Olcsóba lehet venni e normás,rövid sportdobot(mivv,gpr stb.). Természetesen az enyém is az ha netán megállítana a rend büszke őre.
Nekem most a kormány tunning/olajcsere simán elvitt egy 40eft-ot úgyhogy a jetkit az nem tudom mikor lesz megvéve..
(elmondom én mire jutottam... az autóüveg fóliák nem állnak meg rajta, mert a domborulatot nem tudják követni, egyetlen módon csak, ha hőlégfúvóval kb 200 fokon rásimiítják. ekkor sajnos a PE műanyag megvetemedik. ha sikerülne is, sajnos az autóüveg fólián lévő ragasztó anyag egy idő után megtámadja a PE mőanyagot.
Más fólia, a modellezésben használatos ún. "bevonófólia" amit szintén melegíteni kell, ha meg akrod állítani rajta :( )
Szóba jöhet a teszkós sötétítő spray, amit ugye leszedni már többet nem tudsz, és az eredménye kétséges.
MIndenzeket csak azért írom le, nem elkeseriteni akarlak, csak én hónapokat töltöttem ezzel. Sajnos megoldásom egyemlőre még nincs!
Ha találsz lyan fóliát ami jó, vagy neked sikerül, megírhatod!
Sok sikert!
Érdekelne a "csaj" (sajnálom, nem emlékszem kicsodád ) elérhetősége, csak az árra lennék kíváncsi, régebben egy jobb sisak árával vetekedett egy dioptriás napszemcsi ára.
Köszi! A teljesítmény növelés annyira nem érint. Még bőven több mint amit kezelni tudok. A fogyasztásra viszont és a motorállapotra érzékny vagyok. A hosszú dobok nem jönnek be, az van most is. Nem is tudom érdemes e pénzt áldozni egy ilyen optikai tuningra? Mondjuk tényleg elférne egy férfiasabb dörrenés, elviselhető fokon. Nem tudom. Lehet vacilálok még a dolgon.
És bevarázsoltam (fogom) varázsolni a motor-plexim feketére. Olyan fóliával vonják be, amit az autóüvegekre tesznek. Minden más megoldásnál olcsóbb ez és frankó! :-)
Egyenlőre a nyitott dobbal kapcsolatban csak a hosszú egrus dobbal van nagyobb tapasztalatom.A fogyasztás elég barátinak mondható.kb.4,5-5 litert mérhető nyugis kb.110-120km-es tempóban szinte csak országúton.A hanghatás igen szolid és hosszú távon sem zavaró.(Az aprilia mivv dobokhoz képest mindenképp felüdülés.. )
Teljesítményre én nem éreztem nagy változást de lehet én vagyok fakezű.
A rövid dobbal és sportlégszűrővel kb.300km-t mentem de a fogyasztás olyan 5-5,5 liter lehet 100km-en.(Mondjuk ebben országúti-városi fogyasztás is benne van)
Teljesítmény növekedést itt sem éreztem,a hang az a rövid dob miatt markánsabb,csattogósabb.
Idén szeretnék egy jet kit-et a motorba,kíváncsi vagyok lesz e valami érezhető javulás a beszerelés és a fékpadi beállítás után.Ennek csak az anyagiak fognak szerintem keresztbe tenni..
Sokkal nem lett okosabb senki szerintem
Balu ! (80)
Mi a véleményed az FZS 1000-n dobcserével kapcsolatban? Mi lenne a hatása az optikán és deciBel-en kívűl?
Fogyasztás, teljesítmény, menetközben mennyire zajos napi 12 órában, tapasztalatok, és egyebek.
Hozzáértő (?) mondta, hogy okosan nem cserélhető. Mi az igaz?
Esetleg egy másik lehetőség:Mivv-ék csinálnak Storm néven sportdobokat olcsóért..Bővebbet a dangeréktől lehet talán megtudni.. Egy telefont talán megér..
Köszi szépen a választ! Ezen a gyári átalakításon is lehet érdemes gondolkodni... de én azért kíváncsi vagyok arra az ajánlatra szóval ha gondolod küldj egy e-mailt a köv. címre: rossy89@citromail.hu
köszi
Beszéljünk a sörökről! Nekem az Aranyfácán jön be! Vagy már ez is volt? Akkor a nőkről!
- Szerintem a nőkkel az a gond...
- Szerintem is...
.
.
- Ellenben...
- Igazad van!
Tudod ahogy jönnek az új arcok ismétlődnek a témák
De ugyanez a helyzet akkor is, ha valami régebbi arc akar valamit cserélni, felújítani vagy újat beszerezni Ezért van ebbe a fórumba majd 1300 oldalnyi hozzászólás, mert itt mindenki segít a másiknak és itt éli az életét, míg pl a Hornetes fórumba 145 oldal és egy kérdésre valamikor egy hónap a válasz, de legtöbbször nincs is válasz Mindenki döntse el mi a jobb, hogy van ott minden ami az érintetteket érdekli, vagy hogy a fontos dolgokról sem esik szó
Nekem MArtin van a gépen :)
Nagyon megvagyok elégedve vele :) Isteni hang! jó minőség , szép munka és Magyar termék ;) Vidimet lesd meg van egy a uj dobbal asszem :D
Nekem most a kormány tunning/olajcsere simán elvitt egy 40eft-ot úgyhogy a jetkit az nem tudom mikor lesz megvéve..