Igaz, hogy sportmotorok, de olvassátok el a Motorrevu teszjét: link
Az olaszok (Ducati, MV) tök utolsók lettek mindhárom részben (közút, végsebesség, versenypálya) pedig az elején mindenki arról áradozott, hogy milyen szépek. Igen azok, csak menni nem lehet velük, nagyjából sehol.
És ez szerintem igaz a naked-ekre is. A Monster gyönyörű, de még ha ugyanannyiba kerülne, mint egy hasonló japán, akkor se venném meg. Bár a Yamaha idén belehúzott, hogy közelítsen...
Az FZ1 meg csak ideig-óráig hűt le... Én már most tervezem, hogy kipróbálom a Z1000SX-et, ha egyszer lesz itthon...
V2 technika? Hallottad volna a sor 6 technikát! Az a technika......nem a két henger remegése. De el kell ismerni, az olaszok értenek a dizájnhoz. Csak a strapabirás áll messze tőlük. Aki nem igy gondolja, kövezzen meg......
Szivem szerint olasz kinézetű mocit vennék japcsi technikával. Bár az mostani Fazerrel nincs bajom külsőleg sem.
Valóban határozott vagy,a típusokat illetően,bíztosan a kényelme büvölt el!
Jó mocik azok,ha van mellette 2-3 japán is! Simogatni,arcoskodni,szerelgetni,szuper az olasz.
Khm, most éppen R1200R De kérdezzétek meg 1 hónap múlva 2 éve még alig lehetett lebeszélni a Hayabusáról, aztán meg az Intrúder volt a best És FZ6 lett belőle
De azért
Én hasonlóan érzek a 3-as coupe-val kapcsolatba, meg az IS250-es lexussal kapcsolatba, vagy a cc passat-al, vagy az örök kedvenc RANGE ROVERREL kapcsolatba.
Motor fronton, beérném egy R1200R-el, kipörgésgátlóstul, ESA-val (alacsony ülésmagassággal) :D
Szívemből szoltál, én is csak akkor cserélem ha kényelmesen(hitel no) megtehetem,örömforrás legyen,ne nyűg!
Egy haverom mondta jól: vett egy X5-BMW-t megvolt 2 évig,elvitte a bank. Tragaccsal járt,most vett egy másik X5-öt és azt mondta:nem vehetett mást mert ebben érezte hogy nem ÉRDEKLI másik kocsi!
Na szerintem nekem ilyen lenne egy Fz1 vagy egy Z 1000. Lenyugodsz.
Már csak át kellene teleportálni hozzám...levél borítékba bele fér?
RED-japó motor olasz dizájnal? CB1000R
Még mindíg van pár FZ6-os cuccom eladó.Leo Vince kipuff meg hátsó üléstakaró.a képen mind a kettő látható
Az olaszok (Ducati, MV) tök utolsók lettek mindhárom részben (közút, végsebesség, versenypálya) pedig az elején mindenki arról áradozott, hogy milyen szépek. Igen azok, csak menni nem lehet velük, nagyjából sehol.
És ez szerintem igaz a naked-ekre is. A Monster gyönyörű, de még ha ugyanannyiba kerülne, mint egy hasonló japán, akkor se venném meg. Bár a Yamaha idén belehúzott, hogy közelítsen...
Az FZ1 meg csak ideig-óráig hűt le... Én már most tervezem, hogy kipróbálom a Z1000SX-et, ha egyszer lesz itthon...
Szivem szerint olasz kinézetű mocit vennék japcsi technikával. Bár az mostani Fazerrel nincs bajom külsőleg sem.
Én is olyan vagyok:inkább legyen 3 db 1 milliós motorom,mint 1db 3 milliós. A választás,birtoklás öröme.
Mondj 1olyan motrot ami mellé nem jönne jòl még 2-3
Jó mocik azok,ha van mellette 2-3 japán is! Simogatni,arcoskodni,szerelgetni,szuper az olasz.
Vagy ha Jim barátom besegít akkor 1198
De azért
Motor fronton, beérném egy R1200R-el, kipörgésgátlóstul, ESA-val (alacsony ülésmagassággal) :D
Egy haverom mondta jól: vett egy X5-BMW-t megvolt 2 évig,elvitte a bank. Tragaccsal járt,most vett egy másik X5-öt és azt mondta:nem vehetett mást mert ebben érezte hogy nem ÉRDEKLI másik kocsi!
Na szerintem nekem ilyen lenne egy Fz1 vagy egy Z 1000. Lenyugodsz.