Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos hogy ez egy frappáns kis motor, nagyon könnyedén kezelhet, szeretem én is, de ez lehet csak az én hülyeségem, de egy idő után vágyakozok egy másikra, kíváncsi vagyok más motorokra is,
de azt se bánom ha most nem viszik el, pár évig még kiszolgál
Érdekes logikája van a japóknak: cbr600f,2006 megszünt,majd most újra lesz,mivel régen nagy sláger volt.
fz8 az utód. Érthető.

Ha valaha eladom az enyémet, sokáig siratni fogom,ilyen sokoldalu motor kevés van,szerintem. Szép,olcsón üzem.,kényelmes, megbízható,megy.

Sőtt,megfogadtam ha az eladás környéki időkben 600-e lesz a piaci ára,megmarad.(közeliti).
itt baszta el a yamaha
FZ-6 már nem kapható.
Asszem én lerakom magam vízszintbe, úgy érzem kezd felszökni a lázam, főleg ahogy a Peti fikázza itt a motorom....
A diversion leírása olyan magyarosan tipikus:jól hangzó, nagy szavak rendszergazdáknak!
Nincs kihegyezve, nyomatékra van hangolva. Nekem elég. Ha megnézed, majd akkora a nyomatéka, mint a tiedének.
új pehely könnyű váz és nehezebb mint az fz6 é
mondjuk ez a 70 pár lóerő 4 hengerből elég szerény felvonulás
Na ehez voltam lusta. Már nincs fz6? Érdekes. És pehelykönnyű a kereke?
konkrétan mi, vagy mik kellenek Hátha tudok segíteni
kéne 1-2 alkatrész
Te összetörted a tiédet Különben úgysem tudnád megfizetni
Viszont elcserélem a motorodra úgyis meg akarsz szabadulni tőle
szerintem is csempész árú
Nem bogarászom a kinálatot mint régen és én csak nálad találkoztam még vele. Se szalonban,se utcán.
Szerepel nálunk. Miért gondolod, hogy szürke import
Látom, még nem vették le a World-nél a használt motorok közül.
nem adod el a swift lökhárítóját és a motorháztetejét
Decsman e za diversion vagy mi,ez szürke import vagy szerepel a kinálatban nálunk is. Lusta vagyok rákeresni.
Azt már megvette egy ismerősöm át is van íratva.
fz6ra gondoltam, nem arra a ,,,
Azért ne is, mert az nem eladó
az biztos de látom a te motorodért se kapkodnak
Ahhoz a csárdát is el kellene adnia
Én is, de mindent úgy kell belőle kihúzni
Kawasaki Z 1000 SX