Nekem 600as karbis van.
A road attack marha jó, tartós gumi, és még lapozni is jó vele.
Most járok olyan 15ezernél. Tudom ajánlani.
Elölre meg egy 2 komponensűt raknék a helyedben.
A road2 jó választás lehet neked! És az ára is jó.
Szia. Castrolt nem ajánlom, nekem nem jött be. Én Motult használok Factory Line-t de a Road Plus is jó állítólag. Illetve még a MOL-os sem rossz és azt hiszem annak elég baráti az ára is.
Sziasztok!szerintetek láncspray és láncspray között sok különbség lehet?nem tudom milyet vegyek mert nem rég vettem a gépet és meg nem kezeltem a láncot de most már itt az ideje,mert elég hangos ill száraz.előre is köszi a válaszokat
Sziasztok! Először is üdv mindenkinek! Én most járok itt először, regisztrálva :), és egyúttal szeretnék is tanácsot kérni tőletek gumi ügyben. 1000es Fazerem van (még a karbis), idén vettem, főleg túrázásra használom. Nem pályázok, lényeg h bírjon legalább 5-6 ezer km-t. Gondolom Ti nagyobb tapasztalattal rendelkeztek, mint én, melyek azok a gumifajták amik ár/érték arányban jobbacskák? Köszönöm, üdv: puppy
Sziasztok!
Hétvégén kimentem az erdőbe megcsodáltam az őszi szép természetet.
Nagyon jó volt menni a motorral terepen, teljesen jó volt a rugózása és a csillapítása és nagyon nyomatékosnak tűnt alacsony fordulaton is. Ilyen 2000-3000 fordulat között nagyon barátságos volt. Aztán alapos takarítás vette kezdetét. http://www.sportmotor.hu/motor...
Köszi a választ! Hogy én a bogarakat hogy utálom... Mikor egyik másik szaftos, letörölhetetlen példány eltápászkodik a plexim hasznos látóterének kb. 10%-án... Ez a lényeg, hogy elég kicsit összekuporodni, hogy ne legyek vitorla.
Kérdésedre a válasz: Hál Istennek (kop-kop-kop) még nem volt szükség a bukógombák segítségére. ebay-ről vettem őket, de egyébként a www.crashbobbins.co.uk árulja. 18.000 volt a 6db (tengelyenként 2 db).
A plexi nagyon sokat dob az utazáson. Én a kellemes 100-as tempó híve vagyok, de amikor menni kellett az általad is említett 130-140 már kínszenvedés volt huzamosabb távon (+ bogarak). Rajtam segített, igaz, eléggé mélynövésű vagyok (163 körül), épp a sisakom fölé tereli a szelet. Bebújva mögé pedig próbálgattam - simán - a végsebességet is. Tavasszal felkerül még két idom a hűtő oldalára + a moci hasára, kíváncsi vagyok a look-on kívül haszna is lesz-e a cuccoknak.
Nekem most lesz a 600-as Fazerre a Köbénél 7xxx Ft egy évre. :D Eddig negyedévente fizettem majdnem ennyit. :) Kurva jó. :) Ja és mindenféle bónusz nélkül. :)
Ezt tényleg tanítani kell hogyan emelj nagyobb súlyokat?Egyenes hát meg ilyesmi?Na ez elszomorít. De mindegy sokkal fontosabb dolgok történtek ma,ingyenes vezetéstechnikai tréninget tartottunk a Karuval a Libának,és megtörténtek az első kilóméterek
Peeti, szerintem válts mindenképpen mert az Alianz nem tartozik a legolcsóbbak közé, talán autón még elmegy ha valaki elintézi a kedvezményeket, itt nem a bonus-ra gondolok, hanem pl. alianz dolgozó, van alianz-os számlája, hitele van stb.
Ez az összeg B0-val jött i ennyire, mert ideiglenesen kivonattam és ezért nincs folyamatos biztosításom.
grZack!
A mocidon a tengelyek végén lévő bukógombák honnan vannak? Ha esetleg volt már rájuk szükség, beváltak?
Másik kérdésem, hogy látom van kis plexid az FZ6-on! Mennyire vált be autópályán, esőben? 130-140-es tempónál kényelmes így a moci hoszabb távon, vagy folyamatos küzdelem a szél ellen? Azért kérdezem, mert nagyon úgy fest, egy FZ6N S2 lesz a befutó motorom jövőre, mert sokkal jobban tetszik, mint az idomos, viszont ha nem lehet rá megoldani valami elfogadható szélvédelmet, akkor lehet mégis elgondolkozom a fazeren...
A road attack marha jó, tartós gumi, és még lapozni is jó vele.
Most járok olyan 15ezernél. Tudom ajánlani.
Elölre meg egy 2 komponensűt raknék a helyedben.
A road2 jó választás lehet neked! És az ára is jó.