Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

650 liter
Most hol a hiba mérnökkém? Küömben is ez is elég jó ennyi iskolával tőlem
nah húzás egy matek gyorstalpalóra vagy azzal is megelégszek ha literenként leszámolod a gázolaj mennyiségedet
Ennek csak Zack úr nem örül Óvatosan a szavakkal
Az okmányiroda végzi el a forgalomból kivonást.Beviszed a forgalmit és beírják,lepecsételik a forgalmidban a kivonatás tényét.Ja és persze be kell fizetned 2300ft-ot illeték gyanánt..A biztosítónak semmi köze nincs a kivonatáshoz.Esetleg még annyi,hogy küldened kell egy levelet amiben kéred,hogy mivel kivonattad a forgalomból a járművet szüneteltessék a biztosítást xy időtartamig illetve el kell még küldened a forgalmi fénymásolatát is nekik.
Helyesen,0630 961 08 55
ez marhaság
Én azt hallottam, hogy pont a k&h-nál baszakszanak a papírokkal meg miegymás! Meg le kell adni a rendszámot is és azt se adják oda olyan könnyen? Vagy nem
Egyszer 10 perc volt nekem,a visszahelyezés pedig az idő lejártával autómatikus
2szer 30perc
A forgalomból kivonatás elég macerás
Nem is gondolkozom a váltáson,inkább kivonattam forgalomból aztán így spórolok
Én is így vagyok, csak márciusban De majd akkor kalkuláltatok egyet és valószínűleg újrakötöm
Mivel júliusban kötöttem meg a biztosítást így sajnos egy éven belűl nem válthatok
hitel miatt vagy miért nem válthatsz
Nekem maradt a k&h mivel nem válthatok biztosítót.. Amúgy az lenne a legolcsóbb nekem is,14eft helyett 11eft
majd beíratjuk matekórára
nem értem , hogy mindenkinek K&h nál a legocsobb, nekem az unionnál 13e
Akkor ne reklámozzon
nem ismeri a számokat
Kicsit kevés a szám
Doboz és tartó a legolcsóbban itt:0630961055
Ha FZ-m lenne 21000/év lenne a kötelezőm Fiatal, pesti, A0-ba, van ennél rosszabb?
Még jó, hogy nem 1 fiatal nagy vasam van, hanem egy öreg 250-es, így csak 6000/év lesz
Bár belegondolva, hogy ha nagyobbat akarok majd az ilyen drága lesz
Sziasztok:
Nincs valakinek eladó oldal doboztartó és vagy oldaldoboza?
Vagy esetleg cím ahol kedvező áron hozzájuthatok?
Nem is tudom igazából mi a tipusa ami nekem kell így nem tok keresni se:S
2004- es FZ6-S -re szeretném.
Köszi a segítséget:)
Szarul fog kinézni,összehúzza az 5,5-ös felni. Lesz vagy 3 cm majrécsíkod,értelmetlen-felesleges,a gumi profil nem "müködik" rendesen.

K&H B2 10.200.- 1 évre. (fz6)