Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attol függ, mert a gyári bukógombánál nem a csavarnak kell "törnie", hanem a kis konzolnak
Rose voltál a Devils börzén vagy mifene?
Hát én tudom,nem kell bemutatni
Egyébként meg nem a gombán múlik hanem a csavaron amivel fel van dobva.
Sziasztok!

Teljes mértékben egyet értek, ezen hozzászólással.
Ráadásul ha az árakat nézzük pár ezer ft a differencia a bukócső és a gomba között(LSL:20-22e, puig:18e a givi bukócső: 24e)
Már pedig kitöri,látthattátok már épp elégszer.Az meg mindegy hogy mikor,ha kitöri utána szart se ér.Minek kísérletezni? Legalább a tényekkel kéne szembe nézni őszintén,aztán ha mégis azt a gagyit választod az már a te bajod.A fazer egy olyan típus amin nagyon szerencsétlen a felfogatási pont.
Szerintem a gomba akkor töri ki a vázat,ha a motor csúszik és a gomba fennakad valamiben.
Akkorát estem augusztusban, hogy beszakatt a blokk oldala és elkezte tolni az olajat kifelé... sajna nem volt bukócsövem.
Most kell venni egy oldaldeknit mert ez így ragasztva nem az igazi.. de lehet még mindíg jobban jártam mint ha egy otvar szar bukógomba kitört volna egy darabot a vázból. Szóval én próbálok összetertani meg figyelni nehogy felelőtlen döntést hozzon valamelyik társam és felrakjon egy gagyi gombát a motorjára.
Ha úgy esel a cső se véd meg. Motort se, téged se. De nyugodtan rontsd más üzletét. Nem kell nekünk picit sem összetartani.
Szép kis túra mocival :D
Nekem pont ez van fent. Egyébként nem hiszem h kitöri a vázat,de lehet persze szerencsétlen esés és mégis kitöri.
ezek szokták kitörni a vázat ?
Eladó a képen látható bukógomba.
ár 15.000.-Ft (kostaköltséggel)

érdeklődni: racingbazar@freemail.hu
amióta a bab hús.
fél szemmel láttam csak az utolsó másodpercbe :D
Tényleg nem FZ volt, de akkor is csúfság egy motort felgyújtani.
A 600-as Bandit mióta Fazer?
Minek?Inkább Pécs
lusta népség, ki az ágyból!
nah irány Bécs city
azt a szűrőt te nem nagyon fogod cserélgetni,,, nem egy hagyományos szűrő....
vaksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hol volt az fz6
saját motortípusát nem ismeri meg az ebör
Láttátok most a híreket a tv2-n? Felgyújtottak egy FZ6-ot
Petróleummal lemosom. Majd befújom láncspray-el. Hiába a megszokás. :D
fos
Inkább hányinger
7decsakazéme1meg1azmég1