Upsz! Túl nagy volt.
Amúgy eklatáns példa: A "gyári" csapágy 30205-ös ára 16200,- magyar forint /db. Az occó kínai 170,- a Japó 3500,- a csapágy boltban.
Nincs azzal gond, hogy körbejárod a témát, de ez már szerintem kicsit túlzás Én megvettem az elsőt, amit életemben felpróbáltam, mert pont ráöntötték a tök fejemre Aztán utána olvastam el, hogy milyen fasza sisakot sikerült vennem Értem én, hogy nem mindegy mire adsz ki 100 ezret, de neked kell eldöntened hogy mi a fontosabb szempont és hogy mennyire kényelmes HOSSZÚ távon. Részemről lezártam
Szeged az jó hely . Nincs azzal gond, hogy faszányosan körbejárod a témát, csak tényleg írj össze néhányat, ami árban-színben-márkában-formában bejön, aztán próbáld fel őket! Én mondjuk neten kinéztem a sokat szidott AGV bukót, felmentem Bp-re, felpróbáltam, megvettem. Lehet hangos, lehet nehéz, nekem ez tetszett és kész:). Nah sok sikert, az évadnyitóra azért az új bukóban gyere !
Amúgy eklatáns példa: A "gyári" csapágy 30205-ös ára 16200,- magyar forint /db. Az occó kínai 170,- a Japó 3500,- a csapágy boltban.
Nekem az angol változata van . Hihetetlenek komolyan!
Na a rosi ettől kész van
Ugy sem tudod hogy ki ő.
Tőlem nem is fogod megtudni.