Érdekelni,érdekelne.Gondolom akkor 1 oldalas kipuffos lenne az sxv.Legszívesebben a gyári tompítót alakítanám átt mert tetszik az a kettő kis bizbasz gyárilag.Esetleg képet lökhetnél róla,meg persze árat is.Az a legnagyobb gondom hogy szerintem az én tragacsomba is kelle ne uj program mert nem az igazi.Előfordulhat hogy szétt is kellene broíttani a motorját a tél folyamán.
Értelek. nekem most annyi a különbség, hogy a dot 5.1-t leveszem a polcról, a dot4-ért meg el kell mennem a boltba.
Nem szeretném ha a dot5.1 miatt jövőre komplett fékcsőgarnitúracsere lenne esedékes.
Ati,
Van egy arrow titán dobom az sxv-hez. Nem érdekel? Frissen tömve . A párját ráraktuk a haver sxv moccára + apriliába dobtak rá egy új gyújtástérképet és huhh wazze nagyon odabaszós lett...
Hali,
Természetesen bele lehet önteni, bár sokan azt mondják hosszabb távon jobban roncsolja a rendszerben lévő gumi alkatrészeket. Szerintem a 4-es verzió is tuti ha magas hőfokig "buborékálló". Bár ez az fz6-ot nem nagyon érinti hiszen atom gatya a fékrendszere.
Rendben barátom, vasárnap elmegyünk érte! 1-2 órakor indulunk Hévíz felől, 170 km úgyhogy 3-3,5 óra alatt oda is érünk. Címet még pontosítunk, én pedig felhívlak indulás előtt, hogy biztosan ott(hon) vagy-e.
Mattfekete a kormány,karcmentes.Képet találsz róla az adatlapomon még mikor a motoromon volt.Tali az most nem fog menni Komáromban mert eladtam a kocsim amivel multkor voltam a mostani meg még csak ideiglenes rendszámmal rendelkezik és azzal külföldre sehogy sem mehetek.Annyi engedményt kaptál már hogy simán eljöhetsz érte.Meghívlak cserébe egy kávéra ha eljössz érte
Hali
..szóval a helyzet az, hogy most van kb 22.000km a mociba, és szerintem jövőre is belmegy úgy kb. 10-12ezer...
Az elmúl 1-2 nap hozzászólásaiból azt nyugodtan leszűrhettem, hogy a fékekre és lánc szett-re nem kell télen spórolni ?
Nem szeretném ha a dot5.1 miatt jövőre komplett fékcsőgarnitúracsere lenne esedékes.
Van egy arrow titán dobom az sxv-hez. Nem érdekel? Frissen tömve . A párját ráraktuk a haver sxv moccára + apriliába dobtak rá egy új gyújtástérképet és huhh wazze nagyon odabaszós lett...
Természetesen bele lehet önteni, bár sokan azt mondják hosszabb távon jobban roncsolja a rendszerben lévő gumi alkatrészeket. Szerintem a 4-es verzió is tuti ha magas hőfokig "buborékálló". Bár ez az fz6-ot nem nagyon érinti hiszen atom gatya a fékrendszere.
FZ6S-be dot5.1 fékfolyadék mehet? a fékcsövek és az egész fékrendszer még eredeti.
Kormányt ellenben nem viszem el
leszedtem róla az extra dolgokat amiket ráraktam és ezért árulom őket
Péntek késő este (22-23h) a "szokott" helyen, félúton. Vagy vasárnap késő délután. Lehet ez utóbbi lenne a legegészségesebb.
90 euróért a tiéd mind a kettő marhaság
Mikor jössz érte?
Hasznaltak a karok?
A vasart, hogy gondoltad lebonyolitani?
22.000 HUF-ért elviszem!
Alsó hasidom ,tartókkal,karbon(70euro).
kuplung és fékkar,marott alumínium (30 euró-pár)
Fék, szinte 100%, hogy tovább bírja!
..szóval a helyzet az, hogy most van kb 22.000km a mociba, és szerintem jövőre is belmegy úgy kb. 10-12ezer...
Az elmúl 1-2 nap hozzászólásaiból azt nyugodtan leszűrhettem, hogy a fékekre és lánc szett-re nem kell télen spórolni ?