Én a motorblokk belső tisztítón vacilálok. Ez a hűtő tisztító nagy bajt nem tud okozni,használd. Én úgy csináltam,kicsit átjárattam a blokkot(nem üzemmelegre) hogy lebegjen a kosz és úgy engedtem le. Sőt mivel csak 2 liter van benne,az első adagot hígabra csináltam mentem vele pár menetet és úgy engedtem le újra,majd bele a "végleges -28-ast.
Sabato !
Kössz az infót ! Elmondásod szerint ,így teljesen egyszerű a dolog
Ilyet használt-e már valaki, vagy érdemes -e használni http://www.pro-tec.hu/mot_rf.h...
Meg sötétet is tehetsz bele
Mondjuk az más tészta, hogy annyiért más márkánál plexit kapsz nem csak pin lockot
Amúgy felpróbáltad már mindkettőt? Mert szerintem miután felpróbáltad és mindkettő überfasza, na azután kezdj el dilemmázni Lehet, hogy nem is kényelmes egyik se...
Nézd, a Shoei fel van készítve szemüveg fogadására ha jól emlékszem, a marushin NEM. így én azt választanám mindenképp (RAID II)! Nem elhanyagolható szempont, hogy a világos plexibe tehetsz sárga pin-lock betétet, így esőbe is élesen fogsz látni és párásodni sem fog.
Pont ahhoz kellene nekem is. Egy 999RS-t vagy egy RS2-t néztem ki. Másik pedig egy Shoei Raid. Az a gond, hogy motorozni napszemüveggel a menő vagy legalábbis sötét arccal. :-P
Köszi az infókat!
Marushin-hoz 15.000 HUF
De előre szólok, hogy nekem egy év után lejött az a sötétedős réteg, tehát most vehetek egy új plexit. Vagy valami más megoldást kell keresnem... Ami 10.000 HUF-ba kerül. Pinlock style, de még meg kell fogdosnom, s el kell kezdnem használni, hogy ajánlani tudjam.
Sajnos már sok idő telt el, ez meg csak pár betű lenne már a rendszámtartó táblára, nem olyan nagy meló.
Viszont mit szóltok a fényre sötétülő plexihez? Amilyen sisakokat kinéztem VÉGRE, sajnos van amelyikben nincs napszemüveg, állandóan sötét plexit nem akarok (esti problémák miatt). Szemüveges vagyok, így napszemüveget nem tudok hordani, de nagy napfényben pedig nagyon kell az a kis védelem a szemnek.
Árban hol lehet? /majd rákérdezek tőlük mailben/
Érdeklődnék,hogy S2 Fazeren cserélt már valaki sk. hűtőfolyadékot.
A leeresztő csavar megvan,de a tágulási tartály a leömlők mögött van, a hűtőrács csavarja pedig jóval magasabban van ?, hogy lesz ebből kiegyenlítés. Csak úgy kíváncsiságból
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem?!
Sikerült szereznem egy középállványt, de a rugó elhelyezésében nem vagyok 100%-ig biztos.
Ha egy közeli képet tudna valaki készíteni, és elküldeni az e-mail címemre az nagy segítség lenne?!
Előre is köszönöm!
Néha ha olyan kedve van, csak 3henger, de amúgy gyárilag 4 Nézd meg a képeken!
cbr250 blokkját kapta, akár a nagytesó.
És igen japán belpiac, no alkatrész, mert nem olyan szar, mint a kis bandita, hogy tele legyen vele mindem, a gyári alkatrész meg vagyon és mikrofilmes
Kössz az infót ! Elmondásod szerint ,így teljesen egyszerű a dolog
Ilyet használt-e már valaki, vagy érdemes -e használni http://www.pro-tec.hu/mot_rf.h...
Mondjuk az más tészta, hogy annyiért más márkánál plexit kapsz nem csak pin lockot
Amúgy felpróbáltad már mindkettőt? Mert szerintem miután felpróbáltad és mindkettő überfasza, na azután kezdj el dilemmázni Lehet, hogy nem is kényelmes egyik se...
Köszi az infókat!
De előre szólok, hogy nekem egy év után lejött az a sötétedős réteg, tehát most vehetek egy új plexit. Vagy valami más megoldást kell keresnem... Ami 10.000 HUF-ba kerül. Pinlock style, de még meg kell fogdosnom, s el kell kezdnem használni, hogy ajánlani tudjam.
Viszont mit szóltok a fényre sötétülő plexihez? Amilyen sisakokat kinéztem VÉGRE, sajnos van amelyikben nincs napszemüveg, állandóan sötét plexit nem akarok (esti problémák miatt). Szemüveges vagyok, így napszemüveget nem tudok hordani, de nagy napfényben pedig nagyon kell az a kis védelem a szemnek.
Árban hol lehet? /majd rákérdezek tőlük mailben/
Sajnos a matricás "forrásom" (George) nem jelez vissza, így megkérdezem tőletek, tudtok ajánlani valakit, aki gyárt matricákat?
Köszi.
A leeresztő csavar megvan,de a tágulási tartály a leömlők mögött van, a hűtőrács csavarja pedig jóval magasabban van ?, hogy lesz ebből kiegyenlítés. Csak úgy kíváncsiságból
Egy kis segítségre lenne szükségem?!
Sikerült szereznem egy középállványt, de a rugó elhelyezésében nem vagyok 100%-ig biztos.
Ha egy közeli képet tudna valaki készíteni, és elküldeni az e-mail címemre az nagy segítség lenne?!
Előre is köszönöm!
cbr250 blokkját kapta, akár a nagytesó.
És igen japán belpiac, no alkatrész, mert nem olyan szar, mint a kis bandita, hogy tele legyen vele mindem, a gyári alkatrész meg vagyon és mikrofilmes