Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ricsi a nyerő.

Persze ha van neki kuplung és fék kar is...cnc-s fekete,rövid és állítható kb 50€-ért akkor az kell
2ricsitől, meg sugóéktol tudok rákérdezni
Ugye hogy ugye
Na de tényleg,érdeklődd már meg nekem.
jár az eszed
Azt sem mondtad hogy van
Persze,felesleges...nem olyan ami a motorodon van
ki mondta hogy nincs
Kuplungkarod lehetne!
motor mosás után történt
Így van magasabb lesz jobban alám kerül a kerék ez által jobb kanyarokat lehet venni vele csak azt nem tudom mi a tapasztalat. A leírt dolgokat el olvassa az ember néhány versenyző használ ilyesmit Fz1 esekben is de azt nem tudom milyen lesz a gép nagy sebességen mennyire lesz ideges a gép hátulja nagy tempónál mondjuk kanyarba meg stb.....
Tud valaki arról valamit ,hogy ha az elakadásjelzőt bekapcsolom akkao egyet villan aztán ennyi.Ha tud valaki esetleg valamit erről írjon!köszi
Ettől az izétől magasabb lesz? Vagy most hogy?
szerintem csak pislognál milyen szépen szikrázik a lábtartó mikor gyakorlok ezért is kéne magasabban a verda mert az állítható lábtartó hogy is mondjam kétszer ennyibe kerül ez lenne a kezdet. A további okos megjegyzésektől kíméljetek. Köszi
én szépen tudok kanyarodni ilyen nélkűl is, azt javaslom te is inkább gyakorold.
beszerelnék egy ilyet a mocimba kinek van esetleg tapasztalata milyen lesz a menet tulajdonság utána? Azt hallottam hogy kanyarba szépen fog fordulni meg ilyesmi csak ugye ez álltal megváltozik a tengely táv mit fog csinálni nagy sebességen szitálni szarul fordulni nagy sebességen stb. Szóval ha van valakinek tapasztalata ilyesmiben akkor Köszi
pár alkatrész megmaradt még

2pár első fékbetét 99%os állapotban
ülés
segédváz
hátsó lámpa
kulcsok,komplett zárszerkezet,műszerfal
vízhűtő kupak
első főfékmunkahenger+ fékcsövek
első féknyereg
hátsó felni gumival
hátsó lengővilla
hátsó rugóstag
komplett hátsó fékrendszer

téli időszak alatt 2-3 szor beindítod, üzemi hőm re felmelegíted , akár kerülsz vele egyet és kész
A téli álomról jut eszembe, ti el szoktátok végezni a kézikönyv által javasolt hosszabbtávú pihentetési utasításokat? Főleg a gyertyakiszedős/önindítózós mutatványra gondolok, nekem picit meredeken hangzik, még ha van is benne ráció...
Viszont ha valaki tud eladó ekeidom (hasidom) tartó konzolt az szóljon máá'
Vagy ha valaki 50km körzetben van,adhatna kölcsön
A lényeg az hogy az első indexet úgy csináld meg ahogy javasoltam.
Panelba lakom és a kis garázsba ott mennek a fütés csövek szal nincs gideg ott
attol függ hol tárolod, bár egy kis töltés nem árt neki
Köszi a segítséget srácok :)
Jah még annyi hogy téli álom elött az Aksit érdemes kivenni? kell e néha beinditani a mocit? Elözö mocimnál ezeket nem tettem és asszem nemvolt gond :D xt660x volt.
rendszámtartó, LED-es indexekkel (40.000)
ér ez annyit
Barátom,

elég jól körbejártam a témát még tavasszal. Lehetőségek/kétségek:
Jól néz ki nagyon a LED-es hátsó lámpa indexekkel, de ahogy freemailpeter is mondta, nem jól látható.
Elsődleges forrás: ago (30.000)
Szintén AGO árul olyat, ami rendszámtartó, LED-es indexekkel (40.000), de ugye még plusszba meg kell venni a LED-es hátsó lámpát is. Nézd meg nekem milyen van (bikerworld).
Előre, most per pill barracuda-s indexeket tennék (18.000/pár).
Ha van rendszámtáblatartód el ne feledd a rendszámtábla világítást. (barracuda, a danger bike-nál 8400 HUF). Persze van olcsóbb megoldás is.