Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ám értelme egy 1000-es 150 lovas naked-et átépíteni, hogy 200 paci legyen, pláne a legkisebb szélvédelem nélkül. A tankra ráfeküdni lehet olcsóbb lett volna, vagy ez inkább az önértékelési problémák ellen készült?
Vagyis neked nem tetszik,pofon érett bringás gyerek
Nem akarlak elklerülni!Merre mész,valld be ha mered
ezt meg ugy megtuningolták, hogy 204 lóerős
csúnyaaaaaaa
ma biciklire pattanok, úgyhogy kerülj el
És még ittas is vagy Lehet hogy néha túlzásba visszük,de attól baja nem lessz.De az is való igaz hogy láttunk már olyan motorláncot ami esőn kívül vizet sem látott,csak sprayt és 46000 km van benne.De ha csak annyit érsz el vele hogy jó ránézni,akkor az már több mint fél siker.
Az hát...
lehet, hogy troger vagyokk, de nem beszélek hülyeséget...
Egy lánc élet tartamát az határozza meg, hogy hogyan használják, nem az ,hogy hetente vagy 2 hetente baszogatják, fényezgetik....
Nagy tróger vagy te ha ilyen tanácsokkal látod el a többieket
Oldaldobozok miatt:)
érdekesek az indexeid hátúl...
Hi! fiuk, lányok!

vettem egy fz6-s-t (2005) törött fejidommal. Valaki tud esetleg bontottat? úgy látom a jobb belső idom és a két külső színezett jó.
Kellene a teljes külső nagy idom, bal belső idom és nem tudom a lámpa megfelezhető-e, mert a bal oldali törött. Ja meg egy túraplexi is kellene, de egyenlőre anyagi megfontolásból esetleg hagyom a régit. Meg egy bal oldali tükör is kéne. Aztán nem sietem el
Hát így elsőre...:)
+e

Karu & Freemailpetr,

Wilbers rendelés leadva, 3 hét múlva szólnak szicsunak a cuccok érkezéséről.

üdv
itt is rengetegen motoroznak
Itt BA-ban egész hétem 16-18 fok van...motorozik is mindenki
Köszi. A végén írtad a legnagyobb igazságot: mindenki másként csinálja
én már a motort kitoltam, napozik,,,
nyomok egy laza Esztergomot
Látod Te egy gondos motoros vagy aki nem csak hajtja hanem foglalkozik is vele,meg is hálálja a vas .Nekem nem régóta van meg a vas de tudom ,hogy a lán egy nagyon fontos "láncszem" ,kell a megfelelő kenés neki,meg persze a retek árt neki.....mindenki máskébb csinálja....
Ó, már tegnap is nagyon jó volt! Nem volt az a vad hideg, nem voltak reggel jégfoltok a hegyi utakon, és végre volt egy kis tapadása is a száraz aszfalton a gumiknak!
azt hiszem ma motorozás lesz
reggel 6kor se volt itt senki
Éjjel háromnegyed kettőkor