Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, felismertelek! Bocs, hogy befékeztem a kereszteződés előtt, kint álltak a yardok...
Köszi a számot, elmentettem, holnap csörgök
Ha sima bovdenes, lehet, hogy olcsóbb
A gyorsabb ügyintézés érdekében, ha kell csörögj rám holnap tíz körül
06 20 916 00 66
Benne kell, hogy legyen a háromszög alakú tartozék is. Fényezés azt hiszem ötezer HUF. , de ezt még megkérdem holnap. Színszám kell hozzá, plusz jó volna színminta, törött tükörből egy darab.
Nem próbálkozok többet:

"köszönöm az infokat. Az új tükör esetén az egész tükör 7800 Ft-ba kerül? Tehát a mattfekete háromszögre is szükségem van:/.

A kocsin egy teljesen egyszerű tükör van, semmi elektromosság, fűtés stb, sima bowdenes és aszférikus is (a tükör kb. negyedénél van egy függőleges "törés", gondolom az az:) ).

Ha a fényezés megoldható Általad, egy hozzávetőleges árat tudnál esetleg mondani rá?

Üdv: Bence"
http://www.onroad.hu/teszt/teszt-ktm-990-adventure.html
FreePeti figyelmébe!
Biztos, hogy jó helyre küldted mert most is elveszett az éterben , nem kaptam meg
Adatlapomon nézd meg a mail címem.
M3 ason én dudáltam
az e-mail címedre, ahonnan a Te leveledet kaptam Szameg:D... most elkűttem megint:)
Hová mert sajna én nem kaptam meg Küldd el újra, vagy írj ide
Ment a mail márkatárs:)
köszi szépen, láttam, csak ebben az aszférikus dologban nem vagyok biztos... kocsi Debrecenben, én Dabason . Estére küldöm a válaszmailt!

Üdv: Bence
a sok sör...
Köszi, majd megnézem.
Shoxba vettem, de szinte az össze motoros boltba van
auer-ben is láttam,bázis motorba is tuti van,,,,
Küldtem tegnap délelőtt mailt
true story.
Nem nehéz
Nálad mindenképpen.
Mér most már öreg vagy?
Sziasztok.
Freepeti, milyen nyakmelegítőt vettél? Nézegettem én is, de sajna még nem találtam olyat, ami a mellkast is rendesen védi.

Én is fejlődőképes vagyok, amíg fiatal voltam én 3 autót szerettem volna. Ahogy idősödök, adom alább az (ilyen irányú) igényeim
első variciót én is elfogadnám,
rájöttem nekem igazábol 3 motor kéne meg rengetek időőő
jo lenne biztos, de egyenlőre még gyűjtögető életmódot folytatok,,,, talán jövőre