Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még gyáriak a fékcsöveid? Vagy a szervízkönyv/használati útmutató szerint kicserélted/tetted 3 évesen?
Érdekelni,érdekelne.Gondolom akkor 1 oldalas kipuffos lenne az sxv.Legszívesebben a gyári tompítót alakítanám átt mert tetszik az a kettő kis bizbasz gyárilag.Esetleg képet lökhetnél róla,meg persze árat is.Az a legnagyobb gondom hogy szerintem az én tragacsomba is kelle ne uj program mert nem az igazi.Előfordulhat hogy szétt is kellene broíttani a motorját a tél folyamán.
Értelek. nekem most annyi a különbség, hogy a dot 5.1-t leveszem a polcról, a dot4-ért meg el kell mennem a boltba.
Nem szeretném ha a dot5.1 miatt jövőre komplett fékcsőgarnitúracsere lenne esedékes.
Ati,
Van egy arrow titán dobom az sxv-hez. Nem érdekel? Frissen tömve . A párját ráraktuk a haver sxv moccára + apriliába dobtak rá egy új gyújtástérképet és huhh wazze nagyon odabaszós lett...
Hali,
Természetesen bele lehet önteni, bár sokan azt mondják hosszabb távon jobban roncsolja a rendszerben lévő gumi alkatrészeket. Szerintem a 4-es verzió is tuti ha magas hőfokig "buborékálló". Bár ez az fz6-ot nem nagyon érinti hiszen atom gatya a fékrendszere.
Sziasztok!
FZ6S-be dot5.1 fékfolyadék mehet? a fékcsövek és az egész fékrendszer még eredeti.
okés.írj mailt és ott pontosítunk!
Rendben barátom, vasárnap elmegyünk érte! 1-2 órakor indulunk Hévíz felől, 170 km úgyhogy 3-3,5 óra alatt oda is érünk. Címet még pontosítunk, én pedig felhívlak indulás előtt, hogy biztosan ott(hon) vagy-e.

Kormányt ellenben nem viszem el
Mattfekete a kormány,karcmentes.Képet találsz róla az adatlapomon még mikor a motoromon volt.Tali az most nem fog menni Komáromban mert eladtam a kocsim amivel multkor voltam a mostani meg még csak ideiglenes rendszámmal rendelkezik és azzal külföldre sehogy sem mehetek.Annyi engedményt kaptál már hogy simán eljöhetsz érte.Meghívlak cserébe egy kávéra ha eljössz érte
Moccot már elcseréltem egy olasz szarra (aprilia sxv 450)
leszedtem róla az extra dolgokat amiket ráraktam és ezért árulom őket
Marad még valami a motorból Vagy miért adsz el róla mindent Esetleg eladod a moccot is gyári állapotában
Milyen színű? Képeket tudnál felrakni róla?
Babulu mindig jól beszél
Vortex kormány(50 euro),mint az új.Szintén az FZ-n volt.Gyári kormány után a menyország.
Ha van még valamid eladó a motorról (kipuff már nem kell:) mondd most!
Megállapodtunk!

Péntek késő este (22-23h) a "szokott" helyen, félúton. Vagy vasárnap késő délután. Lehet ez utóbbi lenne a legegészségesebb.
Babulu jól beszél.Amúgy már a saját magammal alkudoztam az árakkal.
90 euróért a tiéd mind a kettő marhaság
Mikor jössz érte?
A 25 szép kerek szám
22.000 HUF ért az egész pakkot. 100 EUR = 28.000 HUF, alkudni kötelező. Állapodjunk meg a kettő között :p
Milyen evjaratu FZ6 Fazerekre valok a karok?
Hasznaltak a karok?
A vasart, hogy gondoltad lebonyolitani?
Pontosabban mit is szeretnél vinni 22 forintocskáért?
Alku:
22.000 HUF-ért elviszem!
Még mindíg eladók ezek a kiegészítők.
Alsó hasidom ,tartókkal,karbon(70euro).
kuplung és fékkar,marott alumínium (30 euró-pár)
Lánc 30k körül megy el.
Fék, szinte 100%, hogy tovább bírja!
Hali
..szóval a helyzet az, hogy most van kb 22.000km a mociba, és szerintem jövőre is belmegy úgy kb. 10-12ezer...
Az elmúl 1-2 nap hozzászólásaiból azt nyugodtan leszűrhettem, hogy a fékekre és lánc szett-re nem kell télen spórolni ?