Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

O.K. nyertél
enyém jobb volt
a tankot meg tudom csinálni,keress meg ha érdekel.
elérhetőség a profilomba.
Ó baszki!
A 9. kép a kedvencem.
Azok a tevepaták......
És jól látom van egy kis extra pöcök a pöcök mellett...
adj elérhetőséget, és tölsd ki az adatlapod
Helló!
Próbáld meg a bajai Sugo motort.
Szevasztok!
2004-es FZ6N-hez kerresnék pár alkatrészt.
Egész pontosan jobb oldali tükröt, fékkart, gyújtáskapcsolót (vagy akár csak a műanyag burkolatot rá) ill. km órát (szinrén csak burkolat csere lenne mert még működőképes)
Felrakok még egy képet a tankról mert érdekelne a véleményetek hogy lehetne e ezzel még valamit kezdeni. Nekem nem úgy tűnik :S
Ha valakinek lenne tippje hogy hol vállalnák be vagy valami bontó ahol tudnék tankot használtan venni megköszönném.
Előre is kösz
Helló!
Az FZ6 (05') hoz a lábtartókonzolt mennyiért vesztegeted? Az megoldható, hogy csak a jobb oldali konzol kellene a lábtartóval együtt?
Hi!

Értem,ez igaz.
Scmitt Pál és a Borz :D :D :D
Sajna nincs rá keret. Úgy gondolom egy normális gumma fontosabb mint a gyári lámpa.
Feladom. Komolyra: nem akarsz venni gyári lámpát a mocidra! Az eggyik legszebb lámpa,a tied meg.........fura?!
úúúúú. Ez kemény volt. Itt egy másik!
Jaj GYŐZŐ, dicsak.....hát búkógomba!
Bizonyára mélyértelmű a mondanivalód, de sajnos ennek csak felszínét kapargatjuk csak. Ó nagy mester fejtsd ki gondolataidat!
mi van veled greenpeace-es lettél
én irtam, hogy zavard el az asszonypajtás
A gyári letörik.
Majd ha nem kel el,én jól elviszem a MÉH-be.Jó kis alamínium
Majd tudja meg a babád hogy miket is nézegetel,te fiu. Szerencsére a Liba pont kiment
ezeket mindenkinek ajánlom:látnivaló

Ákos! te csukd be a szemed, ha jol tudom nem multál még el 18

jah és az asszonypajtásokat is kergessétek el a gép körül
És a gyári gombáról mi a véleményed? Az elvileg törik, amikor törnie kell...
ez rossz taktika lenne ha mindenképp elakarnám adni de mivel nem így van, és főleg nem áron alul
Na tessék a kereskedelem,egyből elő csalogatja az eladókat