Olyan, ami nem tartalmaz nitriteket, aminokat és foszfátokat.
Fejlett korróziógátló adalék technológia alkalmazásával készült, így különösen jó korrózióvédelmet biztosít a modern motoroknak. Ha töményet veszel, 1:1 arányban higítsd deszt. vízzel, így -35 celsius fokig OK.
Kb. kétmillió. Nem olcsóbb annyival, mint amenyit butítottak rajta, de hát ez már csak így szokott lenni. Minden lemaradt róla, amitől az FZ6 dögös. Nincs pofás kipuf, nincs szemet gyönyörködtető aluváz, az S2-es FZ6-ok pofás hátsó villáját és monoblokkos első fékjét nem is említve... Valahogy a többi elemből is lemaradt az a finoman agresszív vonalvezetés, amiért pl. nekem No.1 az Fz6...
nahhh ott a pont bazdmeg nálad... neked van igazad.
Igazad van, hogy eléggé bekarmoltam tegnap és most kurvára fáj a fejem... meg abban is iazad van, hogy kurvára eltúlozzátok ezt a láncápolás témát. Eztétikailag tökjó, meg minden.. de vannak olyan motorosok akik leszarják hogy is néz ki az a szar lánc... ilyen vagyok én is... és nem megy tönkre.
Bemegy egyáltalán az FZ6 alá?
Fejlett korróziógátló adalék technológia alkalmazásával készült, így különösen jó korrózióvédelmet biztosít a modern motoroknak. Ha töményet veszel, 1:1 arányban higítsd deszt. vízzel, így -35 celsius fokig OK.
Milyen fagyállóság kell az fz6-nak?(hütő)
háát ez kurva drágaa...
ti kinél vagytook hol most a legolcsó motorra ?
mennyi egy ilyennek az uj ára
Igazad van, hogy eléggé bekarmoltam tegnap és most kurvára fáj a fejem... meg abban is iazad van, hogy kurvára eltúlozzátok ezt a láncápolás témát. Eztétikailag tökjó, meg minden.. de vannak olyan motorosok akik leszarják hogy is néz ki az a szar lánc... ilyen vagyok én is... és nem megy tönkre.
XJ 6 Nem fikázni