Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ki is fogom cserélni... most bátran nyomom lendületből megyek, mert úgyse tudok megállni. plusz gatya szar az eleje szarul csillapít és rugdos visszafelé.
amugy meg tök felesleges össze hasonlitani a bármelyik sportmotorral a fékét, mert azokon tök más futómű van, igy már megmukott
a mienk sose fogja az produkálni
amit én szivesen megcsinálnék,, egy uj rugószett,amitől kicsit keményebb lenne az eleje, vagy átszelepelés,bár ezen egy rohadt szelep sincsen
egy r6 munkahenger és fékcső
igen, 6 dugattyús , de visszalapozgattam, Fazer1000 a komplett elejét akarja csereberélni...grZack meg 160e-t számolt a történetre . Fékcső csere lesz sztem, ócóér
636 al mentél vag ymivel is
R6 eleje felmegy
tudom-tudom, már boncolgattuk ezt a témát... a telókkal nem akarok bíbelődni, csak fékekkel... Mellesleg pont én wauztam az R6 teleszkópos tuning "ellen" .
R6 eleje felmegy.
Petike majd elmondja
új motor .... Szeretem ezt a motort, cakk-pakk, úh. nincs csere:).

Tehát fékcső + olaj amivel lehet játszani össz-vissz...

Mert gondolkodtam esetleg olyanon, hogy vajon van-e olyan combosabb fék más típusról, amit rá lehetne varázsolni a Fazerre...

Köszi a tippeket amúgy
1.Új motor jobb fékekkel.
2.R6 teló+fékek.
3.Fém fékcső és 5.1 olaj.

Ja,fentről lefelé csökken az ár.
Sziasztok!

A Kawa-s élmény után a Fazer fékeit legszívesebben örökre elfelejteném... az ötleteitekre és a javaslataitokra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehetne harapósabbá tenni az elejét a Vasnak! Ha lehet, beszerzési helyeket is dobjatok mellé . Köszönöm
Ki árult itt fék/kuplungkart? Állíthatós valami volt...tudok rá vevőt,ha még megvan neki.
Kb. 5000 lehet benne,de még alig látszik rajta valami.
A D208 ekkorra már huncutabb volt
te kisgyerek neked hogy birja hátsó gumád mennyi van benne
Nyúl! te mikor kergeted meg a motorodat igy: link
gyárilag is fagyálló van benne, ha tartályodban megvan a megfelelő szint, akkor tök felesleges
Viszont ismerek olyat aki ilyenkor felönti azzal. Még +
Biztos van,eddig nem volt gond.
mié nincs benne
Lötyögtet valaki télre fagyállót a gépbe?Vagy valami.
Vegyél gyárit!
Én Brembot vettem, hogy az jó márka. Na azóta állandóan fékporos a teleszkópszár. Kíváncsi vagyok mennyit bír ki. A gyári nálam 40000km-t futott.
nekem van eladó fékbetétem, ha érdekel,
www.biker-world.hu
www.nagyvas.hu

segítőkészek mindenhol.
Karunak 50.000 után még gyári szettje van (fékpofa).
Yamaha World-be, azt mondták, hogy pálya használat mellett sem kell 30.000 km-nél korábban cserélni.
Csak gyári betétet vegyél bele (ha majd csere érett lesz) szerintem, az tuti nem eszi meg a tárcsát.
hali.
télen akarok venni a motorhoz lánc szettet, meg gyertyákat, meg fékolajat, hütőfolyadékot stb...
hol érdemes körűlnézni, tudtok valami olcsó boltot ?
Meg az lenne a kérdésem, hogy a fékbetéteket mikor kell cserélni (persze ez használatfüggő) de úgy kb-ra... ?