Helló!
Valaki tudna segíteni?! FZ6N (2005) alkatrészekre lenne szükségem: első teleszkópszárak
első sárvédő
jobb első lábtartókonzol és lábtartó
Köszi!
Szerintem aluminium vázas motoroknál a bukógomba az nem egy kiforrt dolog. Legalábbis ezek az olcsó típusok. Ha vennék mindenképpen olyat aminél a csavar és a gomba közt van egy köztes elem aminek pont az a feladata hogy ha mindenn "kötél" szakad . . .
Nem, pont ezt mondom, hogy szépen letörik és SEMMIT sem basztat a vázon
Mellesleg én már a giviről is hallottam, hogy olyan ótvar anyagból van, hogy többet árt mint használ...
Mellesleg a legtöbb cső csak a deknit védi és pont. Akkor már jobb lehet akár egy házilag legyártatott cső, ami ott van, ahol én akarom, nem ahol azt az okosok kitalálták...
A vas meg ot marad és tovább végzi a dolgát Vagy hagy törjön a gomba,most minegy hogy vázzal vagy nélküle,és hygy kopjpn lukadjon minden ami mögötte van?
Láttam egy-két képet bukócsőről, de azok csak éppen alul védtek. Van olyan, hogy feljebb jön valahova? Mint a Varaderon kb. Vagy házilag kellene barkácsolni valamit?
Van egy srác Givi termékeket árul, Bálintnak hívják:GIVI a nyáron adta az árajánlatot, két féle van attól függ hogy hol van a kiegyenlítő tartály.
TN354- 24.000-
TN358- 25.500-
ami pénzbe kerül ott talán elgondoztak az anyag összetételekbe, mi miből legyen, milyen az adott váz ahova a gombát felhasználják,,, milyen szilárdságú csavart használnak stb...
ezeknél a mezei gombáknál csak a pénz a lényeg,,,,
talán azt mondom egyik legjobb megoldás a gyári, vagy a bukó keret,
és igen amit már mondtak lentebb a tapasztalatok,,,
nem 1 törött fazer vázat láttam én is!
Valaki tudna segíteni?! FZ6N (2005) alkatrészekre lenne szükségem: első teleszkópszárak
első sárvédő
jobb első lábtartókonzol és lábtartó
Köszi!
Rose...nem kell félni nem fog fájni
abban meg biztos igazad van hogy egy "szar " anyagból lehet a bukócső, de minek legyen minőségi anyagból,ha úgy is az a feladata hogy elkopjon
Mellesleg én már a giviről is hallottam, hogy olyan ótvar anyagból van, hogy többet árt mint használ...
Mellesleg a legtöbb cső csak a deknit védi és pont. Akkor már jobb lehet akár egy házilag legyártatott cső, ami ott van, ahol én akarom, nem ahol azt az okosok kitalálták...
Meg vagy figyelve.
Láttam egy-két képet bukócsőről, de azok csak éppen alul védtek. Van olyan, hogy feljebb jön valahova? Mint a Varaderon kb. Vagy házilag kellene barkácsolni valamit?
TN354- 24.000-
TN358- 25.500-
ezeknél a mezei gombáknál csak a pénz a lényeg,,,,
talán azt mondom egyik legjobb megoldás a gyári, vagy a bukó keret,
és igen amit már mondtak lentebb a tapasztalatok,,,
nem 1 törött fazer vázat láttam én is!