3 éve használok egy előző verziót. Annyi baja van, hogy a mágnes zseb kiszakadt melegben, amikor megpróbáltam levenni a táskát. Táska jött, mágnes maradt.
Ha meg kevés a mágnes varrsz bele párat utólag Lehet kapni elég pöpec cuccokat, s nem gondolnám, hogy ez nincs olyan minőség mint a louis gazdaságos, tekintve hogy a lidli is német cég
Én szerintem veszek egy ilyen tanktáskát. Olvasgattam angol fórumokon, nagyjából jókat írnak róla. Azt is írják, hogy bár csak 4 mágnes van a szárnyaiban (2-2), de azok elég erősek, és pántokkal is van lehetőség a tankhoz rögzíteni. Azt is írta valaki, hogy ha lecipzározzuk a táska részt, akkor az alsó részen is van egy térképtartó.
Megkaptam a használt Yamaha dobozt (meg tartót is), hát olyan igénytelenül nézett ki, hogy én még egy döglött csirkét sem szállítottam volna benne. :-D Persze, képekről szép volt, sőt ami képen látszott, az most is szép, de főleg az alsó részével és a belsejével vannak kifogásaim... biztos nem kap pozitívak a tag Vaterán.
Infó: Beszéltem YamahaWorld-del és azt a ssakot', amit 59-ért árulnak, 45-ért fogják Expon. Vélemények az árral kapcsolatban? (felejtsétek el, hogy sak'-ról van szó. )
Faterom intézi ezeket az ügyeket, nekem kevés kapcsolatom van, de megkérem, hogy kérdezze meg a fólia típusát. Egyébként gondolom nem azonnal derül ki, hogy barátok lesznek-e, a plexivel. :-D
Autón, üvegre kell 2 hét, míg felszívódnak a "buborékok".
Tessék
Nővérem a Lehel úti boltban dolgozik. Az, hogy mennyibe kerül, sok mindentől függ. Port Juditot keresd, hivatkozhatsz rám, csak úgy drágább lesz szóval hívd, beszéld meg Vele, jó szakember
Mennyiért mérik az autófóliát?Csak azért mert az ebay-en 5800ft-ért van sötétített plexi ami igazán nem egy horror ár..Bár mondjuk ha meglátom a minőségét lehet más lesz a véleményem..
Mit jelent az konkrétan, hogy megtámadja?
Akinél csináltattuk az autót, egy pohár "kávéért" cserébe megcsinálja, szerintem tudná, ha nem lehetne, nem? Sok-sok éve van egy műhelye, ami ezzel foglalkozik.
Lehet a Magnat is jobban szólna ilyen mágnessel.
Jobb, ha inkább visszatérünk a lidlire. Érdemes ezért elBKVzni megtekintésre?
gerincvédő
Ritkán járok arra.
Fz6-hoz milyen motorolajat ajánlanátok?
Cső!
Itt van még néhány kép: http://www.motovlog.com/viewto...
Ha késu, dobok fel képet!
Autón, üvegre kell 2 hét, míg felszívódnak a "buborékok".
Ha sikerül, megírnátok a fólia típusát, mert nagyon szeretném én is megcsinálni!
Nővérem a Lehel úti boltban dolgozik. Az, hogy mennyibe kerül, sok mindentől függ. Port Juditot keresd, hivatkozhatsz rám, csak úgy drágább lesz szóval hívd, beszéld meg Vele, jó szakember
Akinél csináltattuk az autót, egy pohár "kávéért" cserébe megcsinálja, szerintem tudná, ha nem lehetne, nem? Sok-sok éve van egy műhelye, ami ezzel foglalkozik.