Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tudom, de nem mondom meg
bumburnyák@freemail.hu
Dehogynincsnekiménevóna
neked nincs email címed ombre
Áki-máki irtam pü-t
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem volt ma itt túl nagy a forgalom
40-be állt meg szereléssel, olajjal együtt.

Most(anába) azon gondolkodok, hogy lehet a hátulját kéne inkább tuningolni... húzó és nyomófokozati csillapítással is stabilabbá lehet tenni az elejét + aki használja a hátsó féket (én) több tapadást is ki lehet(ne) vele eszközölni...
Annak idején jártam egy kis ideig Jawa 210-el. Azon volt, hogy a lábamat is letettem, hogy meg bírjak állni. Főleg mikor elszakadt a fékbovden....
grZacknak van wilbers az elejébe és azt mondja megérte akciósan azt a 25 ezret (asszem ennyi körül volt) bár már kacsingat az R6 elejére...
Lánc kérdésben fordulj Tsanyihoz valószínűleg a többi dologban is tud segíteni. Gyertyában viszont Szicsu a menő.
ural mennék vele egy próba kört, vannak hasonló járművek amik 2 kerék meghajtátosak, nah azok is fajinok lehetnek
Ülj át erre egy körre, aztán majd a fazer fékeket is értékelni fogod :D
röhög a vakbelem
idénnnnnnnnnnnnn
Üdv!

Azt szeretném kérdezni, ha most vagyok 6000-es szervíz előtt, de már nem szándékozom használni a mocit csak jövőre, akkor most intézzem el a szervízt, vagy majd a szezon előtt?
mindössze egy labradorral és egy tacskóval tudok gazdálkodni, a tacskó mondjuk elég harcias is tud lenni
ezdekurvanagy
De neked tök mind1
gondolkodj kisfiu, keményebb futóművel a fék is máshogy reagál,,,
Muhaha
Ám minek neked keményebb futómű?
Nekem fém fékcsövek vannak elől-hátul és 5.1 olaj.
Érezhető volt a csere után a különbség, egyáltalán nem bántam meg!
Harapósabbá a legolcsóbban,úgy teheted ha szerelsz rá egy robogókosarat,és bele ületsz egy nagyon vad és éhes pitbullt.Szerintem ez kijön 20-30 ezer forintból,bár a kutyán lehet spórolni ha kölcsönkérsz egyet
te csak tanulj holnap suli
kész a házid
Na azt én is megcsinálnám....wilbers rugókkal...már ajánlotta itt valaki.
telo olajat cseréltél már benne