kb 1m HUF-nyi keretből: 1) venni egy pályamotort 2) maradék összegből lenyomni egy szerzont a pályanapokon. (Talán 8 pályanap belefér ebbe az összegbe a vételáron felül)
kb 500k HUF keretből: 1) venni egy pitbike-ot 2) a maradék összegből (a vételáron felül, de az 500k-t meg nem haladva) lenyomni 1 szerzont a pitbike versenyeken.
Az MP3-at "télre" tartanám, és esős időre, esőgumival. Rövidebb fékút, 65l-es csomagtartó, magas plexi. 74 cm a szélessége, tehát semmivel sem szélesebb, mint egy motor. Szlalomozni ugyanúgy lehet, csak optikai csalódás az a nagy test. Van a munkahelyem közelébe egy szalon, lehet beugrok egy ebédidőbe, hogy megsasoljam.
KTM = semmi bajom vele. De tényleg! Minden álmom egy SuperDuke/Duke III volt/van. Ez már megbízható évjárat? Enduroként tutti költséges üzemeltetni. SM-ként pedig elég az a fék (előre)?
Tudom-tudom, osztom az észt, s még nem is ült ilyenen, de amennyire én tudom/láttam/olvastam, SM-eknek nagyobb a féke, máshogy van hangolva a villája is, mint az enduroknak. Nem?
Egyébként ennyiért jó vétel. Jobb, mint egy DR-Z!
Piaggo MP3 nem kéne, nem tudom mi értelme van, talán a bénábbaknak akik nem tudnak kétkeréken gurulni kocsik között nehezebben megy el
Ktm mel mi bajod
Köszi jól vagyok, ezt a kérdést vitassuk meg 20év múlva. :-)
Nem tudom kihasználni a motort, marad a kocsi, ha kéne mondjuk motorral mennem én is mennék -3 fokba.
Izuletekrol jut eszembe, hogy 20 evvel ezelőtt térdig érő hóban motoroztam, és nem érdekelt, hogy mennyire van hideg!
Igaz akkor voltam 14 éves és simsonom volt.
kb 1m HUF-nyi keretből: 1) venni egy pályamotort 2) maradék összegből lenyomni egy szerzont a pályanapokon. (Talán 8 pályanap belefér ebbe az összegbe a vételáron felül)
kb 500k HUF keretből: 1) venni egy pitbike-ot 2) a maradék összegből (a vételáron felül, de az 500k-t meg nem haladva) lenyomni 1 szerzont a pitbike versenyeken.
Persze utánfutó, szerelő, kéne
KTM = semmi bajom vele. De tényleg! Minden álmom egy SuperDuke/Duke III volt/van. Ez már megbízható évjárat? Enduroként tutti költséges üzemeltetni. SM-ként pedig elég az a fék (előre)?
Tudom-tudom, osztom az észt, s még nem is ült ilyenen, de amennyire én tudom/láttam/olvastam, SM-eknek nagyobb a féke, máshogy van hangolva a villája is, mint az enduroknak. Nem?
Egyébként ennyiért jó vétel. Jobb, mint egy DR-Z!
Ktm mel mi bajod
a motorokra visszatérve. Én most leginkább Piaggo MP3 + kardános túramotor felé kacsintgatNÁK.
Nem tudom kihasználni a motort, marad a kocsi, ha kéne mondjuk motorral mennem én is mennék -3 fokba.
30 fok? Menjé, kerülj egyet. Ott kint több a motor, utánajártál, hogy miként tudnál bérelni egyet?
Igaz akkor voltam 14 éves és simsonom volt.
Késő van már itt
Üdv:Jim-X
Basszameg itt ma 30fok volt, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem hiszem el.....
Üdv:Jim-X