A bőrruha jobban néz ki:D, a cordura meg papás ... a többi nem számít... nyáron, ahogy Ákos is mondja, úgyis meleged van, télen meg alá kell öltözni úgyis, akármelyiket használod
Sziasztok egy gyors kérdés ami számomra nem nyilvánvaló sajna A motoros bőrruha a melegebb vagy a képen látható tipusú ruhák? mert nekem a képen látható van, és mindig leizzadtam benne hiába nyitottam ki a szellőző cipzárt, és vettem ki a béléseket. És most mindenhol nagyon olcsón látni bőrruhát.És nehéz elhinnem h a bőrruhába kevésbé lenne melegem, de ha igen akkor már be újítok is egyet:D és ha tudtok olcson valahol, akkor érdekelne,legyen ár összehasonlítási alapom:D
16-17éves koromban vettem a 125ös ETZ, világ egyik legjobb állapotúja volt, azzal is életveszélyes voltam, nem hogy egy 70-80 lóerős motorral
egyszerűen akár ki akármit mond, agyilag akkor még nincs az ember felnőve egy ilyen motorhoz,,,
és megmondom frankón, ha szabályozhatnám ezeket a dolgokat, 20év alatt nem is engedélyezném a kb 50 lóerő feletti motorokat,,,
manapság vannak fasza 250es négyütemű járgányok,,, még az mz-kkel se kell színi,,,
Merész vagy ember! 16 évesen nekem a lábam még a földet se súrolta volna a Fazerről. A Bandit az mondjuk kisebb termetű, viszont ha megdől az is rendesen a földhöz vág(legalábbis a saját 16 éves alkatomhoz mérem magam, ami erősen átlagos volt)...., még várj 1-2 évet ezekkel! Ha mindenképpen 4 ütem, akkor 125-ös CBR nem olyan rossz választás..., nem egy RS/Mito..., de nem eszi le a gatyádat és mégis más az érzés! Amúgy nekem az anyám még 22éves koromra is parázik , mondjuk én nem is vagyok az a halvérű motoros!(talán jobb, hogy nem az 1000-es Gixxert vettem anno)
Miért szánalmas