Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honnan netezel? aszittem iskolába vagyol.

lehet, de nem 100%
Lehetséges, hogy így kicsit később fognak elkezdeni fájni az izületeid...
:(

naná, hogy kerültünk egyet ;)

én ma papírkutya voltam, megilyedtem a 3,3 foktól, s inkább vonattal mentem dolgozni

Ha 5 fok lett volna, azzal jövök.
Sziasztok!
Mizu?
Beköszöntem!
Én nem merem kihozni a vasat délután 3h kor,hogy 5h re szétfagyjak rajta.
Motoroztatok hétvégén?
Lehet hogy mi voltunk mert jártunk arra, Budapest Nógrád Diósjenő Verőce Esztergom Üröm Budapest, 220km, nagyon szép idő volt!
160 felett kényelmesen tart a menetszél
Még az is lehet
360? azigen!

Na igen, igazi terep-terep enduro :D
Ha beszereznél egyet, megnézném...
te ninján nem kapot görcsöt a hátad
Nah, senki nem jelentkezett közös motorozásra . Mi végül is egy Bp-Gyöngyös-Eger-Miskolc (Ómassa-pisztrángos-kajálós) karikát nyomtunk, visszafelé Egerig ugyanott, aztán go pálya. Én is találkoztam 2 Fazerrel Eger és Lillafüred között, az egyikkel kb. 12h előtt (asszem kék volt), a másikkal pedig 14h után kicsivel (ez tuti szürke volt). Az én gépem sajna Debrecenben van, úh. nagyon kedves barátok kölcsön 636-os Ninja-jával poroszkáltam, de jóóó volt nagyon
fz1esnek se sokkal nagyobb, jo multkorába volt erről szó hogy 200-250kmerenként tankolnak, hétvégén egy tankkal 360at mentem és még nem tankoltam, bár már nem sokáig huzza
endurot alatt lehet rosszul fejeztem ki magam,
én ilyenekre gondoltam: ktm exc,Husaberg FE 450,yamaha wr,suzuki drz-e stb...
Köszönöm uram, tökéletesen ráér holnapig . Cakk-pakk kell sajnos, a kasztnin lévő kis 3szög alakú szar is... . Itt a mail címem, majd küldj kérlek egy e-mailt a "fejleményekről":
halaszbence@gmail.com

Köszönöm még1szer
Z1000-esnek 15l-es a tankja.
FZ1S = approved!

enduro = enduro (Pegaso, XT660, stb...) vagy
enduro = túraenduro (Ténéré, BMW GS, stb...)?

funbike = Honda FMX!
z1000es nem haszontalan, legalább is számomra, ha igy lenne a fz6n re is azt mondanám, nekem eddig csak naked motorjaim voltak, beleértve a simokat és mz ket is igazábol ez illene nekem, vagy fz1
fjr- nagy dög, batár, de állítólag nagyon jol kezelhető majdnem hogy a súlyát se érezni, nagyon dicsérik, és ha hosszú túrákat terveznék, amihez persze idő is kéne,,,akkor egy tökéletes motor lenne csak az ára kár
szóval pl ők lennének a "főmotorok" nah mellé még kéne egy enduró, felváltva egy sportmotorral, de most valahogy az enduró jobban izgat
Ezek szerint te is sok motort tartanál, ha tehetnéd :)
Nem tudom, hogy vagy vele, de a motorválasztás SZÁMOMRA (nem mérnők ember, mint Te) logikusnak is kell lennie, nemcsak az emóciókra kell hatnia

Z1000 - haszontalan
FJR - nagy dög, tudtommal még mindig kézi szívatós
supermoto - 100-130 km-enként tankolhatsz
enduro - RULEZ!
fjr, z1000,r6 vagy valami supermoto vagy enduró, van választás, de talán vissza ülök inkább a helyemre vagy is rá
mire ülnél helyette?
nem is értem minek mutatná az fz1 a beszivott levegő hőmérsékletét semmi közünk hozzá
az fz6 on külső hőmérsékletet jelent
biztonság kedvéért utána néztem
Köszi a dicséretet...de még mindig keresek túra plexit :-) FZS 1000-re
Az én kezelési útmutatóm szerint ez az adat a motor által beszivott levegő hőmérsékletét jelzi, ami valamennyire "elő van melegitve"......nem a külső hőmérsékletet!
igaz van még idő tavaszig ,nekem csere is jólenne.
max tavasszal lehet itt eladni valamit,
motorra van vevő