Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kereskedés, ennyi! Valszeg megvették 600-700-ért, aztán árulják. Amikor az én fókuszomba került, még 1.295.000-ot kértek érte.
néha = mindig

Nekem ami fura: ezt a mocit már 1 éve hirdetik! (jó,válság van) DE! Ha én valamit 1 évig hirdetnék olcsóbban,akkor előbb utóbb MEGCSINÁLTATNÁM a hiányosságait,hátha úgy........ Szerintem. Gondos gazdira vall!
Te mindig olyanokat vizionálsz
Csak az a baj, hogy néha be is jönnek
+ fejidom sérült a bal oldalon. (ductape-el van összeragasztva) amúgy jó vétel. Biztos nincs halálra törve + megkímélt, hölgy tulajdonos.

viccet félretéve: én is nézegettem, de a képeket látván több 100.000-es javításokat vizionáltam.
Nem macerás a lejárt okmányos mocc?
Sziasztok.

Látta már valaki ezt a gépet?fz1 Normál állapotot ír, csak az indexek hiányoznak
Ennyi pénzért jóval ár alatt érdekes nem?
Sziasztok, bocs a zavarásért, nálam hagytak egy használt BMC sportszűrőt, 2002-es FZS 600-ból. 6000 pénzért vihető,ha valakit érdekel. Elérhetőségem az adatlapon.

üdv:zöldi
Akkor semmi titkot nem árultam el
yepp
De te nem innen vetted, csak utólag találtad meg nem?
műhelytitkokat nem árulunk el!
A térképről :D Asszem egy lengyel falu neve is ez :D
szürke S2e volt,Róna utcán ment az M3as fele
Hol volt? Fotó?
egy kicsi c még mindig hiáncikk, de flejsd el.
pontosabban Grzakinak hogy honnan jött ez a érthetetlen név
láttam ma egy leültetett fz6ot,durvábban levolt mint a gzakinak
szia
mi a gond a z-vel miért pont fz1re akarod lecserlni
Nekem MRA Dupla túra van fenn. Esetleg egy cserében lehet benne lennék. Így vettem, és nem szeretem ezeket a spéci megoldásokat. Mindíg félek, hogy 240-nél egyszerűen lefújja a szél... Ha érdekel.
Sziasztok!
Fz1-n motor érdekelne eladó.Vagy Kawasaki z1000-rel csere értékegyeztetéssel.Képek az adatlapomon.Üdv.:---norbi ---
Úgy lesz, úgy lesz! Habár, ha tudna, így is lenne mit mesélnie szegénykémnek (az eddigi tapasztalatok alapján) ... :(
grZack a fényezés előtt egy aznapi blikkel fotózd le a motort,mert mindenki tk-ra fog gyanakodni!
Por szempontjából sokkal jobb mint a divatos színek. Ilyen téren csak az ezüst szín jöhet még számításba. Egy feketén két csepp víz meglátszik, ha rászárad.
A fehér nem túl gyakori ráadásul, mert ugye nem gyári szín. Szerintem fz6-ban kifejezetten jól néz ki.
Rögzíteni szövettagyót szoktam a kapaszkodókra rögzíteni. Nem nagyon látszik rajta.
Markotai az nemlenne rossz Sztm :) Jólmutatna a kicsikén PErsze Ezüstbe :D