Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó! Érdeklődni szeretnék, hogy viszonylag jó áron ki milyen dobot vásárolna egy 2006-os Fz6s-re! (Dobvásárlás elött állok!) Előre is köszi!
Karu-val beszéltem róla, hogy majd meglátogatom egyszer aztán rendeberak a vason ezt-azt...
nincs rá szükség mert kicserélték, csak nem tudták normálisam megszorítani azok a szerencsétlenek.
Még mindíg megvan az egyik kúpgörgős szettem,8-ért.
de jó neked.... én 40.000-et hagytam ott a Yamahában és még mindíg kotyog.... (tudom tudom fasz vagyok)
Upsz! Túl nagy volt.
Amúgy eklatáns példa: A "gyári" csapágy 30205-ös ára 16200,- magyar forint /db. Az occó kínai 170,- a Japó 3500,- a csapágy boltban.
Nem csak a Fazereken fordul elő kormánycsapágy rozsda!
amit nem tudott még lekoptatni.
lábtartód végén mi az a piros csúnyaság
Jaj, de cicc
Karu! Űber fasza ez a kutya!
Nekem az angol változata van . Hihetetlenek komolyan!
Egyem meg
borsodi...............
A rosi is imádja főleg amikor kihányja a cuccot és utána maradéktalanul vissza eszi.
Na a rosi ettől kész van
Jennykutya a legnagyobb arc a franciabuldogok népes táborában
:DDDDDDDDDD
Aki a kutyát simogatja az vagyok én.
Ott világít Zack-é is a sarokban. :-D Karu, egyébként ön melyik úriember az alábbiak közül?
Barétaim meglátogattak a hétvégén.
Nem kérdeztem, hogy ki ő
Nem rakom fel.
Ugy sem tudod hogy ki ő.
Tőlem nem is fogod megtudni.
Nincs azzal gond, hogy körbejárod a témát, de ez már szerintem kicsit túlzás Én megvettem az elsőt, amit életemben felpróbáltam, mert pont ráöntötték a tök fejemre Aztán utána olvastam el, hogy milyen fasza sisakot sikerült vennem Értem én, hogy nem mindegy mire adsz ki 100 ezret, de neked kell eldöntened hogy mi a fontosabb szempont és hogy mennyire kényelmes HOSSZÚ távon. Részemről lezártam
A többi - 18-as karikás - képet is felrakod?
Szeged az jó hely . Nincs azzal gond, hogy faszányosan körbejárod a témát, csak tényleg írj össze néhányat, ami árban-színben-márkában-formában bejön, aztán próbáld fel őket! Én mondjuk neten kinéztem a sokat szidott AGV bukót, felmentem Bp-re, felpróbáltam, megvettem. Lehet hangos, lehet nehéz, nekem ez tetszett és kész:). Nah sok sikert, az évadnyitóra azért az új bukóban gyere !