Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakinek szuksége van kúpgörgös kórmánycsapágyakra jelezzen
2szettet tudok
Eladó fz6 sportkipuk,exan(olasz) és arrow,e betűsek kivehető db killerrel,csővel,felfogatóval, katalizátor kiváltó csővel igény szerint.ezen kívül sok más típusra is. emailt ritkán olvasok,ha kérdésed van 70 317 90 83
Thx!
Rmc
Hi,
Kék, És túraplexi van helyette!
Szia! Milyen színű az eladó hasidomod? Plexit milyet veszel?
Kinézetre nem is rossz. :D :D :D
Mielőtt megvettem én legalább 20-25 kabátot megnéztem. A végén a Fastway illetve a Roleff márka maradt. Ebből végülis a Roleff Boston kabátot vettem meg. Nem bántam meg és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Írd meg plíz a márkáját, hogy tudjuk milyet ne vegyünk. :)
Nekem ez van. Semmi nem hullott le róla, kényelmes, jó.

http://kinaimotoralkatresz.hu/...
Én is vettem cordura kabátot, második alkalommal már nem volt faja a cipzár. Mára (egy szezon ritka használat) már nincs olyan cipzár, amit fel lehetne húzni. Egy rakás szar magyarán.
- 20.000
- 30.000
- 15.000
Az olcsó neked mit jelent?
nekem van eladó
bár nem olcsó de nagyon jó
Én a Superzone-t javaslom! Most ott minden cordura kabi 15 e tehát az olcsó meg a drága is
Sziasztok,
Tudnátok segíteni abban, hogy a következő alkatrészek kb mennyit érnek? Mennyiért adható el? (fz6s)
-Gyári plexi
-Gyári hasidom
-Gyári kipufogó
(mind szép, jó állapotban)
a helyzet az, hogy én vettem ilyen hálós kordúrát a shox ban kifejezetten nyárit.. 15e a kabát, 15e a nadrág...
a kabát még úgy-ahogy talán 1-2 szezonban jóó lesz... a nadrág az 9 nap használat után elkezdett a varrásnál széttmenni...
szóval vannak fenttartásaim a shox-al szemben :P
ez nagyon süti..
Engem is érdekelne!
hi

olcsón, jó kordúra ruhát hol tudok venni szerintetek ?
valami 3/4-edes kabát, meg nadrág érdekelne.
elkmüldhetnéd mail-ben .talán meg van még de nem biztos.
Nice! Így legalább aprópénz lesz a posta
A címem tudod még?
Olyan stílusa van hogy nem kell elsonek lenni vegsebessegben stb....a Ferrari vagy a Lambo sem a legjobb/legerosebb de mégis veszik