Jó sok azért a maximum meg a minimum közötti távolság.Tuti jó lesz minimumra állítva,szerintem.Játszadoztam vele kicsit mikor megvettem.Kipróbáltam a legrövidebb fokozaton és úgy már elég extrém rövid volt az én kezemre ,pedig nekem sincs lapát kezem.
igen-igen, ez tény, a mester nem olcsó, ellenben amikor megláttam, hogy milyen szerszámokkal dolgozik, milyen minőségben és hozzáállással nem volt kétséges, hogy ezentúl csak nála lesz a vas.
Ha olcsón akarsz dolgoztatni,megse közelítsd Dunakeszi helyiség táblát.Ha viszont jól akkor jó helyen parkol a bontószökevényed.De volt az már a soroksári úton is
Amikor megvettem a mocit azon is egyet villant a jobbra irányjelző (és a vészvillogó is) aztán sötétség. Sokáig tartott, de megtaláltam: Amikor felrakták a doboztartó csöveket és az index lámpa másik vezetéket kapott akkor annyira elszorították a gyorskötözővel a vezetéket hogy zárlatos lett. Csak akkor jött elő a jelenség amikor forró volt a motor-kipufogó. Kibontottam ezt a vezetékszakaszt, újra szigeteltem és most villog rendesen.
Ó dehogy, motor már Karu-nál várja az új színét + rugós tagját. Alkatrészeket majd hozzá viszem, s remélem olcsón felrakja a gépre
Köszi az üzletet, remélem beválnak a karok. Eláztatok nagyon hazafelé?
Jaj Áki te sosem figyelsz, ami nekünk van a kis index az a törős. A gyári okosan csavaros.( bár aki most venne annak jelzem ebböl a kicsiböl is van csavaros és úgyanigy néz ki,pici csavar az oldalában.).
Lehet hogy te türelmesebb vagy ,de én letörtem. Nincs fül amit kivülröl meg lehetne nyomni. A shox-nál 4600.- a pár, a Parillánál most 1500.-/db. Az izzó meg állítólag(a 10 w) 1500.-ft. vicces. Ha nekem gubancol veszek rá ledest! Úgy müködne a villi is.
Persze,a gyári izzó 10 w/db, ezek meg 21w/db,lehet számolni.Sőt nekem a két hátsóban(gyári) izzót kellett cserélni(5w) a vizsgára és úgy már villogott a vészes (bár meg se nézték.). Ja a burát csak letörni lehet! Olcsó húsnak..........
Izzó csere,segít de minek,meg talán valami egyedi buzi izzó van bennük,olcsóbb egy új index mint az izzó,majdnem. Komolyan. Vicces. Én kpm vizsgára a hátsó függönnyel visszatetem a gyárit hátra és lőn villogott!
Azok az indexek amik neked vannak 21 w-osak és valami nem bírja az index rendszerbe. 1-et lekötsz villog rendesen . Az enyém is ilyen. Minek az a villogó amúgy?
ez gondolom max néhány ezer lehet!