Szevasztok!
2004-es FZ6N-hez kerresnék pár alkatrészt.
Egész pontosan jobb oldali tükröt, fékkart, gyújtáskapcsolót (vagy akár csak a műanyag burkolatot rá) ill. km órát (szinrén csak burkolat csere lenne mert még működőképes)
Felrakok még egy képet a tankról mert érdekelne a véleményetek hogy lehetne e ezzel még valamit kezdeni. Nekem nem úgy tűnik :S
Ha valakinek lenne tippje hogy hol vállalnák be vagy valami bontó ahol tudnék tankot használtan venni megköszönném.
Előre is kösz
elérhetőség a profilomba.
A 9. kép a kedvencem.
Azok a tevepaták......
És jól látom van egy kis extra pöcök a pöcök mellett...
Próbáld meg a bajai Sugo motort.
2004-es FZ6N-hez kerresnék pár alkatrészt.
Egész pontosan jobb oldali tükröt, fékkart, gyújtáskapcsolót (vagy akár csak a műanyag burkolatot rá) ill. km órát (szinrén csak burkolat csere lenne mert még működőképes)
Felrakok még egy képet a tankról mert érdekelne a véleményetek hogy lehetne e ezzel még valamit kezdeni. Nekem nem úgy tűnik :S
Ha valakinek lenne tippje hogy hol vállalnák be vagy valami bontó ahol tudnék tankot használtan venni megköszönném.
Előre is kösz
Az FZ6 (05') hoz a lábtartókonzolt mennyiért vesztegeted? Az megoldható, hogy csak a jobb oldali konzol kellene a lábtartóval együtt?
Hi!
Értem,ez igaz.
Sajna nincs rá keret. Úgy gondolom egy normális gumma fontosabb mint a gyári lámpa.
Ákos! te csukd be a szemed, ha jol tudom nem multál még el 18
jah és az asszonypajtásokat is kergessétek el a gép körül