Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"without fitting bracket kit"
ez gondolom max néhány ezer lehet!
Jó sok azért a maximum meg a minimum közötti távolság.Tuti jó lesz minimumra állítva,szerintem.Játszadoztam vele kicsit mikor megvettem.Kipróbáltam a legrövidebb fokozaton és úgy már elég extrém rövid volt az én kezemre ,pedig nekem sincs lapát kezem.
Remélem is! Az állíthatóság (6 fokozat ugye mindkét karon) nem tűnik túl soknak, nade majd meglássuk. Tudod, rövidek az ujjaim
Rosi,

igen-igen, ez tény, a mester nem olcsó, ellenben amikor megláttam, hogy milyen szerszámokkal dolgozik, milyen minőségben és hozzáállással nem volt kétséges, hogy ezentúl csak nála lesz a vas.
Ha olcsón akarsz dolgoztatni,megse közelítsd Dunakeszi helyiség táblát.Ha viszont jól akkor jó helyen parkol a bontószökevényed.De volt az már a soroksári úton is
Olyan átlagos elázás volt. Nekünk onnan haza csak 10km.
Tuti fognak tetszeni a karok!
Amikor megvettem a mocit azon is egyet villant a jobbra irányjelző (és a vészvillogó is) aztán sötétség. Sokáig tartott, de megtaláltam: Amikor felrakták a doboztartó csöveket és az index lámpa másik vezetéket kapott akkor annyira elszorították a gyorskötözővel a vezetéket hogy zárlatos lett. Csak akkor jött elő a jelenség amikor forró volt a motor-kipufogó. Kibontottam ezt a vezetékszakaszt, újra szigeteltem és most villog rendesen.
Ó dehogy, motor már Karu-nál várja az új színét + rugós tagját. Alkatrészeket majd hozzá viszem, s remélem olcsón felrakja a gépre
Köszi az üzletet, remélem beválnak a karok. Eláztatok nagyon hazafelé?
Sziasztok...esetleg valaki nem tud FZS 1000-hez hátsó sárvédőt ami egyben van a láncvédővel, elfogadható áron 15.000-20.000 Ft?
Na milyen a friss áru?Felszerelted?
Ha E szabványos nem reklamálnak.
de a lábtartód nem lenne magasabban = ugyanúgy leérne.
Magasabb popó, gyorsabb bekormányzás = idegesebb egyenesfutás.

állítható lábtartó 70.000-ből kijön. ebay.it
Ledeset mennyiért lehet kapizsgálni?Műszakin nem gond az?
Időhiány miatt csak a végét olvastam el
Ájmszorri

Viszont ez a törős megoldás elég nagy poén
Jaj Áki te sosem figyelsz, ami nekünk van a kis index az a törős. A gyári okosan csavaros.( bár aki most venne annak jelzem ebböl a kicsiböl is van csavaros és úgyanigy néz ki,pici csavar az oldalában.).
Letörni? Most a gyáriról van szó vagy miii?
Lehet hogy te türelmesebb vagy ,de én letörtem. Nincs fül amit kivülröl meg lehetne nyomni. A shox-nál 4600.- a pár, a Parillánál most 1500.-/db. Az izzó meg állítólag(a 10 w) 1500.-ft. vicces. Ha nekem gubancol veszek rá ledest! Úgy müködne a villi is.
Az fasza!Ha kiég egy izzó akkor dobhatom a kukába az indexet.Akkor majd bevásárolok.
Persze,a gyári izzó 10 w/db, ezek meg 21w/db,lehet számolni.Sőt nekem a két hátsóban(gyári) izzót kellett cserélni(5w) a vizsgára és úgy már villogott a vészes (bár meg se nézték.). Ja a burát csak letörni lehet! Olcsó húsnak..........
Nem fontos a vészvillogó,de ha van akkor mukodjon(Uri Geller módra) már!Azt gondolod hogy túl van terhelve?Majd megnézem.
Izzó csere,segít de minek,meg talán valami egyedi buzi izzó van bennük,olcsóbb egy új index mint az izzó,majdnem. Komolyan. Vicces. Én kpm vizsgára a hátsó függönnyel visszatetem a gyárit hátra és lőn villogott!
Így vettem,nem tudom mi lehet a baja ,talán a relé,de nem hiszem mert akkor az indexek se működnének.Nem
Azok az indexek amik neked vannak 21 w-osak és valami nem bírja az index rendszerbe. 1-et lekötsz villog rendesen . Az enyém is ilyen. Minek az a villogó amúgy?
Srácok van 1db alig használt 180/55 17 Dunlop Sportmax gumi eladó meg 1db 120/70 17 Bridstone BT 016 hipersport ha valakit érdekel szóljon!