Benne kell, hogy legyen a háromszög alakú tartozék is. Fényezés azt hiszem ötezer HUF. , de ezt még megkérdem holnap. Színszám kell hozzá, plusz jó volna színminta, törött tükörből egy darab.
"köszönöm az infokat. Az új tükör esetén az egész tükör 7800 Ft-ba kerül? Tehát a mattfekete háromszögre is szükségem van:/.
A kocsin egy teljesen egyszerű tükör van, semmi elektromosság, fűtés stb, sima bowdenes és aszférikus is (a tükör kb. negyedénél van egy függőleges "törés", gondolom az az:) ).
Ha a fényezés megoldható Általad, egy hozzávetőleges árat tudnál esetleg mondani rá?
A gyorsabb ügyintézés érdekében, ha kell csörögj rám holnap tíz körül
06 20 916 00 66
"köszönöm az infokat. Az új tükör esetén az egész tükör 7800 Ft-ba kerül? Tehát a mattfekete háromszögre is szükségem van:/.
A kocsin egy teljesen egyszerű tükör van, semmi elektromosság, fűtés stb, sima bowdenes és aszférikus is (a tükör kb. negyedénél van egy függőleges "törés", gondolom az az:) ).
Ha a fényezés megoldható Általad, egy hozzávetőleges árat tudnál esetleg mondani rá?
Üdv: Bence"
FreePeti figyelmébe!
Adatlapomon nézd meg a mail címem.
Üdv: Bence
auer-ben is láttam,bázis motorba is tuti van,,,,
Freepeti, milyen nyakmelegítőt vettél? Nézegettem én is, de sajna még nem találtam olyat, ami a mellkast is rendesen védi.
Én is fejlődőképes vagyok, amíg fiatal voltam én 3 autót szerettem volna. Ahogy idősödök, adom alább az (ilyen irányú) igényeim
rájöttem nekem igazábol 3 motor kéne meg rengetek időőő