Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vaksi,,,
A hiba az én készülékembe van, hogy nem látom a különbséget. De én támogatom a döntésed/motorválasztásod. Minden motornak örülök a környezetembe.
nézd csak meg jobban azt a linket, supermoto szetten más féktárcsa van,,, persze a futómű se egyezik meg....
btw, én még két álmot dédelgetek, az egyik:

kb 1m HUF-nyi keretből: 1) venni egy pályamotort 2) maradék összegből lenyomni egy szerzont a pályanapokon. (Talán 8 pályanap belefér ebbe az összegbe a vételáron felül)

kb 500k HUF keretből: 1) venni egy pitbike-ot 2) a maradék összegből (a vételáron felül, de az 500k-t meg nem haladva) lenyomni 1 szerzont a pitbike versenyeken.

Persze utánfutó, szerelő, kéne
Az MP3-at "télre" tartanám, és esős időre, esőgumival. Rövidebb fékút, 65l-es csomagtartó, magas plexi. 74 cm a szélessége, tehát semmivel sem szélesebb, mint egy motor. Szlalomozni ugyanúgy lehet, csak optikai csalódás az a nagy test. Van a munkahelyem közelébe egy szalon, lehet beugrok egy ebédidőbe, hogy megsasoljam.
KTM = semmi bajom vele. De tényleg! Minden álmom egy SuperDuke/Duke III volt/van. Ez már megbízható évjárat? Enduroként tutti költséges üzemeltetni. SM-ként pedig elég az a fék (előre)?
Tudom-tudom, osztom az észt, s még nem is ült ilyenen, de amennyire én tudom/láttam/olvastam, SM-eknek nagyobb a féke, máshogy van hangolva a villája is, mint az enduroknak. Nem?
Egyébként ennyiért jó vétel. Jobb, mint egy DR-Z!
Piaggo MP3 nem kéne, nem tudom mi értelme van, talán a bénábbaknak akik nem tudnak kétkeréken gurulni kocsik között nehezebben megy el
Ktm mel mi bajod
Oké, köszi
És a szerény
freemailpeter,

a motorokra visszatérve. Én most leginkább Piaggo MP3 + kardános túramotor felé kacsintgatNÁK.
az okoska te vagy. én pedig a szép.

Jah és hol a not-ba a to? Tudtommal a rossz az bad, de mindegy, te vagy az okos
Amúgy meg, arra céloztam, hogy ne közösüljön vele.
Nem is az, nem is az!
Ugye nem ágyat akartál írni
Not bed, not bed.
koma ezzel a fézertúrán 50 km után feltörik a segged!
3motor egybe
nekem ez kéne:link
Bazi nagy bolondokháza volt ma nálunk, kedden tudok mondani valamit, bocsika
Köszi jól vagyok, ezt a kérdést vitassuk meg 20év múlva. :-)
Nem tudom kihasználni a motort, marad a kocsi, ha kéne mondjuk motorral mennem én is mennék -3 fokba.
Ma nem olyan órája van/lenne, ahol eléri az Internetet.

30 fok? Menjé, kerülj egyet. Ott kint több a motor, utánajártál, hogy miként tudnál bérelni egyet?
S most? Mi a tanulság? Fájnak az izületeid, tehát ne motorozzak, vagy köszönöd szépen, egészséges vagy tetőtől talpig, TEHÁT motorozhatok 3 fokba is?
Izuletekrol jut eszembe, hogy 20 evvel ezelőtt térdig érő hóban motoroztam, és nem érdekelt, hogy mennyire van hideg!
Igaz akkor voltam 14 éves és simsonom volt.
Természetesen XXI. akar lenni az a XII.

Késő van már itt

Üdv:Jim-X
A XII. században szerinted melyik iskolában nincs internet? Megkockáztatom még az oviban is van

Basszameg itt ma 30fok volt, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem hiszem el.....

Üdv:Jim-X