Nekem ami fura: ezt a mocit már 1 éve hirdetik! (jó,válság van) DE! Ha én valamit 1 évig hirdetnék olcsóbban,akkor előbb utóbb MEGCSINÁLTATNÁM a hiányosságait,hátha úgy........ Szerintem. Gondos gazdira vall!
Sziasztok, bocs a zavarásért, nálam hagytak egy használt BMC sportszűrőt, 2002-es FZS 600-ból. 6000 pénzért vihető,ha valakit érdekel. Elérhetőségem az adatlapon.
Nekem MRA Dupla túra van fenn. Esetleg egy cserében lehet benne lennék. Így vettem, és nem szeretem ezeket a spéci megoldásokat. Mindíg félek, hogy 240-nél egyszerűen lefújja a szél... Ha érdekel.
Por szempontjából sokkal jobb mint a divatos színek. Ilyen téren csak az ezüst szín jöhet még számításba. Egy feketén két csepp víz meglátszik, ha rászárad.
A fehér nem túl gyakori ráadásul, mert ugye nem gyári szín. Szerintem fz6-ban kifejezetten jól néz ki.
Rögzíteni szövettagyót szoktam a kapaszkodókra rögzíteni. Nem nagyon látszik rajta.
Csak az a baj, hogy néha be is jönnek
viccet félretéve: én is nézegettem, de a képeket látván több 100.000-es javításokat vizionáltam.
Látta már valaki ezt a gépet?fz1 Normál állapotot ír, csak az indexek hiányoznak
Ennyi pénzért jóval ár alatt érdekes nem?
üdv:zöldi
mi a gond a z-vel
Fz1-n motor érdekelne eladó.Vagy Kawasaki z1000-rel csere értékegyeztetéssel.Képek az adatlapomon.Üdv.:---norbi
A fehér nem túl gyakori ráadásul, mert ugye nem gyári szín. Szerintem fz6-ban kifejezetten jól néz ki.
Rögzíteni szövettagyót szoktam a kapaszkodókra rögzíteni. Nem nagyon látszik rajta.