Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap én is gurultam egyet, nagyon jól esett.
Miért szánalmas alul volt öltözve, vagy fázós fajta.
az szánalmas....
ma jött velem egy haver, gsxr600 bőr ruci,,,
utiterv, bgyarmat hollókő és haza,
hát bgyarmaton vissza fordultunk mert a srác halálra akart fagyni
süsd meg! szoltál
Süsd meg benézhettél volna Dabasra
A bőrruha jobban néz ki:D, a cordura meg papás ... a többi nem számít... nyáron, ahogy Ákos is mondja, úgyis meleged van, télen meg alá kell öltözni úgyis, akármelyiket használod
nah én nem régiben értem haza, Bgyarmaton ill Bugyiba jártam, Buborék barát új csotrogányát megnézni
jó sok fazeressel találkoztam

Mai nap tartalékon kerek 60 km ert pöfögtem el 17.42 litert tankoltam és 5939 ft ot fizettem érte
Nekem is van mindkettő,kurva meleg az mind ahogy tehetem át váltok pólóra.
Tehát akinek mind a 2-ő van ö mit szól hozzá,mi mellet voksol?:D Eddig 2 érv :D
Hát én egyszer sem rohadtam bele a nyáron. Ha állsz akkor meg tök mind1 mert akkor egy pólóban is megrohadsz.
bőrruhába nyáron megrohadsz,télen meg rád fagy,
nincs olyan ruha amibe ne lenne meleged nyáron, főleg hogy nagyrészt feketék is,,,
Sziasztok egy gyors kérdés ami számomra nem nyilvánvaló sajna A motoros bőrruha a melegebb vagy a képen látható tipusú ruhák? mert nekem a képen látható van, és mindig leizzadtam benne hiába nyitottam ki a szellőző cipzárt, és vettem ki a béléseket. És most mindenhol nagyon olcsón látni bőrruhát.És nehéz elhinnem h a bőrruhába kevésbé lenne melegem, de ha igen akkor már be újítok is egyet:D és ha tudtok olcson valahol, akkor érdekelne,legyen ár összehasonlítási alapom:D
igy már kicsit más a helyzet szerintem fz6 ot vegyen
ha meg banditot, akkor inkább 1250est venném, a 650es az nagyon gyenge,,,,
igazából nem én kérdezem hanem apám de azért köszi a válaszokat
Na arról beszélhetünk,második csengésre felvettem,de neked már 5 nem fogadott hívásod van.
hétalvó
hívtalak is, aztán a füleden ülsz
Na induljunk hétalvó
nah mi van punnyadtok
remélem ma is fasza idő lesz mint tegnap és mehetünk motorozniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
16-17éves koromban vettem a 125ös ETZ, világ egyik legjobb állapotúja volt, azzal is életveszélyes voltam, nem hogy egy 70-80 lóerős motorral
egyszerűen akár ki akármit mond, agyilag akkor még nincs az ember felnőve egy ilyen motorhoz,,,
és megmondom frankón, ha szabályozhatnám ezeket a dolgokat, 20év alatt nem is engedélyezném a kb 50 lóerő feletti motorokat,,,

manapság vannak fasza 250es négyütemű járgányok,,, még az mz-kkel se kell színi,,,
Merész vagy ember! 16 évesen nekem a lábam még a földet se súrolta volna a Fazerről. A Bandit az mondjuk kisebb termetű, viszont ha megdől az is rendesen a földhöz vág(legalábbis a saját 16 éves alkatomhoz mérem magam, ami erősen átlagos volt)...., még várj 1-2 évet ezekkel! Ha mindenképpen 4 ütem, akkor 125-ös CBR nem olyan rossz választás..., nem egy RS/Mito..., de nem eszi le a gatyádat és mégis más az érzés! Amúgy nekem az anyám még 22éves koromra is parázik , mondjuk én nem is vagyok az a halvérű motoros!(talán jobb, hogy nem az 1000-es Gixxert vettem anno)
Furán fog hangzani, hogy egy Fazeres a Suzukit ajánlja, de az 20lóval karcsúbb,kezdőnél az sokat számít!
16évesen egyiket se ajánlom
kivétel ha nem vagy versenyző, de akkor meg nem ezek között válogatnál....
nah idén ma mentem utoljára..
majd márciusban folyt. köv.
Suzuki... és nem GS 500 és eladhatatlan, mert annyi van belőle, mint SV 650-ből... SZERINTEM
a jogsimat bandittal raktam le...
van neki két kereke, meg az is berreg. . .