Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 6037 Ft az ezresre. Kár, hogy a teljesitményadónál nem vesznek figyelembe semmi enyhitő körülményt, amit itt megspórolok, oda fizetem......
Srácok! Mi a véleményetek a pilot road 2 190' es gumiról?
Bemegy egyáltalán az FZ6 alá?
Vidéki vagyok, nem tinédzser, legmagasabb bónuszban, balesetmentesen.
Hát azt meg hogy csináltad...?
Nekem 4800 ft lett a kötelezőm. Egy évre! A K&H-nál.
motulbol van előre bekevert, 3 liter kell ha jol tudom
Köszi,de nem erős a -35 bele szanaszét eszi. Minimum 10 fokos gariban áll,csak a kenés miat -20-25re gondoltam.
Olyan, ami nem tartalmaz nitriteket, aminokat és foszfátokat.
Fejlett korróziógátló adalék technológia alkalmazásával készült, így különösen jó korrózióvédelmet biztosít a modern motoroknak. Ha töményet veszel, 1:1 arányban higítsd deszt. vízzel, így -35 celsius fokig OK.
Amúgy: biztositas.hu
A K&H kedvez a motorosnak,ezen a téren az alianz fos.

Milyen fagyállóság kell az fz6-nak?(hütő)
az alianz kiszámolta nekem a jövöévi kötelezőt egy évre 47880 ft-ra...
háát ez kurva drágaa...
ti kinél vagytook hol most a legolcsó motorra ?
Köszönöm... jó lett volna ez a plusz kedvezmény is, de enélkül is az eddigi díj felét fogom fizetni
Igen, gyári. Ajándékba adták az új motorhoz. Yamahacity...
ez ilyen művészi.. :)
Köszi! Jól is néz ki..Ez a gyári? Hol és mennyiért szerezted be..?
Igen számít. Nélküle olyan 120-130 körül kényelmes utazni, plexivel hosszú távon (végig az M0 Újpesttől az M5-ig) a 150-170 is egész elviselhető.
Itt a dokumentum, mely szerint csak a FJR1300 a túramotor.
XJ 6 F 2.3 M.
Kb. kétmillió. Nem olcsóbb annyival, mint amenyit butítottak rajta, de hát ez már csak így szokott lenni. Minden lemaradt róla, amitől az FZ6 dögös. Nincs pofás kipuf, nincs szemet gyönyörködtető aluváz, az S2-es FZ6-ok pofás hátsó villáját és monoblokkos első fékjét nem is említve... Valahogy a többi elemből is lemaradt az a finoman agresszív vonalvezetés, amiért pl. nekem No.1 az Fz6...
ugy ámblokk de amugy a festése nem szimpi
mennyi egy ilyennek az uj ára
nahhh ott a pont bazdmeg nálad... neked van igazad.
Igazad van, hogy eléggé bekarmoltam tegnap és most kurvára fáj a fejem... meg abban is iazad van, hogy kurvára eltúlozzátok ezt a láncápolás témát. Eztétikailag tökjó, meg minden.. de vannak olyan motorosok akik leszarják hogy is néz ki az a szar lánc... ilyen vagyok én is... és nem megy tönkre.
Nekem két ilyen dugóm van, mosáskor jól jön...
Kipufogó dugó jópofa rajta
Mi a csúnya Neked ezen
XJ 6 Nem fikázni