Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bajan ott a sugo motor, nekik tuti van, lábtartókonzol nekem is van
Jól van akkor megnyugodtam,gyere csak
Helló!
Valaki tudna segíteni?! FZ6N (2005) alkatrészekre lenne szükségem: első teleszkópszárak
első sárvédő
jobb első lábtartókonzol és lábtartó
Köszi!
Szerintem aluminium vázas motoroknál a bukógomba az nem egy kiforrt dolog. Legalábbis ezek az olcsó típusok. Ha vennék mindenképpen olyat aminél a csavar és a gomba közt van egy köztes elem aminek pont az a feladata hogy ha mindenn "kötél" szakad . . .
Csak annyit akarok mondani ovakodjatok a bukó gombáktól.
Biciklivel nem is...még elüt a nagy fekete céges vassal

Rose...nem kell félni nem fog fájni
csak ne biciklivel gyere!
Most még nem félek,talán ha ide érsz,majd meggondolom,hogy megijedek-e?
Vigyázz mert egyszer majd beállítok!
Gyere csak gyere Úgy sem mersz,én már voltam az oroszlány barlangotokban,de te?
Nembeszóll! Tudom hol laksz!
Látod a szép az szép És nem kék
nem csak a cső védi a deknit, de még a gomba se véd többet, sőt...

abban meg biztos igazad van hogy egy "szar " anyagból lehet a bukócső, de minek legyen minőségi anyagból,ha úgy is az a feladata hogy elkopjon
Nem, pont ezt mondom, hogy szépen letörik és SEMMIT sem basztat a vázon
Mellesleg én már a giviről is hallottam, hogy olyan ótvar anyagból van, hogy többet árt mint használ...
Mellesleg a legtöbb cső csak a deknit védi és pont. Akkor már jobb lehet akár egy házilag legyártatott cső, ami ott van, ahol én akarom, nem ahol azt az okosok kitalálták...
Évek óta szeretnék ott szétnézni,valamiért mindig kimaradt.Na ma sikerül,hát azt a ratyi szart
miért nem volt tükör eladó
A vas meg ot marad és tovább végzi a dolgát Vagy hagy törjön a gomba,most minegy hogy vázzal vagy nélküle,és hygy kopjpn lukadjon minden ami mögötte van?
Voltam és sírva szaladtam haza
Hi!

Láttam egy-két képet bukócsőről, de azok csak éppen alul védtek. Van olyan, hogy feljebb jön valahova? Mint a Varaderon kb. Vagy házilag kellene barkácsolni valamit?
Van egy srác Givi termékeket árul, Bálintnak hívják:GIVI a nyáron adta az árajánlatot, két féle van attól függ hogy hol van a kiegyenlítő tartály.
TN354- 24.000-
TN358- 25.500-
Szia! Ezt a 24K-s Givi csövet hol láttad?
ami pénzbe kerül ott talán elgondoztak az anyag összetételekbe, mi miből legyen, milyen az adott váz ahova a gombát felhasználják,,, milyen szilárdságú csavart használnak stb...
ezeknél a mezei gombáknál csak a pénz a lényeg,,,,
talán azt mondom egyik legjobb megoldás a gyári, vagy a bukó keret,
és igen amit már mondtak lentebb a tapasztalatok,,,
nem 1 törött fazer vázat láttam én is!
Szerintem a minőségibb bukógombák tudják a dolgukat,nem vakításból találták ki .Hála Istennek nem próbáltam még,remelem nem is lesz rá szükség!
Jobb bukógomba letörik és nem a vázat piszkálja meg