Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyik sem fenyeget. Csak jó minőségű nyálat tankolok, télire teletankolom, és nem áll sokáig egy helyben
rozsda hun nem Mz ez
El tud az tömődni, a "jó" minőségű anyagtól! No meg, ha sokat áll egy vas és szépen berozsdál a tank az is el tudja tömíteni
'stét Mindenkinek..
Kell azt cserélni
Köszönöm a gyors választ
Bent a tankban.
Üdv mindenkinek!

Segítsen aki tud, FZ6S vason található e benzinszűrő, és ha igen akkor hol. Én ugyan is nem találtam, előre is köszi mindenkinek
Igazán nincs mit. Ez természetes.
Köszi szépen,hogy megosztottad a tapasztalataidat velem.Szerintem biztos Cordura ruhát fogok venni
Roleff.
A Kabát a Boston fantázianevű termék:
http://kinaimotoralkatresz.hu/...
A nadrág meleg időben:
http://kinaimotoralkatresz.hu/...
Hűvösebben:
http://moto
rcity.shp.hu/hpc/ws...

A RO 455-ös modell.
Összességében meg vagyok velük elégedve. A kabát elfogadható mértékben szellőzik, ilyen csalóka időben (mint amilyen ma is) előfordul, hogy túlöltözöm és befülled. (pedig ma még a bélés sem volt benne) Szélvédelme jó, ha bezippzárazod a légáteresztőket nem fúj át rajta a szél. +4 fokig nem éreztem semmit azokon a részeken, ahol takart. (azért +4ig mert ennél hűvösebben nem használtam még). A zsebek praktikusak, nem hullanak ki belőle a cuccaid, a kabát pocaknál állítható :D :D :D (ez bizonyos kor fölött már szempont lehet) Futó záport tolerálja, tartós esőben meg beállok valami esővédett helyre.
Nadrágokról nem tudok ilyen sokat írni. Mindkettőben kivehető a térd protkó, kénylemesek, a nyári gatyó nem vízálló, cserében átereszti a levegőt :D
Csak javasolni tudom őket.
Szeva!Milyen a motorosruhád?Mármint véleményt szeretnék kérni mert én is cordurát szeretnék,a mostani bőr csak kölcsön van.
Jó az. Most minek kínlódjon az ember kitalálni valamit, ha már valaki megküzdött a feladattal.
a shox.hu-ról loptam....
Igen már kinéztem a Louis katalógusba 2-t, egyik gyerek, másik női hátha bejön! Majd elnézek a bázisba, vagy ha nekik nincs akkor majd tavasszal irány Bécs
Szia Babulu!
(kicsi kesztyűt németből tudsz rendelni, Louis, Polo, Hein Gericke)
Persze mert az már gyerekméret
no ez is igaz
A 48-as bőr most már konfekció rám is :D
Maradjunk abba, hogy nem az átlagemberre gyártanak
Nálam a csizma és kesztyűvásárlás rémálom! + hónapja vadászok eXtra pici téli kesztyűt!
Most már tényleg marad a gyerekosztály
egyetlen Spyke kabátnak volt olyan hosszú ujja, ami számomra megfelelő volt... Na? A nadrágról már nem is beszélve . Jó-jó, más márkát nem próbálgattam, ez tetszett nagyon
Hmm, ezt erősen cáfolnám
A hirdetés szövegét Te alkottad? Nagyon PR-os lett
Az alacsony motorosokra könnyebb bármilyen ruhát kapni
Mivel Karu közölte hogy csak nagy gyártó neves termékét tegyem bele(forráspont miatt),ezért tisztitó projekt lett! Mivel már játszós ruhában voltam mikor beszéltem vele,(igy lecsapoltam) ezért később akartam elmenni venni! DE ahogy leengedtem,üledékes-enyhén szemcsés volt,ezért úgy döntötem beleteszem a rózsaszínű,aluhütőbe való kommersz fagyállót(-28 fok), és majd valamelyik téli vagy tavaszi járatás után leengedem ezt a "mosó" adagot és kap Motult!