Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A moci alapján Babulu az Hombre
Múlt hét szombaton 4 fokban értem haza. Most sincs több 7nél. Fel kell öltözni, átkell állni hűvös ideji üzemmódba oszt' cső.
mié te ismered
az augusztusi lányt nem ismered véletlenül? Fain kis naptár amúgy
nem birsz aludni
Csütörtökön az érdi Lukoilon összefutottam egy fekete FZ6 tulajjal. Sajna amire beszélgetésbe enyeledtem volna elpárolgott. Ha olvassa a fórumot (és miért ne tenné) utólag is szia!

Ja, pénteken meg Dunakeszin voltam (LUK) mégse láttam egy szem Fazerest sem. Csak Chopperesek nyomják arra? Biztos hűvös nekik a 15 fok.
Az egész naptár igwn komoly! Lehet, végre jó év lesz 2011?
Miss Augusztus?
Karaly !
Ha egyáltalán még érdemes olajat cserélni
Legalább olajcserénél nem kell sz@rakodni a fáradt olajjal.
És akkor ez itt a reklám helye
http://www.blikk.hu/blikk_aktu...
hirdetésből szedtem ki:Minimális olajfogyasztás Kb:2dl/300km.
0 kötődés.
Babulu tagja a csajokamotoron közösségnek (az általuk kiadott naptáron is szerepel), s oda hívott minket az egy másik tag hétvégére. Voltunk vagy 20-an, 25-en.
mit kerestél te ott van valami kötődésed
Jól mondod mert nem tévedtél.

te idén voltál mezőberényben
akkor nem is mentél messzire ha nem volt szörnyű
Mondandód MEGERŐSÍTVE, hozzátéve, hogy könnyebnek érzed tologatás közben IS.
Sziasztok!
Kész lett a mocorgóm
Gyári ültetőszettet rendeltem és rakattam be, mert rövidlábú jános vagyok
Most kb.2,5cm el került lejjebb a gép.A lényeg most jön,mintha egy másik mocira ültem volna át.Fordulékonyabb ,dönthetőbb lett de nagyon..Mintha csak egy robogó lenne Ngyon király lett,nagyon élvezem..Van e valaki akinek ültetés után hasonló tapasztalatai lennének?
Az első 10 km nem is rettenet, hanem a 60. amikor már a téli kesztyű is feladja. du. meg nyárias jóidő... hááát
Nagyon kéri a gép az 5w-60-as olajat. Hallani ahogy végig ér reggel a bekeményedett félszintes. Hát nem tudom. 2000 km-nél még nem cserélnék. Pedig beszereztem 1990,-/literért a következő adagot. A fene gondolta, hogy ez lesz.
Több napja ezzel szembesülök! A gumikba bízni kell nagyon. No meg az aláöltözőkbe.
Ma negatív rekordomat döntöttem meg. 4C fokban indultam reggel 7-kor. Nem is volt rémes!
Karu mester, megkapta a pü-met a másik fórumon?