Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyet tettél bele
Most hogy "mondod " ,kimért hangon közölte a tényeket........!
mondtam neki ne segitsen neked
Lecseréltem ma az Fz6-ban a hűtővizet , könyebb volt mint gondoltam. (azért előtte zaklattam Karut telefonon )

Egy ilyen érdekesen sötétzöld lé volt benne.
lényeg hogy guruljon
Az eleje törve volt. Erre futotta most. :(
a fejidomot te tetted fel
Az a felni árnyékban van. :D Egyébként nem fekete.
mondjuk a sisakom tuti felujitom a télen , meg egy csimma is jo lenne ha beleférne, mert eza mostani csak dísz
nem én akarok, lentebb hozták fel a témát, bár nem ártana nekem se egy uj öltözet, talán majd ha jön egy uj motor, jön az is
az a hátsó felni fekete színű vagy csak piszkos
Na úgy néz ki az év utolsó gurulása volt a mai.
Biztos nem. Már ez is holtszezon nekik örülnek ha eladnak egyet.
Hát nem tudom, de szerintem ha viszed az újságot, vagy hivatkozol rá, nem fognak elküldeni, hogy gyerek vissza 2 hét múlva

Amúgy a honlapon még a tavaszi akció is fent van
Akkor viszont azért nincs még fent a honlapon, mert ez "decemberi" újság (micsoda hülyeség...), tavaly nov. 23-án volt egész pontosan az akció első napja. Lehet hogy még nem is él hivatalosan.

Veszel ruhát?
Oké. Lassú voltam.
Ez melyik újságban van? Novemberi Superbike? Én tavaly amikor vettem, a honlapot minden nap néztem és az akció első napján mentem is megvenni, úgyhogy szokták frissíteni. De ugyanez volt az akció.
Jah és ez a decemberi motorrevüben van két külön helyen
Azt nem frissítik olyan ütemben! Mellesleg kb szeptemberben voltunk a boltba és mondta az eladó srác, hogy lesz valami novemberben! Hát tessék
a weboldalon más van
Igen tényleg benéztem, mert nem 119, hanem 110
csak én vagyok vak 99900ft
Hát azért 100 alatt nem kapni azon az oldalon börkruhát :D De viszont baromi jól néznek ki:D
ezt is elvihetné valaki a picsába : http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Annyiért én is odaadnám az enyémet..Na jó egy kicsit kevesebbért is berik