Így van magasabb lesz jobban alám kerül a kerék ez által jobb kanyarokat lehet venni vele csak azt nem tudom mi a tapasztalat. A leírt dolgokat el olvassa az ember néhány versenyző használ ilyesmit Fz1 esekben is de azt nem tudom milyen lesz a gép nagy sebességen mennyire lesz ideges a gép hátulja nagy tempónál mondjuk kanyarba meg stb.....
szerintem csak pislognál milyen szépen szikrázik a lábtartó mikor gyakorlok ezért is kéne magasabban a verda mert az állítható lábtartó hogy is mondjam kétszer ennyibe kerül ez lenne a kezdet. A további okos megjegyzésektől kíméljetek. Köszi
beszerelnék egy ilyet a mocimba kinek van esetleg tapasztalata milyen lesz a menet tulajdonság utána? Azt hallottam hogy kanyarba szépen fog fordulni meg ilyesmi csak ugye ez álltal megváltozik a tengely táv mit fog csinálni nagy sebességen szitálni szarul fordulni nagy sebességen stb. Szóval ha van valakinek tapasztalata ilyesmiben akkor Köszi
2pár első fékbetét 99%os állapotban
ülés
segédváz
hátsó lámpa
kulcsok,komplett zárszerkezet,műszerfal
vízhűtő kupak
első főfékmunkahenger+ fékcsövek
első féknyereg
hátsó felni gumival
hátsó lengővilla
hátsó rugóstag
komplett hátsó fékrendszer
A téli álomról jut eszembe, ti el szoktátok végezni a kézikönyv által javasolt hosszabbtávú pihentetési utasításokat? Főleg a gyertyakiszedős/önindítózós mutatványra gondolok, nekem picit meredeken hangzik, még ha van is benne ráció...
Köszi a segítséget srácok :)
Jah még annyi hogy téli álom elött az Aksit érdemes kivenni? kell e néha beinditani a mocit? Elözö mocimnál ezeket nem tettem és asszem nemvolt gond :D xt660x volt.
elég jól körbejártam a témát még tavasszal. Lehetőségek/kétségek:
Jól néz ki nagyon a LED-es hátsó lámpa indexekkel, de ahogy freemailpeter is mondta, nem jól látható.
Elsődleges forrás: ago (30.000)
Szintén AGO árul olyat, ami rendszámtartó, LED-es indexekkel (40.000), de ugye még plusszba meg kell venni a LED-es hátsó lámpát is. Nézd meg nekem milyen van (bikerworld).
Előre, most per pill barracuda-s indexeket tennék (18.000/pár).
Ha van rendszámtáblatartód el ne feledd a rendszámtábla világítást. (barracuda, a danger bike-nál 8400 HUF). Persze van olcsóbb megoldás is.
Persze ha van neki kuplung és fék kar is...cnc-s fekete,rövid és állítható kb 50€-ért akkor az kell