen? Vagy monitorrambóskodik és jól lelő egy játékban vagy csúnya smiley-kat küldd rám, hogy jól megsértődjek? Nem értelek titeket gyakran. EGYÉBKÉNT ez SEM Zack fikázása volt, csupán egy replika a kommentedre...
Ha valakinek valami baja van, keressen fel emailben és mondja el, én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy változtassak a rossz tulajdonságomon. A célom a csoportba való beilleszkedés, a szocializáció, miért akarnám, hogy senki se szeressen?