Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamit félrenéztél nem
Most minden bőrruha 119.000, ezt hazudják a hirdetésbe
én a helyedbe gyújtenék még, nem látni a jol a képet de nem ugy tünik mint ha perforált lenne,,, szóval nyáron tuti döglés,

superzone.hu nézz szét,
Peti ez való igaz! ... én már csak tudom.
Én erre gondoltam: szerintem jóárba van és jól néz ki :D ha esetleg valaki megvenné, akkor a cimét az eladónak árulja el :D:D
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Életet menthet szóval ki le nem...
Egyébként 80alatt simán találsz.
Ja,meg jóval drágább is
Nekem van bőr és cordura is. Bőrben jobban érzem magam...biztonságosabbnak érződik (meg hát az is)
ugyan már tudod hogy szeretlek
Jó a kérdés!Nálam kölcsönben van egy bőrcucc,de cordurát szeretnék jövőre.Szerintetek?
te kutyaütőőőőőőőőőőőőőőőőő
Ez kicsit arról is szól ki mit szeret! A jó tényleg az, ha van mindkettő
A cordura előnyei: alapból jobban bírja a vizet, mint a bőr (vannak teljesen vízálló típusok is) vannak egészen hálós kivitelek nyárra, van bőven hely aláöltözni, könnyebb tisztítani. Hátránya, hogy esésnél a csúszást kevésbé bírja. A bőr előnyei: hogy jobban bírja a strapát, pályázni is jobb, esésnél is több védelmet ad. Hátrányai: ha aláöltözöl kitágul, viszont össze már nem megy, beázik, nyáron szauna télen megfagysz.

Ezek az én érveim és ellenérveim
mit nem értesz? te sem vagy kukás mégis olyan a motorod
legegyszerűbb ha mindkettőből veszel 1-1,,, akkor nem érhet csalódás
pedig az nem is olyan vicces amikor valaki nagyon fázik
fehér sólyombol nem értem hogy lett kék vagy lila fazer
akarom irni sólyom
nem érted.azon nevetek hogy valaki azon nevet hogy valaki fázik a motoron érted?

én fehér sólyom vagyok szóval nembeszóll!
te neved "eredete" fehér sójom
miért te még nem fáztál motoron
még ha Péter lenne a neved azaz kőszikla akkor megérteném
vicces ez a fázós téma
marad az ami most....de a narancs nagyon tetszik...ki tudja
nah mi van picasso?! miért fogod a fejed
milyen szin lesz a gyerő 2011ben
ecsetre fel!
vazze én is mentem már olyan hidegbe hogy legszivesebben 5km eren belül vissza fordultam volna, következménye 3hét betegség,,,
arról beszélek, hogy milyen dolog már ha a motorozásomat a ruházatom ilyen szinten befolyásolja.
a petinek biztos túl vastag a bőr a ... és nem fázós