Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez meg hányhenger ?
http://youtu.be/wZ_bH2ii2-c
1.45-nél figyeljétek a csillagmotoros gépet.
Humorka
Bukódon is csak a plexit mosod le, azt is csak azért, mert különben nem látnál ki rajta
Motort ne szard le, mert úgy bogarasan, meg szarosan már nagyon szarul mutatna Puccoldd leeeeeeeee!
hát lehet ám, hogy valami langyos víz meg szivacs meg egy kis akarat aztán lesz belőle valami.. de legalább már nem az urvaron áll ebbe a szar párás időben..
én minden hónap 3. napján kicserélem
Én is így tudom, de ha mégse, benzinnel biztosan be van vonva.
Egyébként elő van írva az üa. szűrő csere valahol
amire 80 éves leszel , egész jól fogsz állni talán a bogarakat is lemosod téli elrakás előtt
ma toltam be a garázsba... még a bogarak is szétt vannak kenyődve az egész idomon.. de leszarom majd tavasszal megmosom..
viszont a lánc be van fújva.. :) szóval javulok én is. :D
mindenesetre Mz-s megszokásból télire én is mindig teli tankolom, mert ugye annak tényleg rozsdásodhatott a tankja
szerintem tavasszal már tolhatod ki a roncstelepre, de inkább told el hozzám, majd én kitolom
én nem tankolom tele télire, és nem dugom be rongyal a kipufogót...:(
el fog romlani ?
mindenesetre ezeknél az új motoroknál nem kell félni rozsdától, mivel tudtommal a tank belseje kap egy "bevonatot"
mondjuk a 250es legszívesebben felgyújtottam volna
nekem volt 125 és 250es etz-m is sőt egy 350 Jawa val is garázdálkodtam 16éves koromba rég volt szép volt,,,
Szerintem arra gondolt, aki valami MZ-t emlegetett
te vagy a hibás
Talán rám
LOL
Nem rád gondoltam
Egyáltalán nem szándékozlak megenni. :D Nem olyan családból származom. Ha félreérthető voltam, akkor elnézést!
Én csak példát írtam arra, miért lehet szükséges a szűrő csere, nem kell megenni
Amúgy Fekti úr mesélte, hogy már 3-szor szét-össze raktam egy (ha jól emlékezem) FJR1300-at mire kiderült, hogy 3 évet állt a motor és bele volt rohadva a benzin mindenhova (többek közt a tankba is)

Mellesleg amennyire én "értek hozzá" ha teletankolod nem lesz gond, de ha biztosra akarsz menni töltesz bele spéci erre a célra árusított adalékot, ami kivonja a vizet a benzinből és akkor nem lesz gond...
Ja meg vannak olyanok is akik E85-el kísérleteznek. Az is szépeket tud produkálni.
Nálad a pont
Ha tele van tankolva+néha megmozgatot,nem lesz a tankba sehol rozsda