Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nocsak motor váltás lessz.
Még egy gondolat az utolsó szó jogán a sisak témához. Én két éve elterveztem, hogy veszek egy schubert C2-t. A zsebemben volt az ára, de mikor felpróbáltam, egyszerűen nem jött be. Valahogy nem éreztem kényelmesnek. Persze nem a Schubertet akarom ezzel leszólni, de a homlokomnál még volt két centi hézag, lötyögött a fejemen, de a fülemet már úgy nyomta, hogy elviselhetetlen volt. Aztán Nolan 102 lett belőle. Nem rossz.........de fele annyit sem ér, mint amennyibe került. Kényelmes, de vannak minőségi problémái......merthogy olasz. 70 ezerért recseg-ropog, pattog a festék, törik a páramentesitő, stb. Egy a lényeg, PRÓBÁLD FEL! És ne 1 percre. És csak azt vedd meg, aminél azt érzed: na ez igen! Ezt az én fejemre tervezték. Én legközelebb Shoeit veszek, az tuti. Az volt a Nolan előtt, nem szabadott volna váltanom......
Babuló for President!

Mivel nem évente veszek sisakot, és nem 1000,-Ft-ért és fontos, hogy szeressem, jobban utána kell járni. Nem elég, ha azt mondják; Vegyél 2011-es ARAI-t 199e-ért mert az jó neked! Persze, rögtön megyek, és holnap már motorok vele... Ha vennék is 150-ért sisakot, akkor is utánajárnék. Vagy egyesek csak kép alapján vesznek sisakot? :-D

Complicated question. Zárjuk a témát emberek. Köszönöm a tippeket és a segítséget!
Van hozzá,bár feláras,heggesztőmaszk is lehajthatós! Bár erős a gyanúm,sötét lenne,vagy nem? Este sem?
Á ez nagyon! Meg fogbarát is!
És ez szemüvegbarát?
Én erre gyűjtök,de azt mondták a csajaim túl férfias vagyik hozzá! Átengedem ha gondolod!
Mondjuk ez párban akcijós!
Nincs dilemma,ezt vedd ez tuti jó! 2011 model.
Baze ennyit dilemmázni egy kupakon . Babulu mondta meg az okosat, vedd nyakadba a boltokat, aztán próbálgass
Imádom a motorhirdetéseket! Ha már a saját tulaja nem tudja a motorjának a pontos nevét, akkor nem értem, hogy is lehetne jó gazdája. Gondolok itt "eladó Yamaha Fraser", meg Faser, meg hasonló hülyeségek... :-D
Régebbi motorommal is volt ilyen. Malaguti Madison volt és írták Madizon-nak, meg Medisonnak, pedig ott van a motor oldalán nagy betűkkel!
Nem akartam megint felhozni a sisaktémát, gondolom unjátok. Itt kicsit korlátoltak a lehetőségek, ezért egy bonyolult metódus szerint kezdtem elindulni. Volt egy óriási halmaz, majd szűrtem, szűrtem, szűrtem és maradt ez a pár darab. :-/ Itt játszik az ár, kivitel, tartozék, márka, vélemények, tesztek róla, ajánlások, biztonság, minőség, sok dolog. :-/ De az is lehet, hogy felpróbálom mindegyiket, amelyik tetszik és nem lesznek jók. Olyat meg biztos nem veszek, aminek előtte nem néztem utána. Tapasztalatokat mindenekelőtt megnézek, meghallgatok.
Én is szemüveges vagyok, mégis van napszemüvegem is, dioptriás Ha kell, nővérem csinál Neked.
Na senkinek nincs 5lete?
türelem rózsát terem
Akkor ne ásítozzál hanem döntsd el mire 5-ig számolok. 3...4....
Uj ledes hátsó lápma lesz integrált blaa blaa :D szal abba ben a index :)
a Xt-t meg azért mert inkább túrázunk haverokkal :)
és a Xt nagyon nem jött be nekem hosszu távon :)
motorozz.hu üzenete érkezett!
XT -t miért cserélted le
hátsó indexek hova kerülnek
Sziasztok!
Várom az 5leteket ,hogy a hátsó rendszám világítást ,hogyan oldjam meg? mer a fara átt lesz alakítva ... és eltünik a gyári renszám tartó meg index-ek is lekerülnek. Minden féle 5let érdekel ... első sorban olyanok ,hogy megoldható e a gyári rendszám világításal a dolog :D vagy venni kéne egy ujat?
Ok !