Bukódon is csak a plexit mosod le, azt is csak azért, mert különben nem látnál ki rajta
Motort ne szard le, mert úgy bogarasan, meg szarosan már nagyon szarul mutatna Puccoldd leeeeeeeee!
hát lehet ám, hogy valami langyos víz meg szivacs meg egy kis akarat aztán lesz belőle valami.. de legalább már nem az urvaron áll ebbe a szar párás időben..
ma toltam be a garázsba... még a bogarak is szétt vannak kenyődve az egész idomon.. de leszarom majd tavasszal megmosom..
viszont a lánc be van fújva.. :) szóval javulok én is. :D
Én csak példát írtam arra, miért lehet szükséges a szűrő csere, nem kell megenni
Amúgy Fekti úr mesélte, hogy már 3-szor szét-össze raktam egy (ha jól emlékezem) FJR1300-at mire kiderült, hogy 3 évet állt a motor és bele volt rohadva a benzin mindenhova (többek közt a tankba is)
Mellesleg amennyire én "értek hozzá" ha teletankolod nem lesz gond, de ha biztosra akarsz menni töltesz bele spéci erre a célra árusított adalékot, ami kivonja a vizet a benzinből és akkor nem lesz gond...
1.45-nél figyeljétek a csillagmotoros gépet.
Motort ne szard le, mert úgy bogarasan, meg szarosan már nagyon szarul mutatna Puccoldd leeeeeeeee!
Egyébként elő van írva az üa. szűrő csere valahol
viszont a lánc be van fújva.. :) szóval javulok én is. :D
el fog romlani ?
Amúgy Fekti úr mesélte, hogy már 3-szor szét-össze raktam egy (ha jól emlékezem) FJR1300-at mire kiderült, hogy 3 évet állt a motor és bele volt rohadva a benzin mindenhova (többek közt a tankba is)
Mellesleg amennyire én "értek hozzá" ha teletankolod nem lesz gond, de ha biztosra akarsz menni töltesz bele spéci erre a célra árusított adalékot, ami kivonja a vizet a benzinből és akkor nem lesz gond...